Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
BE2 Online Dating
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Klaarkomen op de mooie billen van mijn vriendin

0 views
0%

Draaien met haar mooie billen

Mijn vriendin is verzot op seks en sinds we samenwonen, laat ze meer dan genoeg merken dat ze opgewonden is en dat daar iets aan gedaan moet worden. Ze is een verpleegster, dus heeft ze nogal wisselende werktijden en het kan gebeuren dat ik midden in de nacht wakker gemaakt wordt door mijn vriendin, die haar lippen om mijn eikel heeft gesloten. Ik werk vaak thuis, dus is het eigenlijk standaard dat als mijn vriendin thuis is, mijn lunchpauze gebruikt wordt om haar kutje te vullen.

Als ze een dag vrij heeft en ik op kantoor moet zijn, dan weet ik zeker dat me iets te wachten staat als ik thuiskom. Het kan gebeuren dat ze sexy lingerie heeft aangetrokken en in het halletje al op me aan het wachten is, op haar knieën, klaar om me een pijpbeurt te geven, voordat we gaan neuken. Een andere keer hangen er briefjes met pijlen vanaf de voordeur en het is altijd een verrassing waar de huiselijke speurtocht naar toe leidt. Het kan zijn dat ze naakt over de wasmachine gebogen staat, klaar om mijn pik in haar natte kutje te krijgen of dat ze massagetafel heeft opgezet in de logeerkamer, omdat ik nodig door een geile verpleegster onderzocht moet worden.

Ze maakt er altijd veel werk van, maar ze weet ook dat ze me door simpele dingen opgewonden kan krijgen, zoals de laatste keer. Ze lag op de bank met haar mooie billen te draaien en zei alleen maar gedag en bleef met haar lekkere kontje heen en weer bewegen. Ik was gelijk zo geil als een pak boter en binnen no-time had ik mijn kleren uit en was ik naakt. Ze pijpte mijn pik nog harder dan hij al was en ik neukte haar, terwijl ze op haar buik op de bank lag. Toen het tijd was om klaar te komen, deed ik dat natuurlijk op de mooie billen van mijn vriendin.

Mijn beurt voor een verrassing

Ik kan natuurlijk niet achterblijven, dus deze week pak ik de camper en zet die op een parkeerterrein in de buurt van het ziekenhuis waar ze werkt. Ik hoef alleen maar een appje te sturen met de plek en ze laat gelijk aan haar collega’s weten dat ze in de lunchpauze een stuk gaat wandelen, alleen. Dan ligt ze vijf minuten later op haar handen en knieën op het bed in de camper en neuk ik haar van achteren totdat ze hard klaarkomt. Vervolgens zorgt ze ervoor dat ze er niet uitziet alsof ze net een hele goede beurt heeft gehad en wandelt weer vrolijk terug naar het ziekenhuis.

Visited 644 times, 8 visit(s) today
From:
Date: mei 1, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *