Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Romantische seks met een fantastisch uitzicht

0 views
0%

In een bad op de 48ste verdieping

Linda gaat nu een jaar met haar vriend en ze kan niet wachten totdat hij haar ten huwelijk vraagt. Hij is lief, zorgzaam en hij weet haar telkens weer te verrassen als het om liefde, seks en romantiek gaat. Dit heeft hij via een vriend van hem een appartement geregeld op de 48ste verdieping van een duur appartementengebouw. Zijn vriend is een paar maanden in het buitenland en heeft hem de sleutels gegeven, zodat hij de boel in de gaten kan houden en de post uit de brievenbus kan halen.

“Als je maar zorgt dat alles schoon blijft, dan kunnen jij en je vriendin lekker genieten als jullie daar zin in hebben”, had zijn vriend gezegd en dat was niet tegen dovenmans oren gezegd. Hij had het juiste moment afgewacht en toen zijn vriendin meegenomen naar het appartement en die was gelijk onder de indruk. Het was één en al luxe, maar ze was voornamelijk gegrepen door het uitzicht.

“Dat wordt nog beter schat. Wacht maar tot het donker is”, had hij gezegd en hij had gelijk gekregen. Ze begreep nu ook waarom er een bad in de huiskamer voor het raam stond. Het uitzicht was adembenemend en hij voelde al dat hij een stijve pik ging krijgen toen zijn vriendin zei:

Romantische seks in de badkuip

“Je weet dat we seks in de badkuip gaan hebben, hé.”

“Dat was precies wat ik hoopte dat je zou gaan zeggen”, zei hij terwijl hij keek hoe zijn mooie vriendin zich uit begon te kleden en naakt in het bad stapte.
 
 
Romnatische seks met een prachtig uitzicht
 
 

Visited 123 times, 3 visit(s) today
From:
Date: april 6, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *