Flirten met oma's
Flirten met oma's
BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Samen masturberen leidt tot passievolle seks

0 views
0%

Alleen samen masturberen is moeilijk vol te houden

“Je bent mijn beste vriend en eigenlijk moeten we niet eens samen masturberen”, zei Bonnie dapper. Ze hadden een gezellige avond gehad, met een drankje her en der en uiteindelijk had ze hem uitgedaagd. Stom natuurlijk, maar ze was opgewonden geraakt toen ze het over sex hadden en wat er zou gebeuren als ze sex met elkaar zouden hebben. Zou hun vriendschap dan voorgoed over zijn?

Ze wist dat ze hem niet meer wilde stoppen

Volgens haar was dat niet zo, maar hij had er een iets harder hoofd in. Bonnie was echter volhardend en stelde zelf het samen masturberen voor. Dan hadden ze toch een soort van sex met elkaar, maar niet echt. Dan konden ze mooi zien of het daarna niet vreemd zou zijn tussen hun. Het klonk fantastisch maar toen het puntje bij paaltje kwam, raakte ze toch een beetje in paniek. Ze lag naakt op bed en keek naar de mooie pik van haar beste vriend en ze wist dat als hij verder zou gaan, ze hem niet tegen zou houden. Ze had ondertussen een heel erg nat kutje gekregen en dat ze lag te masturberen zorgde er niet echt voor dat het minder werd.

Ze pakt zijn pik vast en trekt hem af

Ze probeerde daarom nog een uitweg te zoeken, maar ze wist dat dit hopeloos was. Ze wachtte tot hij de eerste stap zou doen en dat kwam uiteindelijk toen hij met zijn hand over haar kutje ging. Ze keek hem met een geile blik aan en pakte zijn pik vast en begon hem af te trekken. Het ging al snel van samen masturberen naar hem aftrekken en ze besloot om gewoon te kijken hoe het zou lopen. Dat wist ze natuurlijk al, maar ze hield een kleine slag om de arm. Die was helemaal verdwenen toen ze zijn mooie pik in haar mond nam en hem begon te pijpen. Al snel lagen ze in een standje 69 en kreeg ze het steeds heter.

“Vriendschap of niet”, zei ze met een kreunende stem, “ik wil die pik van je in me voelen. Als we klaar zijn gaan we wel analyseren en pak gelijk even mijn vibrator uit het nachtkastje.”

Vriendschap is over, wel een nieuwe relatie

Haar vriend kon zijn geluk niet op, hij had gedacht dat ze het bij de orale sex zou houden, zodat ze het nog af konden doen als niet gebeurd of iets dergelijks. Ze wisten allebei dat als ze gingen neuken, hun relatie voorgoed zou gaan veranderen, dat stond wel vast. Het was passievolle en intense seks en Bonnie kwam meerdere keren klaar. Uiteindelijk kwam hij diep in haar mooie kutje klaar en lagen ze met hun hoofden dicht bij elkaar na te genieten.

“Wat denk je ervan als we dit vaker gaan doen en die vriendschap laten voor wat het is. Ik voel namelijk een relatie aankomen”, zei Bonnie en begon langzaam over zijn penis te wrijven, totdat die langzaam weer stijf begon te worden.

Visited 1.405 times, 14 visit(s) today
From:
Date: november 6, 2023
Pornosterren: Bonnie Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *