Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een erotische workout eindigt in heerlijke sex

0 views
0%

Een erotische workout met een personal trainer

Marjolein zit goed in de slappe was, dankzij een erfenis van haar grootouders. Ze is wat je noemt rijk en hoeft nooit meer voor haar geld te werken. Dat laatste bevalt haar uitstekend, omdat e kan doen en laten wat ze wil. Ze heeft één grote hobby en dat is sex. En dan niet het wham-bam-thank-you-mam principe, maar erotische en sensuele sex. Ze wil er tot het uiterste van genieten en voorspel is een belangrijke factor.

Aangezien ze toch genoeg geld heeft en ervan houdt dat ze in topconditie is, heeft ze een paar keer per week een personal trainer ingehuurd. Een knappe gespierde man, die al snel meer taken toebedeeld krijgt dan alleen het begeleiden van de workout. Na een aantal weken is deze workout langzaam veranderd in een erotische workout. In het begin wordt er nog gewerkt, maar als Marjolein genoeg heeft van deze fysieke inspanning, stapt ze over op een andere. De workouts hebben wel hun werk gedaan, want ze is in staat om haar personal trainer te pijpen, terwijl ze een spagaat doet.

Van een erotische workout tot erotische sex

Ondanks dat het een erotische workout is geworden, moet er natuurlijk wel getraind worden. De gespierde personal trainer laat zich daarom van zijn beste kant zien en tilt Marjolein als een veertje op, als ze over zijn pik is gezakt, neukt hij haar staande. Daarna wordt de vrijpartij voortgezet op bed en krijgt Marjolein meer dan genoeg fysieke inspanning. Ze houden allebei van seksstandjes, ze komt hard klaar als ze van achteren genomen wordt, terwijl ze weer in een spagaat ligt. Toch wel haar favoriete standje.

Hij komt in haar mond klaar

Dan wordt het hoog tijd om haar personal trainer ook klaar te laten komen, iets dat geen enkele moeite is voor de mooie Marjolein. Ze pijpt zijn grote penis en slikt alles keurig door als hij het zaad in haar mond spuit.

Ze wil nu ook een vrouwelijke personal trainer

De erotische workout bevalt haar zo goed, dat ze nu ook een vrouwelijke personal trainer heeft aangenomen. Ze wil namelijk haar biseksuele kant ontdekken en als het even kan een spagaat doen, terwijl ze gebeft wordt.

Visited 20 times, 1 visit(s) today
From:
Date: januari 6, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *