Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Verliefd koppel heeft erotische en sensuele seks

0 views
0%

Erotische en sensuele seks

Sinds Vanessa hun hun vierde date haar nieuwe liefde afgetrokken had, was ze niet alleen nog meer verliefd op hem geworden, maar ook op zijn mooie grote penis. Ze hadden besloten om rustig aan te doen met de seks, omdat ze elkaar eerst goed wilden leren kennen. Vanessa was echter nogal opgewonden, want ze kreeg steeds meer moeite met hun zelf opgelegde eis om nog geen seks te hebben. De hele dag voor hun date had ze zichzelf gek lopen maken met haar fantasieën over hoe hij er naakt uit zou zien en hoe de seks tussen hen zou zijn. De mooie jonge vrouw was blij dat ze die middag vrij had genomen, want ze wist niet hoe snel ze naar huis moest racen. Ze had die week online een nieuwe vibrator gekocht, die nog ingepakt op het tafeltje in haar slaapkamer stond. Het eerste wat ze deed toen de voordeur achter haar in het slot viel, was naar haar slaapkamer gaan, zichzelf uitkleden en haar vibrator uitpakken. Het werd een heftige masturbeersessie, waarbij ze zichzelf twee orgasmes bezorgde en fantaseerde hoe haar nieuwe vriend haar zou nemen.

Dateavond en dicht tegen elkaar aan dansen

Ze wist dat het erotische en sensuele seks zou gaan worden, want hoewel ze het nog niet gedaan hadden, was het een favoriet gespreksonderwerp. Ze hadden die avond een bioscoopje gepakt, waren uit eten geweest en ze hadden een paar drankjes gedaan in een gezellige kroeg. Ze hadden zelf gedanst en toen er een rustig nummer kwam, had ze zich stevig hem aangedrukt en zijn erectie gevoeld. De mooie jonge vrouw voelde dat ze begon te trillen en hield zich stevig aan hem vast, terwijl ze haar mond op die van de zijne drukte. Ze stonden innig met elkaar te zoenen en een gezamenlijke vriend vroeg of ze niet ergens een kamer konden gaan huren.

“Je moest eens weten”, dacht Vanessa bij zichzelf, die zicht met moeite uit haar omhelzing met haar nieuwe liefde wist te worstelen.

Ze kan hem niet in die toestand naar huis laten gaan

“Wat zou je ervan denken als we eens lekker op weg naar huis gingen”, had ze gezegd en daar kon Richard zich in vinden. Ze liepen gearmd richting haar huis en af en toe stopten ze om te zoenen. Ze waren bijna bij haar huis aangekomen, toen Richard haar weer naar zich toe trok en toen kon ze zich niet meer inhouden. Ze begon tijdens het zoenen over zijn broek te wrijven en het liefst had ze ter plekke zijn rits opengemaakt en zijn pik uit zijn benarde positie bevrijd.

“Ik kan je zo niet naar huis laten gaan”, zei ze met een wat hese stem, “ik denk dat we morgen maar niet uit moeten gaan maar lekker gaan Netflixen en chillen.” Dat laatste was de datingcode voor seks en Richard keek haar verrast maar blij aan. Hij had er net zoveel moeite mee als Vanessa, want ook hij moest zich vreselijk inhouden om haar niet op de motorkap van een auto te leggen en haar te nemen.

“We gaan vanavond geen uitgebreide seks hebben, want ik wil dat de eerste keer tussen ons speciaal is, maar ik ga je wel verwennen en je hoeft er helemaal niets voor terug te doen. Klinkt dat goed of niet?”

Hij heeft een mooie grote pik

Vanessa had er geen enkel probleem mee om hem af te trekken en hem te pijpen, zonder dat hij iets bij haar deed. Ze wilde dat gedeelte bewaren voor de volgende avond en intens genieten van de erotische en sensuele seks. Waarschijnlijk zou ze toch al klaarkomen als ze alleen al zijn pik in haar handen zou hebben, dacht ze bij zichzelf. Ze had er ondertussen een drafje ingezet richting haar huis en ze was blij dat de voordeur achter hun in het slot was gevallen. Ze trok hem mee de huiskamer in en duwde hem op de bank. Vanessa trok snel zijn broek en boxershort naar beneden en ze slaakte nog net geen enthousiast gilletje toen ze zag wat voor mooie pik hij had.

Hij stond fier overeind, was aardig lang en dik, de grootste die ze tot nu toe had meegemaakt. Ze had ooit een one-night-stand gehad die een grote pik had en ze dacht dat die nooit meer geëvenaard zou worden, maar in verhouding met die van Richard, was het een goede middelmaat. Ze keek nog heel even gebiologeerd naar zijn grote pik en ging toen voor hem op haar knieën zitten. De mooie brunette pakte zijn pik met één hand vast en begon hem langzaam af te trekken. Ze was van plan geweest om hem snel klaar te krijgen, zodat ze lekker kon gaan slapen, want ze wilde goed uitgerust zijn voor de volgende dag. Nu ze echter zijn grote penis in haar hand had, was dat voornemen totaal verdwenen. Ze ging langzaam met haar hand heen en weer over zijn pik en likte er aan om hem een beetje glad te krijgen. Met haar andere hand ging ze naar zijn ballen en begon die te masseren, terwijl ze hem aftrok.

 

Erotische en sensuele seks

 

Hem aftrekken en zelf masturberen

Aan het gekreun van Richard te horen, was ze goed op weg en ze voelde dat haar kutje in vuur en vlam stond. Ze haalde haar hand van zijn ballen vandaan en trok haar rokje omhoog en verdween vervolgens met haar hand in haar onderbroekje. Ze had al snel haar clitoris gevonden en terwijl ze hem aan het aftrekken was, zorgde ze dat het genotsgevoel bij haar zelf op het randje van een orgasme bleef. De mooie Vanessa was hem iets harder gaan aftrekken en ze besloot om haar orgasme niet langer uit te stellen, want ze wilde hem een gedenkwaardige pijpbeurt geven die hem nog lang bij zou blijven. Richard zag hoe zijn mooie nieuwe vriendin haar ogen sloot en even van de wereld leek te zijn, toen ze hard klaarkwam. Ze was even gestopt met hem aftrekken en zat zachtjes te trillen van het genot dat door haar lijf schoot. Als dit orgasme de voorbode was van wat er nog komen ging tijdens de erotische en sensuele seks, dan zou ze haar record aantal orgasmes met gemak gaan verbreken.

Richard voelde dat ze er weer helemaal bij was toen ze hem iets sneller ging aftrekken en het volgende moment was hij degene die met zijn ogen dicht zat en begon te trillen. Ze had haar mooie lippen om zijn pik gesloten en begon hem langzaam oraal te verwennen. Ze likte zijn eikel en ging met haar tong in zijn pisgaatje om vervolgens weer met haar hoofd op en neer te gaan. Ze wist hem al snel naar het randje van klaarkomen te krijgen, maar dat wilde ze zo lang mogelijk uitstellen. Als hij aandrang begon te vertonen om klaar te komen, hield ze haar hoofd stil en stopte ze waar ze mee bezig was. Als hij er naar haar idee weer even tegen kon, ging ze weer verder met hem pijpen. Ze had niet de illusie dat ze zijn hele pik gelijk al de eerste keer in haar mond kwijt kon, maar stukje bij beetje ging ze steeds verder. Ze voelde hoe zijn eikel zachtjes tegen haar keel aandrukte en ging met haar hand naar zijn kont toe. Ze was eerst langs haar kutje gegaan, die kletsnat was, dus zou het goed glijden als ze haar vinger bij hem naar binnen drukte.

Ze drukt haar vinger in zijn kont en pijpt hem

Richard deed verschrikt zijn ogen open, toen hij voelde hoe Vanessa haar hand onder zijn kont had gedaan en op zoek was naar zijn kontgaatje. Die had ze al snel gevonden en hij voelde hoe ze haar vinger er tegenaan drukte. Het was een beetje ongemakkelijk standje, dus stopte Vanessa waar ze mee bezig was en zei tegen Richard dat hij voor haar moest gaan staan. Nu had ze haar beide handen vrij om die om zijn kont te leggen en hem te pijpen, terwijl haar vinger langzaam steeds dieper in zijn kont ging. Richard had dit nog nooit meegemaakt en het voelde in het begin raar, maar al snel was het gevoel omgeslagen naar genot. Hij begon langzaam met zijn onderlichaam heen en weer te gaan en was Vanessa haar mond voorzichtig aan het neuken. De knappe brunette vond dat heerlijk en ze ontspande zich helemaal om zoveel mogelijk van zijn pk kwijt te kunnen. Ze bleef ondertussen aan zijn hete staaf likken en liet zich gewillig in haar mond nemen.

Hij mag in haar mond klaarkomen

Normaal had ze dit nooit gedaan bij een man waarmee nog redelijk pril aan het daten was, maar bij Richard voelde ze zich volkomen op haar gemak en liet ze zich gaan. Ze voelde zich vrij en zeker en deed dingen die ze anders pas ver in een relatie gedaan zou hebben. Ze liet op een gegeven moment zelfs zijn pik uit haar mond glijden, terwijl ze wel langzaam met haar vinger in zijn kont bleef bewegen en keek met een onschuldige blik omhoog en vroeg met een lief stemmetje:

“Wil je alsjeblieft in mijn mond klaarkomen?”

Vervolgens ging ze weer verder met hem pijpen en ze kon een glimlach niet onderdrukken. Het lag er zo dik bovenop, maar ze zag dat het de gewenste invloed had op Richard. Daar was ze blij mee, want ze is nogal van de rollenspellen en ze kon niet wachten om in haar geruite rokje straf te krijgen omdat ze “stout” was geweest. Die gedachte alleen al bracht haar weer naar het randje van een orgasme, die tot ontploffing kwam toen Richard zich niet meer in kon houden. Hij pakte het hoofd van de mooie Vanessa vast en stootte nog een paar keer ongecontroleerd in haar mond en begon toen te spuiten. Ze voelde hoe de hete stralen sperma tegen haar keel werden gespoten en ze begon automatisch te slikken. Ook iets dat ze niet zomaar bij elke man deed.

Ze had geen enkel probleem om alles weg te krijgen en ze hield hem stevig bij zijn kont vast, toen hij klaarkwam. Dat was maar goed ook, want hij stond te trillen op zijn benen. Hij liet zich op de bank vallen en keek naar Vanessa en zei alleen maar:

“Dit was ongelooflijk.”

“En dan ben ik nog niet eens klaar”, zei de mooie brunette, die naar hem toe kwam gekropen. Ze pakte zijn pik, die nog steeds keihard omhoog stond vast en begon langzaam zijn eikel schoon te likken en zoog de laatste restjes sperma eruit.”

Blijven slapen en de volgende ochtend intense seks

Ze keek hem aan en besloot ter plekke dat ze niet de hele volgende dag ging wachten totdat ze aan de erotische en sensuele seks zouden gaan beginnen.

“Als je wil, dan mag je blijven slapen, en dan bedoel ik ook slapen, geen seks tot morgenochtend als we lekker uitgerust zijn.”

Richard begon heftig met zijn hoofd te knikken waarmee hij aangaf dat hij het een heel goed plan vond.

“Dan is daar de douche, een schone handdoek ligt er en de badjas die er hangt kan je gebruiken. Die is nieuw, dus niet van de één of andere ex, maak je daar niet druk om. Dan ga ik me boven in mijn badkamer douchen en als je klaar bent, dan gaan we lekker het bed in om te slapen en krachten op te doen.”

“Niets liever”, zei Richard, die keek hoe Vanessa zich alvast uitkleedde en met een wiegend kontje richting haar slaapkamer liep. Ze wist precies welke uitwerking ze had op Richard, maar een beetje teasen zat in haar natuur en het zou helemaal niet erg zijn als hij er een opwindende erotische droom van kreeg. Dan was hij de volgende ochtend er helemaal klaar voor.

Visited 2.499 times, 50 visit(s) today
From:
Date: februari 5, 2023
Pornosterren: Vanessa Decker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *