Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Mooie mature moeder heeft romantische seks op het balkon

0 views
0%

Mooie mature moeder

Alison Star is een mooie mature moeder die sinds kort een jongere minnaar heeft. Haar kinderen zijn het huis uit en haar man is er met zijn secretaresse vandoor, dus besloot ze om zelf ook aan een jonger iemand te beginnen. Die was snel gevonden, want ondanks dat ze al wat ouder is, ziet ze er nog steeds fantastisch uit. De knappe moeder weet een stijlvolle jurk goed te vullen met haar grote borsten. Met haar sensuele blik weet ze mannenharten sneller te laten kloppen en haar billen zijn een genot om naar te kijken.

Haar jongere minnaar heeft ze niet eens zover van huis opgeduikeld. Het is haar buurman, Andre, die sinds kort een paar huizen bij haar vandaan is gaan wonen. Hij heeft zijn geld verdiend met de verkoop van zijn softwarebedrijf en heeft het nu druk met zijn hobby’s en diverse projecten waar hij in investeert. Hij heeft een zwak voor oudere vrouwen en sinds hij zijn buurvrouw in een strak zomerjurkje had gezien, was hij niet meer te houden.

Hij was op straat met haar in gesprek geraakt en had haar uitgenodigd voor een drankje. Alison dacht op dat moment helemaal niet aan een seks, maar het viel haar op dat Andre zijn ogen met moeite van haar grote borsten af kon houden. Ze besloot een spelletje met hem te spelen en na een paar blikken wist ze voldoende, deze jongere man wilde maar wat graag seks met haar hebben.

Een nieuwe jongere minnaar

Ze had er bij thuiskomst goed over nagedacht en besloten om er niet op in te gaan. De mooie moeder wilde niet dezelfde weg als haar man opgaan, die op zoek was naar een nieuwe jeugd en bedacht had dat een jongere vrouw hem daarbij kon helpen. Die nacht had ze echter een zeer erotische droom waarin Andre de hoofdrol speelde en toen ze middenin de nacht wakker werd, pakte ze haar vibrator erbij en begon te masturberen. In haar droom nam Andre haar in zijn armen en maakte hij voorzichtig haar jurk los en liet die van haar schouders glijden. Ze stond alleen nog in haar sexy lingerie voor hem en hij drukte haar stevig tegen zich aan en begon haar romantisch te zoenen. Tijdens het zoenen maakte hij haar bh los en ging met zijn hoofd langzaam naar beneden om aan haar keiharde tepels te zuigen. Hij nam de tijd ervoor en Alison had moeite om rechtop te blijven staan, het genot schoot door haar lichaam en ze moest een ontlading hebben.

Het had niet veel gescheeld of ze had in haar droom de kleren van zijn lijf gescheurd, maar hij deed iets waardoor ze helemaal in extase raakt. Hij deed haar onderbroekje naar beneden en ging op zijn knieën voor haar zitten en begon zachtjes aan haar clitoris te zuigen. Ze was naar achteren gewankeld en ze was blij dat ze dichtbij de muur van de huiskamer stonden. Ze drukte zich er tegenaan en deed haar benen wat meer uit elkaar. Ze pakte het hoofd van Andre vast en drukte die tegen haar natte kut aan. Op dat moment ging ze nog een paar keer met haar vibrator over haar clitoris heen en kwam ze hard klaar.

Nadat ze bijgekomen was besloot ze om het erop te wagen met haar nieuwe buurman, maar ze speelde wel hard-to-get, gewoon omdat ze het leuk vond en ze er aardig opgewonden van raakte. Ze moest hem nageven, dat hij zich van zijn beste kant liet zien. Nadat ze hem weer op straat was tegengekomen, had zij hem dit keer uitgenodigd om wat te komen drinken. Dat aanbod nam hij met twee handen aan, ondanks dat hij allerlei andere dingen te doen had.

Ze maakte hem subtiel gek en ze zag op een gegeven moment dat hij zijn erectie, die goed zichtbaar was in zijn korte broek, probeerde te verbergen. Alison had zijn aanbod om uit eten te gaan aangenomen en hij was helemaal los gegaan. Hij had een enorme bos bloemen laten bezorgen en op het afgesproken tijdstip stond er een enorme limousine voor de deur waar hij in vol ornaat uit kwam stappen. Hij had een duur pak aan en hield galant de deur voor haar open. Ze waren gaan eten in het duurste restaurant van de stad en er bleek een wederzijdse klik te zijn en niet alleen op erotisch gebied. De hele avond hadden ze een geanimeerd gesprek gehad en bleken ze een aantal zelfde interesses en gedachtengoed te hebben.

Hij had haar keurig thuis weer afgezet en hoewel Alison hem naar binnen wilde trekken en hem met huid en haar wilde verzwelgen, wist ze zich met moeite in te houden. Ze had een keurig zoentje op de wangen gekregen en hij had gevraagd of ze misschien zin had om het weekend erop met hem te gaan zeilen. Daar had ze wel oren naar, maar ze probeerde niet al te enthousiast te reageren. Die zaterdag stond dezelfde limousine weer voor de deur en dit keer zag Andre er zeer sportief uit in een korte broek en een polo. Zelf had ze een strak zomerjurkje aangedaan en ze voelde de blik van Andre op haar kontje toen ze de limousine instapte.

Een romantische vaartocht op een grote zeilboot

In de haven aangekomen keek ze haar ogen uit. Ze liepen richting een klein, maar mooi, zeiljacht en Alison dacht dat dit de boot van Andre was. Dat bleek dus niet het geval, want ze liepen naar het einde, waar een enorm zeiljacht lag. Andre bleek zelf niet te hoeven zeilen, want er was een complete bemanning op het schip aanwezig. Het enige dat ze hoefden te doen was zitten en genieten van de heerlijke zeelucht. Ze gingen verder met hun gesprek waar ze geëindigd waren in het restaurant en uiteindelijk gaf Alison toe aan de smachtende blik van haar buurman. Ze draaide haar hoofd naar hem toe en ze hoopte dat hij doorhad dat ze gekust wilde worden.

Dat kussen deed hij vol overgave en ze voelde hetzelfde als in haar erotische droom. Haar vagina begon te tintelen en haar tepels stonden stijf vooruit. Ze duwde hem voor de vorm nog even van zich af omdat: “iemand van de bemanning ze zou kunnen zien.” Andre keek lachend naar de verleidelijke moeder en zei dat ze zich daar niet druk over hoefde te maken, hij had ervoor gezorgd dat ze niet gestoord zouden worden. Hij stond op en nam haar mee naar binnen, naar een hele grote kajuit, die van alle gemakken voorzien was. Er zat een bar in, een groot scherm en heerlijke banken waar je in wegzakte. Hij pakte een fles champagne en ze genoten samen van de heerlijke bubbels. Daarna ging hij verder waar hij buiten mee gestopt was en begon haar weer te zoenen. Alison besloot om al haar hard-to-get plannen in de ijskast te zetten en ze gaf zich helemaal aan hem over. Al zou dit maar voor één keer zijn, dan zou het in ieder geval memorabel worden. Ze had al een tijdje geen seks gehad en ze moest toegeven dat haar vibrator niet meer voldoende was.

Ze begon zachtjes te kreunen toen hij over haar grote borsten wreef en ze zei een beetje hijgend dat hij haar jurk moest losmaken. Het leek wel alsof ze in haar erotische droom terecht was gekomen. Hij deed haar bh uit en trok haar sexy onderbroekje naar beneden. Ze had sexy lingerie aangetrokken, want ergens in haar achterhoofd speelde toch het idee dat ze seks met Andre zou gaan hebben, en dan wilde ze er wel onweerstaanbaar uitzien. Dat was haar goed gelukt, want haar buurman keek haar begerig aan zoals haar ex-echtgenoot in het begin ook naar haar kon kijken.

Hij had haar op de bank gedrukt en ze had automatisch haar benen wijd gedaan. Ze ging er vanuit dat hij zich uit zou kleden en zijn grote penis in haar zou stoppen. Ze zat er echter volkomen naast, want ze zag dat hij met zijn gezicht naar haar kutje ging en haar heerlijk begon te beffen. Hij had duidelijk ervaring, want hij wist haar nog opgewondener te krijgen dan ze al was. Ze dacht even aan de vrouwen die hij ervoor had gehad, want het was een knappe man met geld, en kon elke week een ander schatje in zijn bed hebben liggen. Ze voelde een steek van jaloezie en kreeg vervolgens een glimlach op haar gezicht. Andre deed meer bij haar dan ze verwacht had qua gevoelens. Ze besloot om hem te laten zien dat al zijn vroegere vriendinnen het niet van haar konden winnen als het om erotische seks ging.

Alison krijgt een daverend orgasme

Andre ging met zijn tong sneller over haar clitoris heen en al haar gedachten over voormalige vriendinnen waren in één keer uit haar hoofd weg. Ze gaf zich over aan het genot en de tintelingen die steeds heftiger door haar lichaam gingen. Alison voelde een orgasme opkomen, die ze nog even probeerde tegen te houden, maar dat was vergeefse moeite. Ze kwam goddelijk klaar en even wist ze niet meer hoe ze het had, het orgasme had haar lichaam overgenomen en ze zag met recht sterretjes. Hij bleef zachtjes met zijn tong over haar clitoris heengaan, zodat haar orgasme maar door bleef gaan. Uiteindelijk moest ze zijn hoofd wegduwen omdat het te gevoelig werd.

Ze lag te hijgen op de bank en het duurde even voor ze weer op de wereld was. Andre keek haar met een grote glimlach aan en Alison wist gelijk wat ze ging doen. Ze kwam overeind en pakte zijn hoofd vast en begon hem heftig te zoenen. Ze vond het heerlijk om haar eigen kutvocht te proeven en ze was dusdanig opgewonden dat ze niet meer te stoppen was. De knappe oudere moeder deed vlug zijn polo uit en trok vervolgens zijn korte broek uit. Ze had de contouren van zijn penis al gezien, zodat ze wist wat ze kon verwachten.

De knappe vrouw kan goddelijk pijpen

Het bleek niet tegen te vallen en nadat ze zijn onderbroek had uitgetrokken ging ze op haar knieën en nam ze zijn grote pik in haar mond. Ze wist dat ze goed was in pijpen, want ze had er vroeger flink op geoefend en ze vond het heerlijk om te doen. Dit keer was het de beurt aan Andre om niet om te vallen, want de ervaren mond van Alison zorgde ervoor dat zijn lichaam in vuur en vlam stond. Het ene genot nam het andere over en zijn penis had de controle van de hersens overgenomen. Alison likte onder zijn eikel, op plekjes waar hij het bestaan niet eens van wist om hem vervolgens snel te gaan pijpen. Als ze zijn orgasme voelde opkomen, stopte ze even en liet hem bijkomen en blies alleen maar zachtjes op zijn eikel. Dan begon ze met haar magische tong weer aan zijn penis te likken en stond hij weer te trillen. Ze plaagde hem een beetje en keek af en toe geil omhoog om te zien of ze het goed deed, iets dat totaal overbodig was.

Ze zag aan zijn vertrokken gezicht dat hij klaar moest komen, anders zou hij ontploffen en ze besloot om hem uit zijn lijden te verlossen. Ze ging een paar keer snel met haar hoofd op en neer en voelde direct dat hij zou gaan spuiten. Hij probeerde haar hoofd nog weg te duwen om niet in haar mond klaar te komen, maar dat plezier liet Alison zich niet ontgaan. Ze nam zijn pik helemaal in haar mond en dat was voldoende om voor een ontlading te zorgen die hij nog nooit had gehad. Deze knappe oudere vrouw was het toppunt van puur genot. Alison slikte keurig alles door en bleef, toen er bijna niets meer uitkwam, zachtjes aan zijn pik zuigen en likte vervolgens zijn eikel schoon.

Ze keek hem met een tevreden glimlach aan en zei: “niet zo slecht voor een oude vrouw he?”

Alison was naar complimentjes aan het hengelen en Andre voldeed aan alle verwachtingen. Hij begon gelijk te protesteren dat ze niet oud was en dat ze een ongelooflijk mooie vrouw was. Ze vond het heerlijk om te horen dat hij haar zo mooi vond en stond op. Ze drukte zich tegen hem aan en fluisterde in zijn oor dat het hoog tijd werd dat ze een bed zouden gaan opzoeken.

De relatie duurt onverminderd voort

Het werd een wilde nacht vol passie op de zeilboot waar het ene hoogtepunt nog beter was dan het andere. Ze hadden niet eens gemerkt dat ze alweer in de haven lagen en vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk. Alison vond het heerlijk om hem te showen bij haar vriendinnen, die bijna allemaal gescheiden waren of in een scheiding lagen.

De seks die ze hadden was fantastisch en het werd niet slechter. Dat is in onderstaande video te zien, waar ze vieren dat ze een jaar lang bij elkaar zijn. Alison wacht geduldig met haar glas rosé op het balkon van zijn huis totdat hij thuiskomt en ze romantische en opwindende seks kunnen hebben.

Visited 130 times, 1 visit(s) today
From:
Date: mei 27, 2019
Pornosterren: alison star

One thought on “Mooie mature moeder heeft romantische seks op het balkon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *