Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Liefdevolle sex en gezamenlijk klaarkomen door te masturberen

0 views
0%

Liefdevolle sex en gezamenlijk klaarkomen

Samantha is dolblij met haar nieuwe vriend. Die houdt net als haar van liefdevolle sex en neemt de tijd om het op te bouwen. Ze wonen nog net niet samen, maar bijna elk weekend is hij bij haar thuis te vinden en hebben ze heerlijke sex. Af en toe vindt ze het geil om hard genomen te worden en dat doet hij ook. Hij weet precies in wat voor bui ze is en dit keer weet hij dat ze erotische en sensuele sex wil.

Langzaam neuken en een lekker kontje

Ze speelt met zijn mooie pik en trekt hem langzaam af. Dan kleedt de knappe jonge vrouw zich helemaal uit en duwt hij zijn pik in haar wachtende vagina. Ze komt al bijna klaar als ze zijn grote pik diep in haar voelt. Ze geniet van de lust en de rust die hij haar geeft. De knappe blondine gaat zelfs op haar handen en knieën zitten op het bed, zodat hij haar van achteren kan nemen. Ze weet dat hij dat heerlijk vindt omdat hij verzot is op haar lekkere kontje. Dan heeft hij tijdens het neuken iets moois om naar te kijken.

Gezamenlijk klaarkomen door te masturberen

De sensuele blondine met grote borsten werkt zich langzaam naar een orgasme toe, maar zorgt ervoor dat ze niet haar hoogtepunt bereikt. Ze wil gezamenlijk klaarkomen en iets nieuws proberen. Als ze allebei op het randje van klaarkomen zijn, wil ze samen met haar vriend gaan masturberen. Als hij dan zijn zaad op haar buik spuit, dan wil ze een hemels orgasme krijgen.

Het gaat precies zoals ze in haar fantasie heeft uitgewerkt en het was nog beter dan ze in gedachten had. Ze kijkt hem liefdevol aan en zegt met een zachte stem:

“De nieuwe wasmachine moet nog ingewijd worden en ik heb een wasje klaarliggen. Zou je het leuk vinden om me dit keer hard te neuken, terwijl ik over de wasmachine gebogen sta.”

Haar vriend knikt heftig, want dat lijkt hem vreselijk opwindend. Hij is blij met zijn nieuwe vriendin die de sex gevarieerd weet te houden en altijd met een apart idee op de proppen komt. Dit keer is de stap van liefdevolle sex naar stevig tekeer ging niet zo’n erg grote.

Visited 497 times, 15 visit(s) today
From:
Date: december 10, 2019
Pornosterren: Samantha Flair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *