Flirten met oma's
50 Plus Liefde
50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

De mooie Lana Rhoades heeft opwindende en erotische sex

0 views
0%

Opwindende en erotische sex

Lana Rhoades is een knappe brunette die een prachtig figuur heeft. Ze draagt graag lingerie en dan het liefst de wat duurdere setjes. Die kan ze zich permitteren, want ze heeft een goedbetaalde baan en is van niemand afhankelijk. Ze hoeft helemaal niet te werken, want haar vriend is wat je noemt loaded, maar het bevalt haar wel om niet afhankelijk van een man te zijn. Haar relaties duren namelijk nooit echt lang en ze is biseksueel. Dat betekent dat ze net zo makkelijk met een vrouw een relatie zou kunnen krijgen als met haar man. Ze hebben een lat-relatie, want niet alleen haar goedbetaalde baan is een teken van haar zelfstandigheid, een eigen appartement ook.

Opwindende en erotische sex

Het begon haar echter zelf op te vallen dat de vriend die ze nu had wel eens een blijvertje kon zijn. Die had er geen enkel probleem mee als ze af en toe sex met een vrouw had. Beter nog, als er de mogelijkheid was, dan wilde hij dolgraag meedoen of op z’n minst kijken. Hij hield net als zijn vriendin van opwindende en erotische sex en het liefst namen ze er de tijd voor. Een vluggertje op z’n tijd was lekker, maar dat haalde het niet bij een uitgebreide avond of weekend vol met sex.

Klaarzitten op de eettafel

Lana had een halve middag vrij genomen, zodat ze zich goed kon voorbereiden op de heerlijke sex die ze zou gaan krijgen. Ze trok een mooi lingeriesetje aan, waarvan ze wist dat hij uit zijn dak zou gaan. Net voordat hij thuis zou komen, had ze zichzelf binnengelaten in zijn appartement en had een erotische pose aangenomen op de eettafel. Vanaf dat moment werd het een memorabele seksuele ervaring voor allebei. Haar vriend vond het heerlijk om haar voeten te kussen en haar naar een orgasme te beffen. Zij vond het geil om hem te pijpen en allebei vonden ze het lekker om hard geneukt te worden, afgewisseld met een rustiger tempo.

Ze trekt hem met haar voeten af

Aan het einde heeft ze een speciale verrassing voor hem in petto, want ze heeft de dag ervoor een seksvideo gezien waarin een vrouw haar sekspartner met haar voeten aftrok. Nadat ze voelde dat het niet lang meer zou gaan duren voordat hij klaar zou gaan komen, liet ze zijn pik uit haar kutje glijden en trok hem met haar voeten af, net zolang tot hij zijn zaad ging spuiten.

From:
Date: april 22, 2020
Pornosterren: Lana Rhoades

Related videos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *