Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Milf trekt haar nieuwe man af op het strand

0 views
0%

De seks zou saai zijn

De woorden van haar ex-man zaten in haar geheugen gegrift. Hij had gezegd dat ze saai was als het om seks ging, dat het alleen op en neer in de slaapkamer was en hij daarom ook op haar was uitgekeken. Het had haar veel pijn gedaan, want naar haar idee lag de saaiheid niet aan haar alleen. Ze hadden meestal één tot twee keer in de week seks, in de slaapkamer en vaak was het licht niet eens aan.

Marleen had tijdens hun huwelijk meerdere keren geprobeerd om hem te verleiden tot seks in de huiskamer, de keuken of waar dan ook in huis. Meestal was zijn reactie iets in de vorm van: “doe niet zo raar, dat doen mensen op onze leeftijd niet meer.” Dat was toen ze net allebei in de 40 waren.

“Net alsof we een stelletje bejaarden waren”, dacht ze bij zichzelf en dacht toen terug aan het begin van hun relatie en kwam tot de conclusie dat het toen eigenlijk allemaal ook niet zo spannend was. Ze had hem wel eens gepijpt in de auto of hem op een stil plekje afgetrokken, maar meestal was hij zo zenuwachtig dat ze ontdekt werden, dat ze al stopten voordat hij in de buurt van klaarkomen kwam.

Na een jaar een spontane date met een jongere man

“Veel plezier met je nieuwe vriendin en ik hoop dat je heel veel aan spannende seks gaat doen. Kijken of je tenminste met haar wel kan klaarkomen. Ik wens je het beste.”

Dat waren haar afscheidswoorden voordat haar man, waar ze 20 jaar mee getrouwd was, uit haar leven verdween. Hun kinderen waren gelukkig oud genoeg om enigszins voor zichzelf te zorgen, ze woonden allebei niet meer in huis, dus ze hoefde zich niet druk te maken dat ze hem nog vaak tegen zou komen of dat ze aan ingewikkeld co-ouderschap zouden moeten gaan doen. Als haar kinderen bij hem langs wilden gaan was het goed, kwamen ze bij haar langs, was het ook goed.

Het had haar wel een knik in haar zelfvertrouwen gegeven en het duurde bijna een jaar voordat ze vond dat ze klaar was om te gaan daten. Het bleek dat ze zich daar niet al teveel voor hoefde in te spannen, want het lot was haar gunstig gezind. Ze werkte als vrijwilliger bij de voedselbank en daar liep een man rond, die een jaartje of 12 jonger was dan zijzelf. Marleen was er al een tijdje achter dat hij haar leuk vond, maar had daar verder geen aandacht aan besteed, omdat ze toch geen behoefte had aan een relatie.

Eigenlijk vond ze hem te jong, maar het klikte gewoon. Ze konden urenlang praten en ze was wel eens wat gaan drinken met hem en dat was gezellig geweest. Hij had zich nooit opgedrongen en Marleen voelde zich goed bij hem.

“We gaan wel kijken wat het wordt”, dacht Marleen bij zichzelf toen ze had besloten om een kans te wagen met hem. Ze had ook al een jaar geen seks gehad en de gedachte dat hij haar zou nemen, wond haar meer op dan ze voor uit wilde komen. De mooie milf had geen zin om er een uitgebreid verhaal van te maken, dus bij de eerstvolgende keer dat ze samen aan de lunch zaten bij de voedselbank, ging ze er vol voor.
 
 

Milffinder
 
 

Het uit eten gaan is geweldig

“Wat denk je Martin, heb je zin om vanavond met me uit eten te gaan, ik trakteer. Als je niet kan ook goed of als het niet uitkomt, dan misschien een andere keer, maar niet te lang wachten.”

Ze keek hem met een verleidelijke blik aan en ze moest glimlachen om zijn gezicht. Hij was zich met recht een hoedje geschrokken en was heel even stil. Marleen dacht dat hij aan het nadenken was over hoe hij hier zo netjes mogelijk onderuit kon komen, maar ze had het helemaal mis.

“Ik ga heel graag met je uit eten, maar ik ben nogal ouderwets, dus ik trakteer”, zei Martin en Marleen besloot om er niet tegen in te gaan. Ze hield wel van een man die een vrouw met respect behandelde. Eentje die de deur voor haar openhield en met haar jas klaarstond. Zo’n man bleek Martin inderdaad te zijn en het diner was fantastisch. Hij had snel gereserveerd bij een luxe restaurant en ze werd die avond opgehaald met een dure limousine van het taxibedrijf.

Op haar vraag wat ze moest aantrekken had hij geantwoord dat ze dat helemaal zelf moest bepalen, maar daar kon ze niets mee. Na wat aandringen wist ze om welk restaurant het ging, dus ook wat ze aan moest trekken. Ze genoot ervan om zich weer eens een keer helemaal op te doffen en haar chique kleding uit de kast te halen. Marleen had even overwogen om nog snel nieuwe kleding te gaan kopen, maar daar had ze te weinig tijd voor.

Haar kledingkeuze, een strakke jurk met hoge hakken en een mooi decolleté, bleek heel erg bij Martin in de smaak te vallen, dat zag ze aan zijn blik. Wat ze ook aan zijn blik zag, was verliefdheid en dat deed haar goed. Nu ze de knoop had doorgehakt, kwamen haar eigen gevoelens over hem, die ze had weggestopt, er ook uit. Ze was niet ouderwets smoorverliefd, maar ze vond hem wel heel erg leuk. Leuk genoeg om te kijken of het iets kon gaan worden.

Het diner was fantastisch en Marleen voelde zich een beetje schuldig, want ze kon enigszins inschatten wat het Martin zou gaan kosten. Dat schuldgevoel verdween als sneeuw voor de zon toen Martin vertelde dat ze zich over de rekening geen zorgen hoefde te maken, want hij verdiende meer dan hij op kon maken. De hele avond zaten ze in een diep gesprek en pas toen de ober ze kwam vertellen dat de limousine weer voor de deur stond, kwamen ze weer een beetje terug in de realiteit. Martin had snel afgerekend, haar jas geholpen en dat was het moment dat Marleen vroeg of hij misschien zin had om bij haar thuis nog iets te drinken.

Ze trekt hem af in de limousine

Ze wist dat dit tot seks ging leiden, maar dat was eigenlijk ook precies wat ze wilde. De knappe milf voelde tijdens het eten dat er steeds meer vlinders in haar buik opdoken en ze had het idee dat dit bij Martin ook het geval was. Normaal zou je pas aan seks doen na de derde of vierde date, maar Marleen vond dat maar raar. Als het gevoel goed was, dan moesten ze er maar gewoon voor gaan. Zou het niets worden of bleken de gevoelens toch anders te liggen, dan had ze in ieder geval weer eens seks gehad en ze had het idee dat het met Martin hele goede seks ging worden. Waarom wist ze niet, het was gewoon een onderbuikgevoel.

Het restaurant lag net buiten de stad, dus ze waren een kwartiertje onderweg. Ze waren nog geen minuut onderweg toen ging gebeuren waar Marleen op had gehoopt, ze waren aan het tongzoenen. Het gebeurde zo spontaan en natuurlijk dat de mooie milf even moest schakelen, want haar acties waren haar gedachten voortgegaan.

Ze drukte zich stevig tegen hem aan en ze ging eigenlijk gelijk met haar hand naar zijn kruis toe en wreef erover. Ze voelde zijn pik stijf worden en haar eigen reactie verbaasde haar een beetje. De opwinding schoot door haar lijf heen en zonder er verder al te veel bij na te denken, maakte ze zijn riem los en trok zijn broek een klein stukje naar beneden. Ze waren nog steeds aan het zoenen en Martin kreunde zachtjes toen ze zijn boxershorts ook een stukje naar beneden had gedaan en ze zijn pik vastpakte.

Marleen had wel gekeken of de chauffeur mee kon genieten, maar dat was niet het geval. Er zat een afscheiding tussen het chauffeursgedeelte en de passagiers en die was nu afgeschermd. Op de heenweg kon je er gewoon nog doorheen kijken, maar de chauffeur was discreet genoeg om te weten dat er misschien meer op de achterbank ging gebeuren dan hij wilde weten. Ze waren niet de eerste de beste, dus discretie stond hoog in het vaandel en als hun klanten amoureus gingen doen op de achterbank, dan was dat geen probleem.

Martin leek heel even zenuwachtig te zijn, maar kwam al snel tot dezelfde conclusie als Marleen, dat het veilig was om door te gaan waar ze mee bezig waren. Hij voelde hoe de mooie vrouw, waar hij al een tijd op verliefd was, zachtjes aan zijn penis aan het trekken was en dat was meer dan waar hij op had durven hopen. Het feit dat ze al met hem uit eten ging was al een overwinning voor hem en nu leek het er heel erg op dat ze ook nog seks gingen hebben.

Hij had echter nooit verwacht dat Marleen zo voortvarend zou zijn, maar het beviel hem uitstekend. Het idee dat de chauffeur misschien mee zou kunnen kijken, wond hem meer op dan hij had gedacht. Daarbij kwam ook nog eens dat Marleen precies wist hoe ze een man moest aftrekken, want het was voor hem een ultieme erotische ervaring. Ze wist hem tien minuten lang op het randje van een orgasme te houden en toen ze bij haar thuis waren begreep hij waarom ze hem niet in de limousine had laten klaarkomen.

De volgende pagina van dit romantische seksverhaal

Visited 379 times, 6 visit(s) today
From:
Date: april 6, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *