Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

De mooie Lana Rhoades heeft opwindende en erotische sex

0 views
0%

Opwindende en erotische sex

Lana Rhoades is een knappe brunette die een prachtig figuur heeft. Ze draagt graag lingerie en dan het liefst de wat duurdere setjes. Die kan ze zich permitteren, want ze heeft een goedbetaalde baan en is van niemand afhankelijk. Ze hoeft helemaal niet te werken, want haar vriend is wat je noemt loaded, maar het bevalt haar wel om niet afhankelijk van een man te zijn. Haar relaties duren namelijk nooit echt lang en ze is biseksueel. Dat betekent dat ze net zo makkelijk met een vrouw een relatie zou kunnen krijgen als met haar man. Ze hebben een lat-relatie, want niet alleen haar goedbetaalde baan is een teken van haar zelfstandigheid, een eigen appartement ook.

Opwindende en erotische sex

Het begon haar echter zelf op te vallen dat de vriend die ze nu had wel eens een blijvertje kon zijn. Die had er geen enkel probleem mee als ze af en toe sex met een vrouw had. Beter nog, als er de mogelijkheid was, dan wilde hij dolgraag meedoen of op z’n minst kijken. Hij hield net als zijn vriendin van opwindende en erotische sex en het liefst namen ze er de tijd voor. Een vluggertje op z’n tijd was lekker, maar dat haalde het niet bij een uitgebreide avond of weekend vol met sex.

Ze laat zich in haar kontje neuken

Lana had een halve middag vrij genomen, zodat ze zich goed kon voorbereiden op de heerlijke sex die ze zou gaan krijgen. Ze trok een mooi lingeriesetje aan, waarvan ze wist dat hij uit zijn dak zou gaan. Net voordat hij thuis zou komen, had ze zichzelf binnengelaten in zijn appartement en was in haar sexy kleding op de bank gaan zitten. Dat had het gewenste effect, want hij kon niet van haar afblijven. Ze had een speciale verrassing voor hem in petto, want hij mocht haar in haar lekkere kontje neuken, iets dat hij heel erg graag wilde doen.

Visited 7 times, 1 visit(s) today
From:
Date: april 22, 2020
Pornosterren: Lana Rhoades

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *