Online Erotiek en Seksshop
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

De nacht dat de mooie vriendin van zijn vrouw bleef slapen

0 views
0%

Mooie vriendin van zijn vrouw wil seks met hem

Arianne is een mooie vriendin van zijn vrouw die regelmatig langskomt. Als het dan gezellig is geweest ’s avonds, dan blijft ze vaak logeren. Jacques had er veel voor over om ooit nog eens seks met de mooie vriendin van zijn vrouw te hebben. Ariane was nogal een flirt en ze raakte hem altijd per ongeluk aan als ze alleen waren of maakte ze dubbelzinnige opmerkingen. Zijn vrouw wist allang dat haar beste vriendin een oogje op haar man had en het leek haar vreselijk opwindend om te kijken als haar man seks zou hebben met haar mooie vriendin.

De twee vrouwen besloten dat het tijd werd voor hun plannetje en dat weekend bleef Ariane slapen. Ze had haar wekker gezet, want Jacques was altijd vroeg wakker en ze wilde voor hem op de bank in de kamer zitten. Het was een eenvoudig plan, maar het werkte uitstekend want Jacques ging naast haar op de bank zitten en wist dat het ging gebeuren toen de mooie vriendin van zijn vrouw tegen hem aankroop en haar kamerjas openging. Ze deed geen enkele moeite om haar mooie blote kutje weer te verbergen, integendeel, ze ging er met haar hand naar toe en begon langzaam te masturberen.

Het plan wordt ten uitvoer gebracht

“Ik denk dat we dit niet kunnen doen”, probeerde Jacques nog toen ze met haar hand naar zijn kruis ging en over zijn pik begon te wrijven.

“Natuurlijk kunnen we dit doen, want dit is wat je al heel lang wil, toch?”, zei ze met een verleidelijke stem en ze haalde zijn pik uit zijn broek en begon hem langzaam af te trekken.

“Mireille merkt er niets van, want die slaapt als een roos en is toch altijd pas laat wakker. Dus dit is je kans.”, zei Arianne, die het heerlijk vond dat hij zijn hand op één van haar mooie borsten had gelegd.

Ze wisselden het samen masturberen en elkaar masturberen af, totdat de mooie vriendin van zijn vrouw besloot dat het de hoogste tijd werd dat ze zijn pik in haar mond zou nemen. Ze kreunde luid voordat ze opstond en dat was het teken voor Mireille om op te staan en naar de deur van de huiskamer te lopen. Ze was met moeite wakker geworden uit een erotische droom en moest even bijkomen, tot ze zich plotseling herinnerde waar haar vriendin mee bezig was. Ze keek voorzichtig om het hoekje van de deur en ze was even bang dat haar echtgenoot haar zou zien, maar die had het te druk met haar mooie vriendin. Die zat namelijk op haar knieën en was zijn grote pik aan het pijpen.
 
 

 
 

Haar mooie vriendin laat zich neuken

Mireille ging met haar hand over haar onderbroekje heen en begon over haar kutje te wrijven. Ze zag hoe Ariane stopte met pijpen en zich vooroverboog over de leuning van de bank. Haar man ging achter haar staan en stootte zijn pik diep in haar. Haar beste vriendin kreunde nog een keer luid om er zeker van te zijn dat Mireille wakker zou worden en gaf zich toen over aan het heerlijke neuken met de man van haar vriendin. De knappe echtgenote had ondertussen haar onderbroekje naar beneden getrokken en was over haar clitoris aan het wrijven. Op de één of andere manier vond ze het verschrikkelijk geil dat haar man met een andere vrouw aan het neuken was. Ze had nog even het plan gehad om boos en verontwaardigd de huiskamer binnen te lopen en uiteindelijk mee te gaan doen. Ze besloot dat tot een volgende keer te bewaren, al had Ariane het wel voorgesteld. Die zag een trio met haar vriendin en haar echtgenoot wel zitten.

Echtgenote en haar vriendin komen samen klaar

Ariane was ondertussen op haar rug op de leuning van haar bank gaan liggen en Mireille zag dat ze bijna aan het klaarkomen was. Dat vond ze niet zo vreemd want haar man was een goede minnaar die zijn pik wist te gebruiken. Ze was ondertussen sneller met haar hand over haar kutje aan het gaan en ze probeerde haar orgasme zo te timen dat ze tegelijkertijd met haar mooie vriendin klaar zou komen. Dat ging zonder problemen want toen ze Ariane luid hoorde kreunen en zag dat ze lag te schokken, kwam Mireille zelf ook klaar. Een stuk ingetogener dan haar vriendin, want die was alles om zich heen even vergeten.

Mireille wist nu wat er ging gebeuren. Haar man zou zijn pik uit het kutje van Ariane halen en zich aftrekken boven haar. Hij vond het heerlijk om op een vrouw klaar te komen, had iets te maken met het afbakenen van zijn territorium of iets dergelijks. Hij had het ooit in een dronken bui proberen uit te leggen, maar Mireille begreep het maar half. Het boeide haar verder ook niet, want ze vond het heerlijk als haar echtgenoot op haar klaarkwam. Of dat nu op haar mooie borsten, haar gezicht, haar kontje of waar dan ook was.

Van een erotische droom tot een echt trio

Ze liep zachtjes terug naar haar slaapkamer en viel snel weer in slaap en kwam in een volgende erotische droom terecht. Ze had een trio met Ariane en haar man en ze was het kutje van haar mooie vriendin aan het beffen, terwijl haar man in haar aan het stoten was. Ze werd voor de tweede keer wakker, weer een beetje moeizaam, omdat ze een mond op haar borsten voelde en een eikel die tegen haar kutgaatje aandrukte. Voordat ze het doorhad, had ze de grote pik van haar echtgenoot in zich en was haar vriendin aan haar borsten aan het zuigen. Het volgende moment kwam haar erotische droom uit, want toen Ariane zag dat ze wakker was, zei ze verder niets maar ging op haar gezicht zitten en zei zachtjes:

“Je man heeft je zien kijken en ik heb alles verteld. Hij vond het trio een heel goed plan en wilde het niet uitstellen, dus als je het niet heel erg vindt dan kan je me gaan beffen. Ik ben zo geil als een pak boter, dus het kan zijn dat ik snel klaarkom.”
 
 

Milffinder
 
 

Visited 2.342 times, 35 visit(s) today
From:
Date: april 13, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *