Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Standje 69, 2 lesbische vrouwen hebben orale sex

0 views
0%

Standje 69, lesbische orale sex

Rebel en Sara zijn twee knappe jonge vrouwen die elkaar op de universiteit ontmoet hebben. Tijdens de ontgroeningsweek liepen ze elkaar tegen het lijf en vanaf dat moment werden ze dikke vriendinnen. Ze zorgden er na een paar maanden voor dat ze zelfs huisgenoten werden en niet veel later ontdekten ze samen de lesbische sex. Ze moesten hard studeren en hadden op dat moment weinig tijd om te socialiseren. Dus toen ze op een spaarzame vrije avond aan de wijn hadden gezeten, en de hele tijd over sex gepraat hadden, raakten ze nogal opgewonden. Ze hadden allebei blosjes op hun wangen en het eerste contact gebeurde toen ze allebei tegelijkertijd iets wilden zeggen en hun hoofden omdraaien. Ze zaten met hun monden een paar centimeter van elkaar verwijderd en voorzichtig kusten ze elkaar.

Twee vriendinnen aan het tongzoenen

Eerst nog onwennig, maar al snel waren de twee vrouwen aan het tongzoenen. Nadat ze 5 minuten passievol met elkaar getongzoend hadden, lieten ze zich allebei tegen de bankleuning vallen en keken elkaar aan:

“Is dat awkward of was dit heel erg lekker”, vroeg Sara eindelijk en Rebel keek haar diep in haar ogen aan.

“Dit is gewoon lekker, en als je het niet erg vind, wil ik meer.” Ze boog zich weer naar haar beste vriendin toe en hun tongen hadden elkaar alweer snel gevonden. Alleen gingen ze nu met hun handen op verkenning uit. Allebei de vrouwen kreunden toen ze elkaar aan het betasten waren en Sara ging zelfs met haar hand naar het kutje van haar beste vriendin. Ze had nooit geweten dat ze biseksueel was, maar nu wilde ze niets liever dan haar vriendin verwennen en zelf verwend worden.

Ze beffen elkaar naar een orgasme

“Zullen we richting mijn slaapkamer gaan”, zei ze uiteindelijk en dat vond Rebel een heel goed plan. Er lagen overal kledingstukken op weg naar de slaapkamer, want ze wisten niet hoe snel ze zich uit moesten kleden. Ze waren allebei super opgewonden en toen ze naakt bij elkaar in bed lagen, wisten ze alleen even niet waar ze moesten beginnen. Rebel hakte de knoop door en ging met haar hoofd naar het geile kutje van haar vriendin en begon haar te beffen.

“Als ik het niet goed doe, moet je het zeggen”, zei ze nadat ze even gestopt was.

“Doorgaan trut”, schreeuwde Sara bijna uit, “ik ben bijna aan het klaarkomen.”

Rebel ging gelijk door en nog geen minuut later voelde ze hoe haar beste vriendin hard aan het klaarkomen was. Sara kromde haar rug en pakte het hoofd van haar beste vriendin vast en drukte die stevig tegen haar kutje aan. Ze bewoog heftig met haar onderlichaam en uiteindelijk nam het orgasme af en was Rebel blij dat ze weer normaal kon ademhalen.

“Jeezus”, zei Sara, “zo goed ben ik in tijden niet klaargekomen. Je hebt talent.”

“Ik hoop voor jou dat je ook talent heb. Want nu ik je heb zien klaarkomen, ben ik nog geiler geworden. Dus als je een beetje bijgekomen bent, dan wordt het de hoogste tijd om aandacht aan mijn kutje te gaan besteden.”

Sara ging langzaam met haar hoofd naar beneden over het prachtige figuur van haar vriendin. Ze likte aan haar tepels, terwijl ze met haar hand naar het kutje van haar vriendin was gegaan en zachtjes rondjes draaide over haar clitoris. Vervolgens gaf ze een paar zoenen op de buik van Rebel, die bijna op ontploffen stond. Ze kreeg dan ook haar eerste mini-orgasme toen ze de tong van haar beste vriendin op haar clitoris voelde. Haar ex-vriend had haar sporadisch gebeft, maar dat haalde het niet bij wat ze nu voelde.

Ondanks dat Sara wat onwennig was, besloot ze gewoon om bij Rebel te doen, wat ze bij zichzelf ook zou doen. Na een paar minuten zat ze in een ritme en hoorde ze dat haar beste vriendin steeds harder begon te kreunen. Ze begon Rebel sneller te beffen en had ook een paar vingers in haar kletsnatte kutje gedaan en ze werd beloond met nog meer gekreun. Ze voelde dat het niet lang meer zou gaan duren, voordat haar vriendin ook klaar zou gaan komen. Dat was een goede inschatting geweest, want Rebel kwam nog geen halve minuut later klaar en haar orgasme was net zo heftig als die van Sara. Ze trilde over haar hele lichaam en ze riep hard dat Sara moest stoppen, want het was te gevoelig.

Experimenteren met lesbische sex

Vanaf dat moment hadden de twee vrouwen elkaar gevonden. Het was praktisch omdat ze niet meer op mannenjacht hoefden te gaan, om tussen het studeren door geile sex te hebben. Ze experimenteerden met standje 69, sex toys, scharen en nog een paar dingen die ze gezien hadden in een paar lesbische sexvideo’s.

Af en toe hadden ze een pik nodig en gingen ze op mannenjacht, maar het sexuele contact tussen de twee verwaterde pas toen ze klaar waren met studeren. Ze hadden allebei een vaste vriend gekregen en stilzwijgend hadden ze afscheid genomen van hun lesbische escapades.

Standje 69 nog steeds favoriet

Ze waren nu vijf jaar verder en allebei gescheiden, want hun mannen waren elkaars beste vrienden en gingen regelmatig samen op stap. Dan vergaten ze aan vrouwen te vertellen dat ze getrouwd waren en gingen ze vreemd bij het leven. Ze lieten echter nogal wat bewijs slingeren, zodat de beide echtscheidingen snel rond waren en ze allebei een aardige maandelijkse alimentatie op hun bankrekening bij konden schrijven.

De twee beste vriendinnen woonden nu allebei in een groot huis, dicht bij elkaar, en besloten dat het zonde van het geld was om allebei een huis aan te houden. Het huis van Sara werd daarom in twee appartementen verdeeld en de twee vrouwen vermaakten zich prima. Ze maakten carrière en al snel hadden ze het te druk om zich om nieuwe relaties druk te maken. Ze hadden ook even geen zin meer in mannen en het leek wel een herhaling van hun studententijd, toen ze weer samen op de bank gezellig een wijntje namen. Dit keer hoefden ze niet veel te zeggen, maar stonden ze allebei op en liepen ze hand in hand naar de slaapkamer.

Er was minder haast bij dan vroeger, dus kleden ze zich langzaam uit en gingen naakt op bed liggen. Zonder verder een woord gezegd te hebben, haalden ze standje 69 weer van stal en hadden ze een heerlijk erotisch weekend. Een weekend die nogal wat gevolgen had, want de twee beste vriendinnen waren nu niet alleen fysiek tot elkaar aangetrokken, ze hadden allebei ook ouderwetse vlinders in hun buik. Ze gingen al snel als stelletje door het leven en als het maar even kon hadden ze sex en stond standje 69 op de eerste plaats in hun sexlijst.

Visited 241 times, 1 visit(s) today
From:
Date: oktober 5, 2022
Pornosterren: rebel lynn / sara luvv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *