Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Sex na een heerlijk ontbijt, dat is erotisch genieten

0 views
0%

Liefde op het eerste gezicht

De vriend van Nia Nacci vond dat ze wel wat extra aandacht had verdiend. De avond ervoor had ze hem geholpen met de opmaak van zijn proefschrift, haar specialiteit en het zag er prachtig uit. Ondanks dat het zaterdagavond was, had hij tot in de nacht er aan zitten werken, want hij wilde het af hebben. Die maandag zou hij het inleveren en hij wilde dat het pico bello in orde was. Hij ging moe maar tevreden slapen, nadat hij eerder klaar was dan hij had verwacht. De volgende ochtend zou hij zijn knappe vriendin verrassen met een lekker ontbijt, dat had ze wel verdiend.

Hij was gelukkig eerder wakker dan zijn mooie donkere vriendin, een lekker ding met grote borsten. Zo hadden zijn vrienden haar omschreven voordat hij haar voor het eerst had ontmoet. Het was liefde op het eerste gezicht en ze woonden na drie maanden al samen, en dat ging perfect. Ze vullen elkaar aan en ook op het fysieke gebied hebben ze niet te klagen, ze houden allebei van sensuele en erotische sex.

Sex na een heerlijk ontbijt

Daar kwam hij weer achter toen hij het ontbijt aan haar had voorgeschoteld. Hij had haar een blinddoek voorgedaan en meegenomen naar de huiskamer, waar ze allebei genoten van de verse jus d’orange en de lekker broodjes die hij had gemaakt. Hij merkte gelijk al dat zijn vriendin iets van plan was, want na het lekkere ontbijt begon ze hem te zoenen en zei met een gemaakt pruillipje dat haar grote borsten graag aandacht wilden hebben.

Hij vond het heerlijk om aan haar tepels te zuigen en hij merkte dat zijn knappe vriendin nog meer opgewonden raakte dan ze al was. Ze heeft gevoelige tepels en als hij er te lang mee aan het spelen is, dan laat een orgasme bij haar niet lang op zich wachten. Nia duwde zijn hoofd weg, want ze was iets anders van plan, hem erotisch pijpen. De knappe donkere vrouw snakte naar zijn grote pik, maar niet gelijk om te neuken. Ze vond het heerlijk om hem te pijpen en helemaal gek te maken. Dat was een wederzijds dingetje, want hij vond het heerlijk om haar kutje en clitoris te likken en haar op het randje van een orgasme te houden.

Ze komen tegelijkertijd klaar

Dit keer kon hij echter liggen en genieten van de geile mond van zijn vriendin. Ze maakte er werk van door de snelheid af te wisselen en met haar tong van zijn eikel naar zijn ballen te gaan. Ze wist precies tot hoever ze kon gaan om hem niet klaar te laten komen. Op een gegeven moment was ze echter klaar met plagen, want ze vond het de hoogste tijd worden om zijn grote pik in haar natte kutje te voelen. Ze liet zich over zijn pik glijden en begon hem te berijden. Het was heerlijk en ze waren, nadat ze een neukritme hadden gevonden, allebei druk bezig om hun orgasme uit te stellen. Nia wist op een gegeven moment dat ze het niet lang meer ging redden en begon haar orgasme te timen, ze voelde de eikel van haar vriend opzwellen en toen hij zijn zaad in haar spoot ging ze nog een paar keer snel op en neer en kwam zelf ook klaar.

De betere erotische ochtendsex en als het aan hun lag, gooiden ze er ook nog middag- en avondsex tegenaan, want ze hoefden allebei die dag verder niets meer te doen.

Visited 465 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juni 22, 2020
Pornosterren: Nia Nacci

One thought on “Sex na een heerlijk ontbijt, dat is erotisch genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *