Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
BE2 Online Dating
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Een erotisch trio op de vroege ochtend

0 views
0%

Een heerlijk erotisch trio

Lexi Bloom en Sensi Pearl hebben een zaterdagavond vol lesbische seks met elkaar achter de rug. Uiteindelijk wisten ze niet eens meer hoeveel orgasmes ze hebben gehad en zijn in elkaars armen in slaap gevallen. De volgende ochtend werden ze wakker gemaakt door de vriend van Lexi die terugkwam uit de nachtdienst. Hij zag de twee dames naakt op bed liggen en wilde het liefst direct er opduiken.

De twee knappe jonge vrouwen wilden echter eerst douchen voordat ze verder gingen waar ze de vorige avond gestopt waren. Lennard, de vriend, was alvast richting de huiskamer gegaan en onder het genot van een kopje koffie keek hij hoe de twee vriendinnen bezig waren om elkaar te verwennen. Nadat ze elkaar tot een orgasme gebeft hadden, vond hij het de hoogste tijd om ook mee te gaan doen. Hij ging op de bank liggen en Sensi begon hem te pijpen terwijl zijn vriendin op zijn gezicht ging zitten.

Daarna neukte hij afwisselend de twee vrouwen, die aan elkaars tieten aan het likken waren tijdens de seks. Uiteindelijk ging ze naast elkaar liggen en begonnen met elkaar te zoenen. Dit was te veel voor Lennard, die er boven ging staan en zijn zaad over hun gezichten spoot terwijl ze met elkaar aan het zoenen waren.

From:
Date: augustus 31, 2018
Pornosterren: Lexi Bloom / Sensi Pearl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *