Download nu de hele video!

Seks in de keuken, met zijn onweerstaanbare vriendin

0 views
0%

Seks in de keuken, zijn vriendin heeft er zin in

Hij heeft een onweerstaanbare vriendin die altijd wel zin in seks lijkt te hebben. Of dat nu seks in de keuken, neuken op de bank, genomen worden op de wasmachine of tegen de muur aan in de huiskamer, het maakt haar allemaal niet uit. Hij hoort zijn vrienden vaak klagen dat hun echtgenotes of vriendinnen zo weinig zin hebben in seks, maar hij kan zich daar heel weinig bij voorstellen. Hij kan rustig op de bank een boek zitten te lezen en het volgende moment zit zijn vriendin voor hem op haar knieën en pijpt hem, terwijl ze zegt dat hij gewoon moet doorgaan met lezen. Een beetje lastig dat lezen gedeelte, maar je moet het beste van de situatie zien te maken. Als hij dan haar mond heeft volgespoten en ze heeft alles doorgeslikt, dan staat ze op en gaat weer verder met waar ze mee bezig was.

Kan ook zijn dat hij thuiskomt en ze naakt in het halletje al op hem aan het wachten is. De kans dat ze de slaapkamer of zelfs maar de huiskamer halen is klein, dus zit er niets anders op dan haar staande te neuken, terwijl ze tegen de muur van het halletje aanstaat. Hij kijkt er ook niet meer van op als zijn mooie vriendin buiten in de tuin ligt te zonnen en vraagt of hij haar in wil smeren. Ze wonen gelukkig vrijstaand en hebben een hoge schutting om de tuin heen, want van het insmeren komt vrij weinig. Meestal ligt hij binnen een minuut op zijn rug op de loungebank, terwijl zijn vriendin zich over zijn pik laat zakken en hem aan het berijden is.

Seks in de keuken is ook een dingetje van haar, want hij heeft haar al meerdere keren geneukt, terwijl ze op het aanrecht lag. Dat is te zien in deze seksvideo, waar hij haar eerst tot het randje van een orgasme beft om haar vervolgens goed te nemen op het aanrecht. Daarna pijpt ze hem en gaan ze verder op de vloer van de keuken, waar ze hem berijdt en nog maar een keertje pijpt. Als ze hard is klaargekomen, gaat ze weer op het aanrecht liggen en kijkt hem met haar knappe gezicht en aan vraagt met een lief stemmetje:

“Ga je op m’n kutje klaarkomen?”

Visited 351 times, 3 visit(s) today
From:
Date: juli 17, 2023
Pornosterren: Blair Williams / Ryan Mclane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *