Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een platonische relatie, een golddigger en erotische seks bij het zwembad

0 views
0%

Een platonische relatie, voor altijd beste vrienden?

Anjelica kent Leon al sinds de kleuterschool. Ze zijn samen opgegroeid in dezelfde buurt en hebben bij elkaar op de basisschool en de middelbare school gezeten. Tijdens hun studie waren ze kamergenoten en de mooie blondine heeft hem geholpen bij het opzetten van zijn eerste startup waar hij heel rijk mee is geworden. Anjelica zelf heeft het ook niet slecht gedaan, want het aandelenpakket in Leon zijn bedrijf heeft ervoor gezorgd dat ze een aardig gevulde bankrekening heeft. Een bankrekening waar alleen maar nog meer op komt te staan, want ze heeft een neus voor goede investeringen en haar ingeving om de crypto in te duiken heeft haar geen windeieren gelegd.

Eén keertje aftrekken

De twee hebben altijd een platonische relatie gehad, beste vrienden, en zijn één keertje de fout in gegaan als het om seks ging. Dat was tijdens hun studie, toen ze na een avondje stappen thuiskwamen. De knappe blondine vond het vreselijk dat haar vriend een blauwtje had gelopen en vroeg heel lief of hij nu blauwe ballen had en zich ging aftrekken in zijn kamer. Leon zei heel dapper dat haar dat geen ene moer aanging en wist niet wat hem overkwam toen ze daarna vroeg of hij misschien hulp nodig had. Voordat ze allebei echt doorhadden wat er gebeurde, zat hij met z’n broek op zijn enkels op de bank en was zijn beste vriendin hem aan het aftrekken. Hij was zo geil als een pak boter, dus duurde het niet lang voordat hij zijn zaad spoot en het was dat hij zijn ogen dicht had toen hij klaarkwam, anders had hij gezien hoe zijn mooie vriendin snel haar mond had opengedaan en geprobeerd had zoveel mogelijk van zijn zaad in haar mond te krijgen, dat ze snel doorslikte.

De volgende ochtend hadden ze een diep gesprek met elkaar en besloten dat dit een eenmalig iets was. Ze wilden allebei hun vriendschap niet in gevaar brengen, dus werd het incident onder de mantel der liefde bedekt en gingen ze gewoon door met hun leven. Een leven waarin ze meer dan genoeg mogelijkheden hadden om tot elkaar te komen, maar ze hielden zich allebei voor dat hun vriendschap ze meer waard was dan een liefdesrelatie, die waarschijnlijk niet lang zou duren. Ze hadden al in een vroeg stadium besloten dat ze niet bij elkaar pasten, maar stiekem waren zowel Leon als Anjelica daar niet echt van overtuigd.

Mooie blondine gaat op wereldreis

Nadat Anjelica hem geholpen had bij zijn startup, die een daverend succes was geworden. Op haar advies had hij zijn bedrijf verkocht op het hoogtepunt en kon vanaf dat moment gaan rentenieren. Met wat ze aan de deal had overgehouden, kon Anjelica ook achterover gaan zitten, maar dat was niet wat zij wilde. Ze had niet voor niets gestudeerd en haar droom om een eigen bedrijf te kunnen beginnen had ze nu al gehaald.

Leon had ondertussen een nieuwe vriendin gekregen, die het maar niets vond dat haar verloofde een vrouw als beste vriend had en ongemerkt verkoelde de relatie tussen hun twee. Ze hadden het allebei niet echt door, want Anjelica had na twee jaar besloten dat ze genoeg verdiend had en haar bedrijf met winst verkocht. Ze had zich volledig gestort op haar investeringen en ze had nog steeds een zakelijke relatie met Leon, want ze deed ook zijn investeringen.

De mooie blondine besloot om een wereldreis te gaan maken en haar contact met haar beste vriend verliep voornamelijk via chats en videobellen. Ze merkte steeds meer dat hij afstandelijker begon te worden en ze wist allang hoe dat kwam. Ze had zijn nieuwe vriendin twee keer ontmoet en ze mochten elkaar niet. Anjelica wist dat ze een golddigger was en had Leon voorzichtig geprobeerd om hem te waarschuwen voor haar, maar dat was uitgelopen op een ruzie. Een ruzie die nooit echt was uitgesproken, want kort daarna was ze op haar wereldreis gegaan.

Zijn nieuwe vriendin is een golddiger

Het eerste wat een golddigger over het algemeen doet is haar slachtoffer zoveel mogelijk isoleren van zijn vrienden en familie, zodat hij afhankelijk van haar wordt. Dat was precies wat Ellemieke aan het doen was en hij zag wel voorzichtig wat rode vlaggen, maar als ze seks hadden gehad, dan waren die opeens heel vaal geworden.

Het moet gezegd worden, Ellemieke was gewoon een vreselijk lekker wijf die haar weg in bed heel goed wist te vinden. Ze wist alle incidenten in haar relatie met Leon als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen door hem een pijpbeurt te geven, waar zijn penis nog lang fantasieën over had. Was dat niet genoeg, dan nam ze hem een hele dag mee naar bed en had hij de hele volgende dag nodig om bij te komen en leek het leven weer fantastisch.

Dat de geile Ellemieke een probleem had met jaloezie werd Leon voorzichtig steeds duidelijker, want elke vrouw waarmee hij omging, of dat nu zakelijk of privé was, zorgde voor heftige ruzies. Die werden later in bed weer goedgemaakt door de bedreven golddigger, maar het begon te knagen bij Leon. Ze had zelfs commentaar op zijn vrienden, die hij steeds minder zag. Hij begon zijn pokeravonden en een biertje in de kroeg drinken te missen, want Ellemieke zorgde dat ze er altijd bij was. Kwam er een vrouw te dicht in de buurt van hem, dan begon ze ruzie te maken en konden ze al snel weer naar huis vertrekken. Zijn verloofde ging dan snel op haar knieën als ze thuis waren gekomen en had ze op haar manier de druk weer van de ketel gehaald.

Golddigger overspeeld haar hand

Ellemieke dacht dat ze hem nu helemaal onder controle had en begon steeds meer aan te dringen op een bruiloft. Ze had echter niet door dat ze op een cruciaal moment haar hand overspeelde en ze haar weinige eigen bezitting kon inpakken en vertrekken. Het stond haar nog steeds niet aan dat hij af en toe nog aan het videochatten was met Anjelica en ze besloot om er een einde aan te maken. Het werd een slaande ruzie en uiteindelijk stelde ze een ultimatum, zij weg of ik weg. Dat was dus iets dat ze beter niet had kunnen doen, want de volgende ochtend stond er een taxi voor haar klaar en kon ze vertrekken.

Ze had gemerkt dat ze te ver was gegaan en probeerde op haar manier alles weer goed te maken door loze beloften te doen en op haar knieën te gaan. Dit keer was Leon echter heel erg standvastig, want de druppel had de emmer doen overlopen en daar kon geen geile blowjob iets aan veranderen. Het was nog een hele stampij om haar het huis uit te krijgen en uiteindelijk vertrok ze omdat hij dreigde de politie te bellen. Hij had ervoor gezorgd dat hun verloving juridisch volledig dichtzat als het om bezittingen ging, want hij was misschien in bed te manipuleren, maar als het om zijn geld ging dan was hij heel erg voorzichtig.

Ze vertrok met een bedrag in een envelop dat genoeg was om de eerste maanden door te komen in een bescheiden flatje en voor de rest moest ze het zelf gaan rooien. Dat betekende dat ze een andere rijke man aan de haak moest slaan of, en dat stond haar heel erg tegen, ze moest gaan werken.

Op het vliegtuig naar Miami

Leon had het zwaar, want hij dacht dat hij verliefd was geweest, maar kreeg langzaam door dat hij houden van en seks niet goed uit elkaar had weten te houden. Hij kon zich wel voor zijn kop slaan dat hij het zover had laten komen en het eerste wat hij wilde doen was met Anjelica praten. Hij wist dat ze op weg was naar Miami en hij besloot om haar spontaan op te zoeken. Daar zaten wat haken en ogen aan, hij kon haar niet bereiken en hij besefte dat hun relatie nogal onderkoeld was geraakt.

Hij besloot om het risico te nemen en zat op het volgende vliegtuig naar Miami waar hij voor twee weken een villa aan het strand huurde. Mocht het niets worden met zijn ontmoeting met Anjelica, dan kon hij lekker relaxen, want zijn relatie met Ellemieke was een aardige aanslag op zijn emotionele stabiliteit geweest. Het eerste wat hij deed toen hij zijn koffers in de huiskamer van de dure vakantievilla had neergezet, was zijn laptop tevoorschijn halen. Hij opende een videochat met Anjelica en kreeg een automatische melding dat ze over twee uur beschikbaar zou zijn, want ze zat in het vliegtuig. Het bleek dat ze vertraging had gehad en dat Leon eerder dan haar in Miami was aangekomen.

Hij wacht haar op bij de gate

Leon had al snel uitgerekend dat hij op tijd op het vliegveld zou kunnen zijn om haar op te wachten. Hij had een huurauto geregeld bij zijn aankomst, maar het leek hem een beter plan om een taxi te nemen. Dan hoefde hij niet na te denken over de route en het drukke verkeer in de grote Amerikaanse stad. Hij was een half uur voor de aankomst van het vliegtuig van Anjelica op het vliegveld en het duurde een kwartier voordat hij bij de juiste gate stond te wachten.

Hij had dus een kwartier om na te denken en de schrik sloeg hem om zijn hart. Wat als Anjelica een vriend had, waarvan hij niets afwist? Dat ze samen met een man het vliegtuig uit zou komen lopen? Of misschien wel met een vrouw, want hij wist dat ze wel eens had geëxperimenteerd met lesbische seks. Dat ze hem misschien helemaal niet wilde zien omdat ze klaar was met zijn gedrag van de laatste tijd? Zijn hoofd tolde en hij moest al zijn kracht gebruiken om niet weg te lopen en het te laten voor wat het was. Hij wist dat hij Anjelica dan voorgoed kwijt zou zijn en dat was wat hem op de been hield. Hij was nadat het met Ellemieke was uitgegaan, diep in zijn emoties gedoken en was tot de conclusie gekomen dat Anjelica niets anders dan de ware vrouw voor hem was. Hij was altijd al verliefd op haar geweest en had dat goed weten op te bergen in een donker hoekje van zijn hersens, waar het nooit het licht zou zien.

Hij stond te trillen op zijn benen en het leek wel een eeuwigheid te duren voordat de passagiers van het vliegtuig uitgestapt waren en bij de bagageafhandeling op hun koffers aan het wachten waren. Hij had door de ramen al een glimp van zijn mooie vriendin opgevangen, die hem echter niet had gezien. Ze had haar rugtas ingeruild voor een rolkoffer omdat ze het laatste gedeelte van haar wereldreis in wat meer luxe wilde doorbrengen dan wat ze tot nu toe had gedaan. Ze liep in gedachten verzonken door de deur heen en ze moest zich even oriënteren toen ze haar naam hoorde roepen.
 
 

 
 
Pagina 2 van dit erotische verhaal

Visited 189 times, 1 visit(s) today
From:
Date: augustus 10, 2023
Pornosterren: Anjelica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *