Online Lingerie- en Latex Shop
Milffinder
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Sex therapeute kan grote pik klant niet weerstaan

0 views
0%

Sex therapeut smacht naar grote pik

“Dus als ik het goed begrijp, schrikken de vrouwen van je grote pik en willen ze geen sex meer met je? Of ze proberen het, maar het lukt niet?”

Becky, de sex therapeut, voelde hoe haar kutje langzaam begon te tintelen en ze vroeg zich af waar ze in godsnaam mee bezig was. Dit was een klant van haar en ze hoorde dit professioneel aan te pakken. De gedachte aan de grote pik van haar klant, zorgde er echter voor dat haar opwinding met de minuut toenam. Sinds haar scheiding had ze al een hele tijd geen sex gehad en dat was ook zo ongeveer het enige dat ze mistte aan haar ex-man. Buiten het feit om dat hij een grote lul was, had hij er wel eentje en daar was ze verslaafd aan geraakt. Na haar scheiding was ze een korte periode gaan daten, maar dat verliep totaal niet naar wens. De mannen waren gewoon niet wat ze zocht, en dan had ze nog geen eens sex met ze gehad. De twee waar ze wel sex mee had gehad, hadden niet eens echt kleine pikken, maar het deed niets voor haar.

Hij heeft al een hele tijd geen seks meer gehad

Nu zat er een klant tegenover haar, die vertelde dat hij al een hele tijd geen sex meer had gehad omdat hij een te grote pik heeft. Het was een leuke en zelfs een beetje knappe man, die geen enkel probleem zou moeten hebben om een vrouw te versieren. Dat bleek ook niet het geval, alleen bleek zijn grote pik meestal de spelbreker te zijn.

“Daar komt het zo’n beetje op neer”, zei Danny, haar klant, “ik heb al een hele tijd geen sex meer gehad en aftrekken begint saai te worden. Ik heb er zelfs over gedacht om naar een prostituee te gaan, maar daar ben ik nog niet aan toe. Dat is echt mijn laatste redmiddel. Het leek me een beter plan om mijn probleem eerst met jou te delen om te kijken of er andere oplossingen zijn. “

“Die zijn er zeker”, zei de sex therapeut, “alleen hebben die meer met dating te maken dan met het echte seksprobleem. Je zal net zo lang moeten zoeken totdat je een vrouw gevonden hebt die geen probleem heeft met je grote pik en geloof me, die zijn er. Ik weet dat je vrij jong bent, maar misschien is het een goed plan om met oudere vrouwen te gaan daten. Die hebben meer ervaring als jonge vrouwen en zijn ook meer gewend. Ik kan je een aantal dating sites aanraden, maar misschien heb ik een snellere oplossing voor je probleem.”

Ze heeft een experimentele sekstherapie voor zijn probleem

Ze wachtte met verder gaan om de reactie van haar klant te peilen en er schoten van allerlei gedachten door haar hoofd. Wat ze van plan was om te gaan doen kon haar licentie kosten en ze zou zeker geroyeerd worden. Misschien zou ze zich zelfs voor een rechtbank moeten verantwoorden, maar het leek wel alsof haar kutje had besloten dat het de enige oplossing was. Ze voelde niet alleen de tintelingen door haar kutje en lichaam schieten, ze voelde ook dat ze kletsnat aan het worden was.

“Ik wil alles proberen”, zei Danny, “als ik maar weer eens normaal sex kan hebben en ervan genieten.”

De sex therapeut trok haar blouse uit en vanaf dat moment wist ze dat er geen weg terug meer was. Haar grote borsten waren allen nog bedekt door haar lingerie, maar die liet weinig te wensen over. Ze zag hoe de ogen van Danny oplichten en dat hij moeite had om niet naar haar grote borsten te staren.

“Het is een nogal experimentele aanpak, die door het merendeel van de sex therapeuten wordt afgewezen. Ik ben bereid om het met je te proberen, maar dan moet ik zeker weten dat je achteraf niet gaat klagen. Als we er aan beginnen, dan ben ik niet meer jouw sex therapeut en jij bent niet meer mijn klant. Begrijp je dit?”

Ze zag in zijn ogen dat het kwartje begon te vallen en hij knikte alleen maar. Het leek wel alsof hij het niet kon geloven dat hij sex met de oudere vrouw ging hebben. Had hij het zeker geweten, dan had hij een nieuw record kleren uittrekken gevestigd. Becky zag dat hij nog aan het twijfelen was en besloot om er voor te gaan. Ze was nu al over de grens gegaan en er was geen weg terug meer. Op dat moment maakte het haar niet uit, want ze was gegrepen door haar opwinding. Dat ze eindelijk weer eens sex met een man ging hebben die een grote pik heeft.

Ze trekt hem af met haar grote borsten

Zijn pik tussen haar mooie grote borsten

De knappe sex therapeute liep naar haar voormalige klant toe en ging voor hem op haar knieën zitten en begon zijn broek los te knopen.

“Laten we eerst maar eens beginnen om te kijken wat het probleem is”, zei ze en ze merkte dat ze nog steeds het professionele toontje in haar stem had en dat haar aanpak niet veel verschilde van haar normale therapie. Daar kwam verandering in toen ze zijn grote penis uit zijn broek had gehaald en die langzaam begon af te trekken. Het was een prachtige penis en ze wist nu al dat het heerlijk ging worden.

“Ik ben nu gewoon een vrouw, een oudere vrouw, waar je sex mee gaat hebben. Ik heb persoonlijk veel ervaring met grote pikken en zoals ik het zie, gaat die van jou geen enkel probleem opleveren.”

Ze stopte even en gaf hem een laatste uitweg om er onder uit te komen:

“Weet je zeker dat je dit wilt, want ik wil geen misbruik van je maken en van de professionele vertrouwensband die we hadden.”

“Je bent zo’n mooie vrouw”, zei Danny een beetje kreunend, “ik wil niets liever dan sex met je hebben. Ik ben allang vergeten dat je me sex therapeute bent geweest. Je hebt trouwens fenomenaal mooie borsten.”

“Met complimentjes kom je een heel eind”, zei Becky, die opgelucht was en een beetje trots dat ze een jongere man nog steeds geil kon krijgen. Ze pakte een flesje olie dat in het laatje van het kastje lag dat naast de bank stond. Het kwam wel eens voor dat ze een afspraak had met een koppel en dat ze advies gaf over aftrekken. Dan kwam het wel eens voor dat de vrouw het onder begeleiding wilde proberen en dan kwam het flesje olie van pas.

Dit keer gebruikte ze het niet om zijn pik glad te maken, maar haar borsten er mee in te smeren. Ze wilde zijn pik tussen haar grote borsten voelen en hem er mee aftrekken. Ze had allang door dat Danny een borstenman was en ze wilde alles doen om het hem naar zijn zin te maken. Ergens in haar achterhoofd had ze het plan om het zo geil voor hem te maken, dat ze vaker sex met hem zou kunnen hebben.

Zijn grote pik pijpen is geen probleem voor haar

Nadat zijn grote pik echt niet meer stijver kon worden, begon ze hem te pijpen en hij wist daadwerkelijk niet wat hem overkwam. Het was nog nooit een vrouw gelukt om zijn penis zo ver in haar mond te krijgen en hij kon zich wel voor zijn kop slaan dat hij het alleen maar had geprobeerd om sex met vrouwen van zijn leeftijd te hebben. Als hij voor de oudere vrouwen was gegaan, dan had hij geen probleem gehad.

Aan de andere kant, dan was hij nooit bij zijn sex therapeute terechtgekomen en had hij deze ongelooflijk lekkere sex gemist.

Hij beft haar naar haar eerste orgasme

“Ik wil je beffen”, zei hij, nadat hij voelde dat hij bijna klaar ging komen. Normaal duurde dat een tijdje, maar deze knappe oudere vrouw deed dingen met haar tong die hem gek van opwinding maakte.

“Dat lijkt me heerlijk, maar weet je zeker dat je me niet eerst wil neuken?”, zei Becky, die eigenlijk niet kon wachten totdat ze zijn pik in haar kutje had zitten.

“Nee, ik wil die mooie kut van je proeven en het voor jou net zo lekker proberen te maken als jij voor mij doet.”

“Dan gaan we dat doen, lieverd van me, maar eerst kleden we ons helemaal uit.”

“Ga ik weer”, dacht ze bij zichzelf, “ik ben nog geen vijf minuten bezig en ik ga hem al lieverd noemen. Hij zal me waarschijnlijk wel een beetje creepy vinden.”

Dat bleek totaal niet het geval, want Danny ging enthousiast met zijn mond naar haar kutje toe, terwijl ze met haar benen in de lucht op de bank lag. Hij had al snel haar clitoris gevonden en Becky was blij dat hij het beffen had doorgezet, want hij was een natuurtalent. Ze wist dat ze goed kon pijpen, maar dit beffen was van hetzelfde niveau. Beter gezegd, ze was nog nooit zo goed oraal bevredigd, zelfs niet door haar ex-man, de grote lul.

De opwinding en het genot gierden door haar lichaam en ze kwam keihard klaar toen hij een paar vingers in haar kutje stak en haar hard ermee begon te neuken.

“Oh ja, dit is te lekker, neuk me met die vingers schatje, zorg dat ik klaarkom. Ooohhhhh, ik ben je geile slet en je mag me neuken wanneer je wilt, ik geil op die grote pik van je en wil je zaad in mijn kutje voelen spuiten. Maak me helemaal gek, oooooohhhhh.”

Becky was nogal praterig tijdens de sex en ze hoopte dat ze Danny er niet mee af zou schrikken, maar ze kon zich niet inhouden. Ze voelde hoe haar orgasme zich aan het opbouwen was en plotseling voelde ze hemels genot. Becky drukte haar onderlichaam omhoog en ze kreeg één van haar beste orgasmes. De opgekropte sexuele spanningen kwamen er in één keer uit en ze was gewoon even helemaal van de wereld en het neuken moest nog beginnen.

Het neuken is te lekker

“Oh mijn lekker ding, wat doe je met me, dit is te lekker”, kreunde ze hardop en vervolgens drukte ze zich helemaal in de bank. Haar lichaam begon iets minder te schokken en normaal zou ze de tijd nemen om bij te komen van haar orgasme, maar ze wilde het heerlijke gevoel vasthouden en geneukt worden.

Ze ging op haar knieën op de bank zitten, en duwde haar kontje naar achteren. Ze steunde op de bankleuning en keek met een geile blik achterom en zei:

“Waar wacht je nog op, ik ben kletsnat en geloof me, die heerlijke pik kan ik zonder problemen hebben. Je hoeft niet voorzichtig aan te doen, ik wil gewoon goed geneukt worden. Dus neem die geile slet van je.”

Normaal was ze nooit zo clingy tijdens de eerste keer sex met een man, maar Danny maakte gevoelens bij haar los die ze al een hele tijd niet meer had gehad. Zoals gezegd, hij was niet alleen een leuke en knappe man, maar voor iemand die geen sex kon krijgen vanwege zijn grote pik, was hij een fantastische minnaar.

Het maakte haar ook helemaal niet meer uit hoe ze deed, ze was gewoon zichzelf en dat was een vrouw die eindelijk weer eens de zevende hemel in werd geneukt. Haar orgasme dat langzaam was afgezwakt, kwam in alle hevigheid terug toen ze zijn dikke pik diep in zich voelde stoten. Vanaf dat moment zweefde ze op het genot en leek het wel alsof haar lichaam de verloren tijd probeerde in te halen.

Ze hield ervan dat Danny, net zoals zij, van de seksposities was en nadat hij haar van achteren geneukt had, ging ze hem berijden. Ze liet zich over zijn grote pik zakken en Becky had zich nog nooit zo goed gevuld gevoeld. Zelfs de pik van haar ex-man had haar dit genot niet gegeven en het was dan ook niet zo raar dat haar sluimerende orgasme opeens weer full force door haar heen schoot. Ze bleef hem langzaam berijden totdat het haar teveel werd en ze zich van hem af liet glijden.

“Ik heb heel even rust nodig, lieverd, geef me even een momentje, dan gaan we lekker door. Je maakt me helemaal gek met die lekkere pik van je, ik snap niet dat die vrouwen jou hebben laten gaan. Ik had je gelijk ergens opgesloten.”

Ze zag dat Danny vol trots naar haar keek toen ze zei dat hij haar helemaal gek maakte en ze kon zich weer voor haar kop slaan toen ze doorhad wat ze eruit geflapt had over hem opsluiten.

“Misschien vind ik het helemaal niet erg om door je opgesloten te worden, als dat betekent dat we meer sex gaan hebben en we elkaar meer zien, dan teken ik ervoor.”

Becky haar hart sloeg over, had ze het echt goed gehoord, wilde deze mooie jongere man meer sex met haar hebben. Ze werd op slag hopeloos verliefd op hem en ze hoopte dat het gevoel wederzijds zou zijn. Plotseling zag ze een toekomst met haar voormalige klant en die zag er in de gauwigheid zeer rooskleurig, romantisch en geil uit.

“Dat is dan geregeld”, zei ze en ze probeerde haar opluchting niet teveel te laten blijken. Ze was blij dat Danny haar laatste afspraak was van die dag, want ze had het idee dat ze nog lang niet klaar waren met de sex en dat hij zelfs zou blijven slapen. Ze had haar praktijk aan huis en eigenlijk kon ze niet wachten totdat ze hem in haar slaapkamer had, maar eerst wilde ze hem klaar laten komen. Hij had haar al meerdere heftige orgasmes bezorgd en ze wilde het extra geil voor hem maken.

Hij neukt zijn sex therapeute van achteren

Deep throat en in haar mond klaarkomen

Dat in haar kutje klaarkomen zou later gaan gebeuren, want ze voelde dat ze niet al teveel meer kon hebben. Het was veel te gevoelig en daar kwam ze achter toen ze op haar rug op de bank lag en hij haar voorzichtig aan het neuken was.

Na een paar minuten gaf ze het op en zei:

“Het spijt me heel erg lieverd, maar het is echt te gevoelig. Ik weet gelukkig nog een heleboel andere manieren om je klaar te krijgen. Als we zo in mijn bed liggen dan mag je me helemaal gek neuken en mijn kutje volspuiten.”

Ze stapte van de bank af en zei dat hij voor haar moest gaan staan. Becky ging op haar knieën voor hem zitten en keek geil omhoog. Ze pakte zijn pik vast en begon die langzaam af te trekken, terwijl ze haar lippen om zijn eikel sloot ze draaide cirkeltjes met haar tong over zijn eikel heen en nam steeds ietsje meer van zijn pik in haar mond. Uiteindelijk liet ze haar specialiteit voelen en nam zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond. Ze had jarenlang kunnen oefenen en het was geen probleem voor haar om te deep throaten.

De knappe oudere vrouw voelde dat Danny zijn uiterste best deed om niet klaar te komen, maar dat liet ze niet toe. Ze ging met haar hand naar zijn kont toe en drukte een vinger tegen zijn kontgaatje aan terwijl ze hem sneller begon te pijpen. Ze had hem eerst in haar kutje gestopt, zodat het goed zou glijden en langzaam duwde ze haar vinger steeds verder in zijn kont.

Dit was teveel voor Danny, die haar hoofd vastpakte en haar mond begon te neuken. Hij stootte nog een paar keer in haar mond en Becky ontspande zich en liet het gebeuren. Ze vond het supergeil als ze zo gebruikt werd en ze maakte zich klaar voor zijn lading sperma. Die kwam een paar seconden later en ze slikte alles zonder problemen door, zonder een druppel verloren te laten gaan. Ze had haar vinger uit zijn kont gehaald en had hem met twee armen vastgepakt, want ze merkte dat hij stond te trillen op zijn benen en ze was bang dat hij om zou vallen.

Een wilde neukpartij op bed

Uiteindelijk was hij helemaal leeggespoten en likte Becky zachtjes aan zijn eikel en zoog de laatste restjes zaad eruit. Ze wachtte totdat hij weer een beetje stevig op zijn benen stond en ging toen zelf ook staan, ze pakte zijn hand en trok hem mee achter zich aan, richting de slaapkamer.

“Wat heb jij een lekker kontje”, zei Danny oprecht toen hij achter haar aan de trap opliep.

“Als je lief voor me bent, wie weet, mag je die grote pik daar ook in stoppen. Het is al een tijdje geleden, dus ik kan het goed gebruiken.”

Danny steigerde bijna van opwinding en hij duwde haar zonder pardon op bed, toen ze in de slaapkamer waren aangekomen. Becky wist wat er ging gebeuren en ze vond het heerlijk. Het was gewoon pure lust van allebei de kanten en de knappe rijpe vrouw vond het heerlijk toen hij haar zijn pik in één keer in haar stootte en haar hard begon te neuken.

“Hou alsjeblieft geen rekening met me”, kreunde ze hardop, “neuk me als de geile slet die ik ben en spuit dat heerlijke zaad in mijn kut. Gebruik me lieverd, ik ben er voor jou. Neuk me hard.”

Zelfs al zou hij willen dan was het hem niet gelukt. Zijn pik had zijn instinct overgenomen en hij moest en zou haar kutje vol met zijn zaad spuiten. Ze had hem helemaal gek gemaakt met het pijpen en zijn pik was zelfs tijdens de tocht naar de slaapkamer niet slap geworden. Hij werd helemaal gek van haar grote borsten, die heen en weer zwaaiden tijdens het neuken en Becky lag er niet als een plank bij. Ze duwde haar onderlichaam omhoog om zijn stoten op te vangen en ze hadden een neuktempo gevonden waarvan ze wisten dat het niet lang zou gaan duren voordat ze klaar zouden gaan komen.

Becky timede het zo dat ze tegelijkertijd een orgasme kregen en na een wilde neukpartij, die nog geen tien minuten duurde, kwam ze klaar toen ze de eerste stralen heet zaad in zich voelde. Haar kutje trok strak om zijn pik en melkte al het zaad uit hem. Ze voelde hoe hij nog een paar keer diep in haar stootte en toen uitgeput op haar neerzakte. Hij liet zijn pik uit haar glijden en ging naast haar liggen en allebei schakelden ze even een paar versnellingen terug.

Verliefdheid en meer

“Ik zou het heerlijk vinden als je vannacht hier zou blijven”, zei Becky, “maar ik begrijp dat het misschien allemaal wat snel gaat, dus de keuze is aan jou.”

“Wat denk je zelf, dat ik ooit nog bij je weg ga”, zei Danny met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij had zijn handen op haar grote borsten gelegd en was ze zachtjes aan het masseren. Becky had automatisch zijn pik vastgepakt, die nu wel een beetje slap was geworden en begon hem langzaam af te trekken.

“Zeg dat nu niet te hard”, protesteerde Becky slapjes, “de sex is tot nu toe fantastisch, maar misschien klikken we wel niet.”

“Ik heb zo het vermoeden dat de klik er allang is, want ik heb nog nooit zoveel vlinders in mijn buik gevoeld. Dus daar maak ik me helemaal niet druk om.”

“Dan voelen we hetzelfde”, zei Becky, die helemaal gerustgesteld was. “Zullen we het dan gewoon gaan proberen en kijken waar het schip strand.”

“Dat lijkt me een goed idee, maar hou er rekening mee dat je vanaf nu af aan een man in je bed hebt liggen.”

“Als het maar geen loze beloftes zijn”, zei Becky die met haar hoofd naar zijn hoofd ging. Ze hadden nog niet eens goed met elkaar gezoend en nu waren ze al over de toekomst bezig. Hun tong hadden elkaar snel gevonden en Becky voelde de kriebels in haar buik nog heftiger worden. Ze was nogal gevoelig voor mannen die goed konden zoenen en Danny was net met stip op de eerste plaats in haar top 5 terechtgekomen.

Het zoenen leek wel uren te duren en ze hadden moeite om elkaar los te laten. Uiteindelijk lag ze met haar hoofd op zijn borstkast en zei:

“Nu moet ik even slapen om energie op te doen. Als je me dan toch in mijn kontje gaat neuken, dan gaan we het natuurlijk wel goed doen.”

Visited 85 times, 8 visit(s) today
From:
Date: januari 4, 2023
Pornosterren: Becky Bandini / Danny Mountain

One thought on “Sex therapeute kan grote pik klant niet weerstaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *