Online Lingerie- en Latex Shop
BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Echtpaar van boven de 50, nog steeds erotische seks

0 views
0%

Ouder echtpaar geniet van seks

Als Kathy, een mooie 50+ vrouw, op stap gaat met haar vriendinnen, dan bereidt ze zich voor op een klaagzang als het om seks gaat. Een aantal zijn gescheiden en hebben moeite om een man te vinden die bij ze past en waar het niet alleen om de seks gaat. De andere vrouwen die nog getrouwd zijn klagen over het onvermogen van hun man om nog regelmatig aan seks te doen of ze hebben er zelf geen zin meer in. Die vinden het helemaal niet erg dat hun echtgenoot vreemdgaat, zolang hij maar met ze getrouwd blijft. De mooie rijpe vrouw zit het allemaal aan te luisteren en als er aan haar gevraagd wordt hoe haar seksleven is, dan antwoord ze een beetje ontwijkend dat ze het nog steeds doen en dat het bevredigend is.

Nog steeds verliefd op elkaar

Ze is vaak blij als ze uiteindelijk thuiskomt en haar man op haar zit te wachten in de huiskamer. Ze maakt er verder geen woorden aan vuil, maar gaat naast hem liggen in zijn ruime luie stoel en kijkt hem verliefd aan.

“Was het weer allemaal drama en ellende”, zegt hij dan en het volgende moment is het echtpaar met elkaar aan het zoenen als een stelletje tieners die net verkering met elkaar hebben.

Ze kleden elkaar uit en als ze de vertrouwde pik van haar echtgenoot in haar hand heeft en hem vervolgens gaat pijpen, is ze blij dat ze nog steeds als ouder echtpaar minimaal drie keer in de week seks hebben. Ze zou niet zonder kunnen en het verveelt nog steeds niet. Ze praten met elkaar, delen hun fantasieën en verlangens en als het mogelijk is om die uit te laten komen, dan doen ze het. Eén keer in de twee maanden gaan ze naar een partnerruilclub en ze weet dat haar echtgenoot er geil van wordt als hij haar geneukt ziet worden door een andere man, het liefst een man die een stuk jonger is dan zij.

Fantasieën delen en uit laten komen

Dan gaat ze in haar eentje op stap om een jongeman op te pikken die het maar wat graag met een knappe ervaren vrouw doet en kijkt haar man vanuit een andere kamer mee via de webcam. Ze nemen niets op en als haar one-night-stand het niet erg vindt, dan komt hij er bijzitten in de gemakkelijke stoel en trekt zich af als hij naar zien vrouw kijkt die seks met een ander heeft. Zelf is Kathy biseksueel en neemt af en toe ook een vrouw mee naar huis om lesbische seks mee te hebben. Meestal weet ze er wel eentje te vinden die in is voor een trio, dus hoor je haar man helemaal niet klagen.

Het is echter niet zo dat ze als echtpaar continu op zoek zijn naar anderen of extreme dingen doen om hun seksleven op peil te houden. Integendeel, net als op de video te zien is, genieten ze van erotische seks met elkaar of hebben ze een vluggertje als hij speciaal daarvoor tijdens zijn lunchpauze naar huis komt. Ze gaat ook regelmatig naar de lingeriewinkel om een spannend nieuw setje te kopen of ze gaan met hun uitgebreide verzameling sex toys aan de gang. Hun geheim is dat ze naar elkaar luisteren en open staan voor elkaars verlangen en dat al sinds het begin van hun huwelijk. Zelfs zonder hun partnerruilclub of seksuele activiteiten met anderen erbij, zouden ze nog een opwindend seksleven hebben, maar ze moeten allebei toegeven dat het een stukje extra is waar ze allebei opgewonden van raken.

Een trio met haar beste vriendin erbij

Als ze uiteindelijk na een heerlijke erotische vrijpartij naast hem ligt met zijn zaad op haar gezicht, besluit ze om de volgende keer tijdens de vriendinnenontmoeting uit de doeken te doen hoe haar seksleven in elkaar zit. De kans is aanwezig dat er een paar gaan afhaken uit jaloezie of omdat het buiten hun keurige morele standaards valt. Dat maakt haar verder weinig uit, want met haar twee echte beste vriendinnen zal ze altijd een band blijven houden. Die hoor je ook niet zoveel klagen tijdens hun ontmoetingen, want die hebben zelf ook niet te klagen als het om seks gaat, zelfs niet nu ze gescheiden zijn.

Plotseling denkt ze er aan dat ze dat Ria, één van haar beste vriendinnen, dat weekend haar 1-jarige jubileum van haar scheiding heeft. Tijd om haar uit te nodigen voor een gezellig avondje borrelen en daarna lekker met z’n drieën het bed in.

Visited 162 times, 3 visit(s) today
From:
Date: maart 1, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *