Download nu de hele video!

Sex op de bank, de oude man en zijn nieuwe jonge echtgenote

0 views
0%

Sex op de bank

Hij was niet een echt rijke man, dus dat kon de reden niet zijn dat hij een knappe jonge vrouw had, die maar al te graag met hem wilde trouwen. Zijn jonge bruid viel namelijk op oude mannen en zeker oude mannen die wisten waar ze mee bezig waren als het om sex ging.

En dat was precies de grootste hobby van haar echtgenoot. Ondanks zijn leeftijd had hij geen enkel probleem om zijn grote pik overeind te krijgen, zonder dat er pilletjes aan te passen kwamen. Hij was een zeer bedreven minnaar en de jonge echtgenote wist dat ze haar heerlijke orgasmes zou gaan missen als niet had ingegrepen en hem ten huwelijk had gevraagd.

Ze had zelf meer dan genoeg geld, dus voor de grap maakte ze hem uit voor ‘golddigger’ en ging vervolgens naakt, met haar benen wijd, op de bank zitten om zich naar een heerlijk orgasme te laten beffen.

Heerlijke sensuele en erotische sex

Daarna ontfermde ze zich over zijn grote pik en pijpte ze hem tot het randje voor klaarkomen. Ze vond het geen enkel probleem om hem klaar te pijpen, zodat ze zijn zaad door kon slikken, maar ze wilde zijn grote pik nog in haar kutje voelen, dus werd het de hoogste tijd dat ze hem ging berijden.

Hij was gelukkig niet zo’n sportschooltype die aan het neuken begon alsof hij zijn workout aan het doen was. Hij nam de tijd en wachtte met klaarkomen totdat zijn mooie jonge vrouw een orgasme had gekregen. Ze ging met haar vingers over haar clitoris, terwijl hij op een langzaam tempo bleef doorstoten. Uiteindelijk voelde hij dat haar kutje zich samentrok en dat ze een beetje begon te schokken. Het begin van een heerlijk orgasme, die voor haar nog heftiger werd toen hij zijn zaad in haar spoot.

Dat was één van de momenten dat ze blij was dat ze in het huwelijksbootje gestapt was, de heerlijke sensuele en erotische sex.

Een fonkelnieuwe camper

Maar er waren meer redenen, zoals de gezamenlijke hobby, vissen. Ze vond niets lekkerder dan aan de kant van het water te zitten en te turen naar een dobber. Ze hadden een visserstentje gekocht en als ze samen op pad gingen, zochten ze een rustig plekje uit, waar ze ongestoord hun gang konden gaan.

De jonge echtgenote hield er namelijk van om haar twee hobby’s te combineren. Het visserstentje zorgde ervoor dat ze tussen het hengelen door ook sex konden hebben. De jonge echtgenote vond dit in het begin een goede oplossing, maar de harde grond beviel haar niet. De reden dat ze een fonkelnieuwe camper ging aanschaffen, zodat het ze aan comfort niet zou ontbreken.

From:
Date: mei 11, 2019
Pornosterren: Jenny Smart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *