Online Erotiek en Seksshop
Mature Zoekt
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

De liefde bedrijven met een knappe vrouw

0 views
0%

De liefde bedrijven met passie

Hij had haar geholpen met de boodschappen in haar auto te zetten en hij was gelijk als was in haar handen. Ze keek hem aan met haar mooie ogen en hij zag dat het haar wel beviel, waar ze naar aan het kijken was. Hij wist dat hij een knappe man was, zonder daar arrogant over te zijn. Dat had ervoor gezorgd dat hij normaal vol zelfvertrouwen op de vrouw zou reageren en dat hij haar zou verleiden in plaats van andersom.

De mooie man stond nu echter met zijn mond vol tanden toen de knappe vrouw vroeg of hij misschien zin had in een kopje koffie. Hij knikte en ze zei dat hij achter haar aan moest rijden. Het leek wel alsof dat ervoor zorgde dat hij uit zijn trance kwam, want hij liep snel naar zijn auto en volgde de mooie vrouw naar haar huis. Hij wist dat hij sex zou gaan hebben, want ondanks dat hij er een beetje sullig had bijgestaan, had hij haar lichaamstaal, en haar reactie op hem gelezen als een open boek. Ze straalde erotiek en sex uit, maar hij wist absoluut niet hoe het zou gaan eindigen, omdat hij de touwtjes dit keer niet in handen had.

Een rijke vrouw

Ze kwamen uit in een dure buurt waar de vrouw een oprit naar een heel groot huis opreed. Er was plek om meerdere auto’s te parkeren en hij zette zijn auto naast een gloednieuwe Porsche. Het was een auto waar hij van droomde om zich de eigenaar van te noemen. Zijn aandacht was dan ook heel even afgeleid en hij werd weer wakker uit zijn droom toen de vrouw hem aansprak.

“Kun je me even helpen”, hoorde hij haar zeggen met een lief stemmetje. Hij draaide zich om en vanaf dat moment was al zijn aandacht weer op de mooie vrouw gericht. Hij haalde de boodschappen die ze had gedaan uit de achterbak van de auto en liep gedwee achter haar aan, de keuken in. Daar zette ze het koffiezetapparaat aan en zei dat hij in de huiskamer moest gaan zitten, want ze moest de boodschappen opbergen.

Volgens haar manier, of niet

Een paar minuten later kwam ze aan met de koffie en ging naast hem zitten. Ze keek hem weer met haar indringende blik aan en de man voelde zich klein worden.

“Ik weet precies hoe jouw soort knappe mannen in elkaar zit, want geloof me, je bent niet de enige die hier op de bank heeft gezeten om koffie te drinken”, zei ze met een dominant toontje in haar stem. “Vrouwen vallen als bosjes voor je en ik moet zeggen dat je me ook niet onberoerd laat, anders had je hier niet op de bank gezeten. Als je denkt dat je met een keer neuken klaar bent en weer kan vertrekken, dan kan je de koffie opdrinken en mag je daarna vertrekken.”

Ze liet de woorden even op hem inwerken en ging toen verder: “ik ben geen vrouw voor een vluggertje of alleen maar voor harde sex, ik wil nu de liefde bedrijven en dat betekent dat we op z’n vroegst morgen klaar zijn en als het wederzijds nog steeds klikt, dan ben je het hele weekend onder de pannen. Begrepen.”

De knappe man knikte alleen maar en zag een glimlach op het gezicht van de mooie vrouw. Ze had haar grenzen gesteld en hij zou geen enkele poging doen om daar overheen te gaan. De liefde bedrijven klonk ouderwets, maar hij wist precies wat ze bedoelde. Dit was een vrouw die van voorspel en passievolle erotische sex hield, en hij zou zijn uiterste best doen om het haar naar haar zin te maken.

Ze had een macht over hem, die hij niet kon verklaren, maar waar hij wel opgewonden van raakte. Hij was niet gewend om de touwtjes uit handen te geven als het om sex ging, maar nu liet hij zich maar wat graag lijden door de mooie vrouw.

“Mooi, dan is dat uit de wereld”, zei de vrouw toen ze opstond en richting de trap liep. “Geniet van je koffie, want ik ga me even omkleden en ik zie je weer over een half uurtje. Dan vind ik het trouwens helemaal niet erg als je al naakt op de bank zit.”Prachtige lingerie en erotisch pijpen

Hij begon nu toch een beetje te twijfelen of hij niet in een scam terecht was gekomen. Dat hij naakt op de bank zou zitten en een verborgen camera foto’s en video’s van hem zou maken, waarmee ze hem later zouden kunnen afpersen. Hij deed er een kwartier over om te besluiten dat hij een goede inschatting had gemaakt en de vrouw kon vertrouwen. Het was een onderbuikgevoel en hij was blij dat hij die gevolgd had. Hij zat naakt op de bank en na precies een half uur, kwam de vrouw de trap aflopen. Ze zag er fantastisch uit in een heel sexy lingeriesetje, een doorkijk peignoir en lang laarzen. Ze had hoge hakken, zwarte panty’s en jarretels aan en haar fantastische mooie borsten werden gedragen door een halve cup bh.

Ze liep langzaam als een supermodel de trap af en ging gelijk op haar doel af. Zonder iets te zeggen, ging ze voor hem op haar knieën zitten en begon zijn pik vanaf zijn ballen te kussen. Af en toe likte ze aan zijn lange staaf en voelde hij de genotstrillingen door zijn lijf stromen. Ze kwam steeds dichter bij zijn eikel en kriebelde met haar hand zijn ballen, wat ervoor zorgde dat zijn pik echt niet stijver kon worden. Het liefst had hij zijn pik in de mond van de mooie vrouw gestopt, maar hij wist dat hij moest wachten. Zij had de leiding en hij had zich erbij neer te leggen. Ze was een teaser en op de één of andere manier, raakt hij daar extra opgewonden van.

Hij kreunde hard toen ze zachtjes op een paar zeer gevoelige plekjes onder zijn eikel likte en heel even wachtte voordat ze haar lippen om zijn eikel sloot. Ze begon hem zachtjes met haar tong te verwennen en was met haar hand iets omhoog gegaan. Ze trok hem langzaam af, terwijl ze met haar tong cirkeltjes draaide om zijn eikel.

Heerlijke orale sex en zijn zaad slikken

Af en toe schokte hij ongewild met zijn lijf, als ze een zeer gevoelig plekje raakte en duwde dan zijn onderlijf omhoog. De knappe vrouw liet zonder problemen zijn hele pik in haar mond verdwijnen, maar deed dan even helemaal niets meer, totdat hij weer rustig was. Zij was degene die bepaalde wanneer hij klaar ging komen en hij wist nu al dat het wel even kon duren. Als ze gewild had, dan had ze hem al na vijf minuten klaar gepijpt. Ze nam echter de tijd en pas na een half uur ging ze iets sneller met haar hoofd op en neer en nam ze zijn pik dieper in haar mond. Ze trok hem tegelijkertijd sneller af en de knappe man kwam steeds dichterbij de point of no return. Dat was het moment dat ze kon doen wat ze wilde, maar hij zou klaarkomen.

Net voordat hij zou gaan spuiten, keek ze omhoog en sloot tegelijkertijd haar lippen stevig om zijn penis. Hij wist gelijk dat ze zijn zaad door zou gaan slikken en het moment daarna, dacht hij niets meer, want zijn orgasme kwam heftig vanuit zijn tenen opzetten. Hij drukte zijn onderlichaam nu zo ver als hij kon omhoog en hij voelde dat de mooie vrouw geen enkel probleem had met de lengte van zijn penis. Ze was hem aan het deep throaten en slikte ondertussen zijn warme zaad door.

De mooie vrouw liet geen druppel verloren gaan en toen zich uitgeteld terug in de bank had laten vallen, zoog ze zachtjes de laatste restjes zaad uit zijn penis en likte die vervolgens schoon. Daarna stond ze op en zei nog steeds niets. Ze pakte zijn hand en trok hem met zich mee, de trap op. De deur van haar slaapkamer stond al open en hij zag dat het donker was met een minimum aan licht. Zijn ogen moesten even wennen en zag daarna al snel wat de bedoeling was.

Zijn beurt om haar een orgasme te bezorgen

Zijn mooie minnares was met haar benen wijd op bed gaan liggen en zonder iets te zeggen, deed hij wat ze van hem verlangde. Hij ging met zijn mond naar haar kutje toe, vastbesloten om haar een orgasme te geven waar ze goed van moest bijkomen. Haar kutje was al kletsnat en dat gaf hem een goed gevoel. Blijkbaar had ze het pijpen niet alleen zichtbaar heerlijk gevonden, ze was er ook aardig van opgewonden geraakt. De knappe man besloot om haar met gelijke munt terug te betalen en ging zachtjes met zijn tong over haar clitoris heen, die al aardig opgezwollen was. Hij wisselde de snelheid af en al snel hoorde hij hoe ze hard aan het kreunen was.

Ze woonde in een mooi en duur vrijstaand huis, dus over geluidsoverlast voor de buren, hoefde ze zich niet druk te maken. Ze wilde met haar handen zijn hoofd pakken en die op haar kutje drukken, maar dat liet hij niet toe. Als ze dat probeerde, haalde hij zijn hoofd omhoog en stopte waar hij mee bezig was. Dat zorgde voor een teleurgesteld gekreun, maar hij wist dat ze ervan genoot. Ze hield van de tijd nemen voor het pijpen en daarmee had ze gelijk aangegeven dat hij ook de tijd moest nemen om haar te beffen.

Hij probeerde minimaal een half uur te halen, maar toen hij een vinger in haar vagina stak, die al snel haar G-Spot gevonden had, wist hij dat snel gebeurt zou zijn. Hij probeerde nog om zachtjes te gaan beffen maar ging weer op de oude snelheid verder toen ze hem bijna smeekte om haar klaar te laten komen. Hij had zijn erotische wraak van haar teasen gehad en nu zou hij haar het orgasme bezorgen dat ze verdiende. Hij deed nog een vinger erbij in haar kutje en begon haar met zijn vingers te neuken, terwijl hij met zijn tong snel over haar clitoris ging.

Het hele weekend de liefde bedrijven

Dit keer liet hij wel toe dat ze zijn hoofd vastpakte en die stevig op haar kutje drukte. Hij had een flinke hap adem genomen en dat was goed ook, want ze bleek sterke krachten te bezitten als ze klaarkwam. Hij kon met moeite een beetje door zijn neus ademen en voelde hoe het haar beurt was om haar lichaam omhoog te stoten. Ze was zeer luidruchtig tijdens haar orgasme en pas na een minuut ontspande ze zich en lag na te genieten van haar orgasme.

Hij ging naast haar liggen en deed zijn hand onder haar rug en trok haar naar zich toe. Ze hadden nog niet met elkaar gezoend, maar nu waren ze elkaar met passie aan het zoenen, alsof hun leven er vanaf hing. Ze was tijdens het zoenen met haar hand naar zijn penis gegaan, die niet echt slap was geworden, en trok hem zachtjes af. Nadat ze uit geknuffeld waren en de mooie vrouw van haar orgasme was bijgekomen, fluisterde ze in zijn oor dat de liefde bedrijven het volgende was in hun weekend vol erotische sex.

Visited 56 times, 2 visit(s) today
From:
Date: januari 14, 2022

4 thoughts on “De liefde bedrijven met een knappe vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *