Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Sensuele sex met zijn knappe vriendin die sexy lingerie aanheeft

0 views
0%

Knappe vriendin heeft sexy lingerie aan

Vlak nadat ze iets met elkaar kregen en ze voor het eerst sex gingen hebben, vertelde zijn knappe vriendin dat ze het liefst altijd lingerie aanhad tijdens de sex. Hij begon gelijk te glimmen, want hij heeft zelf ook een voorliefde voor lingerie. Niet om het zelf te dragen, maar om naar te kijken. Ze vond het heerlijk dat haar nieuwe vriend van haar mooie lingerie hield en ze vond het nog mooier, dat hij haar minimaal één keer in de week verwende met een mooi nieuw lingeriesetje.

Sensuele sex

Die ochtend had de bezorger weer een pakketje gebracht en ze zag gelijk dat het van haar favoriete online lingerieschop vandaan kwam. Het was zaterdag en haar vriend was al vroeg de deur uitgegaan omdat hij moest voetballen. Ze had het rijk voor zich alleen en het eerste dat ze deed was de mooie sexy lingerie aantrekken. De knappe jonge vrouw vond dat ze er onweerstaanbaar uitzag en het liefst was ze op dat moment genomen door haar vriend, maar dat moest nog even wachten.

Een zeer aangename thuiskomst

Haar vriend wist dat het een goed weekend ging worden, toen ze de deur opendeed alleen gekleed in het sexy nieuwe lingeriesetje. Hij was blij dat hij gedoucht had op de voetbalvereniging, zodat ze gelijk aan de sensuele sex konden gaan beginnen. Hij kleedde zich snel uit en zijn vriendin zat al klaar op haar knieën. Ze vond het heerlijk om hem te pijpen en het was na een beetje oefenen gelukt om zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar mond te nemen, het betere deep throaten.

Dit keer deed ze het anders dan normaal, want ze had iets gezien in één van de pornofilms die ze die middag had bekeken. Ze ging staan, boog zich voorover en liet zijn keiharde lul weer in haar mond verdwijnen. Aan het gekreun van haar vriend te horen, deed ze iets goeds en ze had eigenlijk verwacht dat hij haar mondje vol zou gaan spuiten. Iets dat ze helemaal niet erg gevonden zou hebben, want ze was verzot op zijn zaad en ze slikte altijd alles keurig door.

Standjes en hard klaarkomen

Haar vriend had echter een ander plannetje en nam haar mee naar de slaapkamer. Haar kutje was al kletsnat, dus had hij geen enkel probleem om zijn grote pik erin te laten verdwijnen en haar goed te neuken. Hij had al een paar keer gezegd dat hij haar sexy lingerie prachtig vond en daar werd zij alleen nog maar meer opgewonden van. Ze was blij dat ze een aantal sexvideo’s had zitten kijken, want buiten het nieuwe pijpen standje, had ze ook nog een paar andere dingen gezien die ze wilde proberen.

Ze deed al jarenlang aan Yoga, dus was ze lenig genoeg om een paar ingewikkelde standjes te doen. De knappe jonge vrouw die een paar mooie natuurlijke borsten heeft, was zelf al een keer klaargekomen en ze voelde dat haar tweede orgasme niet lang op zich laten wachten. Ze maakte haar vriend helemaal gek met haar strakke kutje en ze voelde hoe hij bijna zou gaan spuiten. Hij duwde haar op haar rug en er was even geen sprake meer van sensuele sex, maar gewoon hard neuken. Ze vond het heerlijk en toen ze zijn eerste stralen heet zaad in haar kutje voelde spuiten, kwam ze keihard klaar.

Een mooi begin van een heel weekend vol met erotische sex, want zonder dat haar vriend het wist had, ze zelf twee nieuwe lingeriesetjes gekocht. Ze wist zeker dat hij het prachtig zou vinden en ze kon niet wachten totdat ze aan de tweede ronde zouden gaan beginnen.

Visited 19 times, 1 visit(s) today
From:
Date: april 5, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *