Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Retro naakt, knappe vrouw met grote borsten

0 views
0%

Retro naakt

We gaan even terug in de tijd, toen je nog naar school liep en het altijd sneeuwde, zelfs in de zomer. Dat je op de heen- en terugweg altijd wind tegen had en je minimaal 10 kilometer moest lopen voordat je er was. Je drang naar foto’s van naakte vrouwen werd bevredigd met een beduimeld en plakkend exemplaar van een naakttijdschrift, van de oudere broer van één van je vrienden. Verder had je de natuurtijdschriften waar soms afbeeldingen van topless of zelfs naakte vrouwen opstonden, als er een artikel gewijd was aan een stam in Afrika.

Filmpje uit den Ouden Doosch

De kans om een filmpje te zien waarin een knappe vrouw met grote borsten te zien was, stond gelijk aan bijna nul. Die filmpjes werden gemaakt voor de mensen met geld, die een projector en een filmscherm in een goed afgesloten kamer van het huis hadden staan. Die keken niet alleen naar filmpjes waarin een vrouw helemaal naakt ging, maar zelfs naar sexfilmpjes waarin de liefde werd bedreven.

Eén van die filmpjes uit Den Ouden Doosch, in zwart wit natuurlijk, zie je hierboven. Een heerlijk stukje retro naakt met in de hoofdrol een knappe vrouw die grote borsten heeft. Ze is zeer fotogeniek, want ze heeft een blik in haar ogen die op z’n minst sensueel te noemen is.

Visited 63 times, 9 visit(s) today
From:
Date: februari 1, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *