Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Ik krijg eindelijk zijn mooie pik te zien

0 views
0%

Eindelijk zijn mooie pik te zien krijgen

Ik ben al sinds de kleuterschool bevriend met Jeroen. We zijn een soort twee-eenheid, want meestal ben ik te vinden waar hij is en omgekeerd. Uiteindelijk zijn we ook in dezelfde stad gaan studeren en hadden we samen een klein appartement gehuurd. Dat ging allemaal fantastisch, tot dat hij thuiskwam met de melding dat hij op een date ging met een studente. Nog geen maand erna hadden ze een relatie en kon ik horen hoe ze sex hadden in Jeroen zijn slaapkamer.

Ik zag nog niet helemaal groen en geel van jaloezie, maar het liefst had ik haar uit het leven van Jeroen weggetoverd, zodat alles weer terug naar normaal zou zijn. Daar kwam ook nog bij dat zijn nieuwe liefde nogal een intrigante was en daar kwam hij na drie maanden al snel achter. Ik liet alles gaan, omdat ik toch zag dat de relatie geen toekomst had en ik niet degene wilde zijn die ervoor gezorgd zou hebben dat de relatie uitging.

Nieuwe vriendin blijkt een manipulatief kutje te zijn

Zijn nieuwe liefde was namelijk nogal een intrigante en manipuleerster, die van drama hield. Was er geen drama, dan kon je er zeker van zijn dat ze die wist te creëren. Ik merkte al dat ze hem langzaam van me los probeerde te weken, en hoe moeilijk het ook was, ik hield m’n mond dicht en zei alleen maar hoe leuk ze wel niet waren met z’n tweeën.

Dat kostte best veel moeite, want het liefst had ik als een moederbeer mijn kroost verdedigd en haar gezegd waar het op stond. Ik wist me echter in te houden, want ik was ervan overtuigd dat ze haar eigen graf ging graven en ik kreeg gelijk.

Onbeschoft en veeleisend

Jeroen had gespaard en besloten om zijn nieuwe vriendin luxe mee uit eten te nemen. Daar begon hij eindelijk een paar rode vlaggen te registreren. Ze wist dat hij het niet echt breed had, maar bestelde zo ongeveer het duurste wat er op de kaart te vinden was en bestelde ook nog eens een fles dure witte wijn. Uiteindelijk had ze haar eten nauwelijks aangeraakt en had ondertussen de witte wijn wel helemaal naar binnen gewerkt.

Dat was nog niet alles, want ze was zeer onbeschoft tegen de ober, die ze behandelde alsof hij een stuk stront was. Jeroen had me ondertussen geappt of ik snel wat geld naar hem over kon maken, want ondanks dat hij gespaard had, liep zijn bankrekening een aardige optater op. Dat kwam mede omdat ze na het eten nog ergens wat gingen drinken en ze de duurste cocktail bestelde die ze op de lijst kon vinden.

Er bleek een aardige hoeveelheid alcohol in te zitten, wat zijn weerslag had op de grote bitch. Ze begon ruzie te zoeken met Jeroen, op niets af en ze was dolblij toen ze zag dat er een ex van haar kwam binnenlopen. Pas naderhand had Jeroen begrepen dat ze expres naar die kroeg was gegaan omdat ze hoopte dat hij er ook zou zijn en ze reden had om de dramaqueen uit te hangen en daar was ze een expert in.

Ze zei tegen Jeroen dat ze even gedag ging zeggen tegen haar ex en na bijna minuten stond ze nog steeds dichtbij hem. Jeroen zag dat ze wel heel dicht bij elkaar stonden en op een gegeven moment zag hij de hand van de ex naar haar kontje verdwijnen. Dat was het moment dat de schellen van zijn ogen vielen en hij besloot om te handelen. Hij hield de eer aan zichzelf en betaalde de twee bier die hij had gedronken en vertrok naar huis.

Milffinder

Het ging snel bergafwaarts met haar

Ik zat op hem te wachten op de bank en probeerde hem zo veel mogelijk te troosten, want hij had besloten om het de volgende dag uit te maken. Die moeite kon hij zich besparen, want na een uurtje of twee, leek het wel alsof zijn telefoon aan het ontploffen was. Het ene na het andere Whatsappje kwam binnen en de inhoud was nogal offensief te noemen, en dat is zacht uitgedrukt.

Ze begon met in grote letters te vragen hoe hij het in zijn hoofd had gehaald om haar dure cocktail niet te betalen. Ze had geld moeten lenen om de rekening te voldoen en daar was ze nogal gestrest van geraakt. Nog geen halve minuut daarna kwam er een Tikkie binnen met het bedrag dat ze van hem kreeg, 15 euro voor de cocktail en nog eens 15 euro voor de stress die hij bij haar had veroorzaakt.

Het was volgens haar nog een geluk dat de ex haar thuis gebracht had, want anders had hij de kosten voor de Uber ook nog erbij gehad.

Jeroen was in een keer over de pijn van de verloren liefde heen, want het werd daarna alleen maar beter. Hij had de vraag teruggestuurd of ze het gezellig had gehad met haar ex en toen bleek wat voor domme vrouw het eigenlijk was.

Ze stuurde een diarree aan tekst terug, waar we na wat puzzelen uit op konden maken dat haar ex haar alleen maar thuis had gebracht en dat hij meer man was dan Jeroen ooit zou zijn. Waar ze dat ineens vandaan haalde was op z’n zachtst gezegd een beetje vreemd, maar we waren nog niet aan het einde van de tekst gekomen. Nog geen drie regels verder vertelde ze al dat haar ex was blijven slapen omdat ze zo gestrest was, maar dat er niets was gebeurd. Ze was niet één of andere bitch die vreemd zou gaan.

Sexfoto’s naar het verkeerde adres

Oh, dus hij heeft op de bank geslapen, was het enige dat Jeroen terugstuurde en hij kreeg prompt een foto geappt waarop te zien was hoe zijn voormalige grote liefde op handen en voeten op het bed zat en de pik van haar ex in haar mond had. Daarna volgden nog een paar foto’s waarop te zien was dat de twee uitgebreide sex hadden en ze vol in beeld was, zodat ze niet naderhand kon zeggen dat het haar tweelingzus was of iets dergelijks. Op dat moment achten we haar in staat om met de meest onwaarschijnlijke verhalen te komen, dus die stond hoog in onze top tien die we tijdens het appen aan het maken waren.

“Mooie foto’s“, appte Jeroen terug, “maar ik wist niet dat je bed in de slaapkamer als bank door het leven gaat en dat “niet vreemdgaan” voor jou betekent dat je jezelf heb laten sufneuken door hem. Je begrijpt dat onze relatie geen zin meer heeft en ik ben blij dat ik er nu achter ben gekomen wat voor vrouw je bent, dat scheelt me een hoop kopzorgen. “

“Hoezo maak je het uit“, slappeling. Stuurde ze terug en we waren oprecht verbaasd. Had ze nu werkelijk het idee dat Jeroen nog verder met haar zou willen gaan, na de rampzalige avond en nacht.

Jeroen stuurde één van de foto’s terug, waarop te zien was hoe haar ex zijn zaad op haar gezicht spoot.

“Hoe kom je daaraan, dat zijn privéfoto’s en ik kan me niet herinneren dat ik die aan jou gestuurd hebt.”

“Nee, dat klopt, je hebt me er waarschijnlijk per ongeluk bijgevoegd, want ik zie ook dat je ze naar een ander 06-nummer hebt gestuurd, dat zal die van je ex zijn. Ik hoop dat je heel gelukkig met hem wordt.”

Jeroen begon zich een stuk beter te voelen na de twee laatste appjes die hij had gestuurd en hij wist dat het over en uit was. “Never put your dick in crazy”, zei ik lachend, toen het volgende appje binnenkwam. Ik had hem aangeraden om alles te blokkeren, maar hij wilde zien tot hoe ver ze zou gaan om zich eruit te lullen.

De volgende pagina van dit erotische verhaal

Visited 937 times, 14 visit(s) today
From:
Date: september 29, 2022
Pornosterren: Eva Elfie / Miss Lady