Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een geil verjaardagscadeau van zijn vriendin

0 views
0%

Een geil verjaardagscadeau dat hij niet zag aankomen

Als hij had geweten wat voor geil verjaardagscadeau hij van zijn vriendin zou krijgen een paar dagen later, dan had hij waarschijnlijk zoveel gemasturbeerd dat zijn pik aan het roken zou zijn. Hij vond dat ze zich nogal vreemd gedroeg de laatste paar dagen, veel bellen, giechelen aan de telefoon met haar beste vriendin en hem vervolgens een veelbetekenende blik geven. Ze had ook al geen zin in sex, en dat was best vreemd, want normaal vond ze het heerlijk om minimaal één keer per dag te neuken.

Hij begon zich zelfs een beetje zorgen te maken, zeker toen ze hem op zijn verjaardag nog bijna vergat te feliciteren. Hij besloot om die avond, als ze allebei terug waren van hun werk, een god gesprek met haar te gaan hebben, want hij wilde weten wat er aan de hand was. Hij had niet eens een verjaardagscadeau van haar gekregen en normaal wist ze altijd precies iets uit te zoeken wat hij dolgraag wilde hebben of niet eens wist dat hij het dolgraag wilde hebben.

Dat laatste was nu ook het geval, want het werd een heel geil verjaardagscadeau. Zijn mooie blonde vriendin kwam met een stralende glimlach binnenlopen en feliciteerde hem dit keer uitbundig.

Een trio met haar beste vriendin

“Je dacht zeker dat ik je vergeten was, maar geloof me, ik heb een hele speciale verrassing voor je”, zei ze terwijl ze haar handen voor zijn ogen deed. “Niet stiekem kijken en je beurt afwachten”, zei ze met een geil stemmetje.

Het volgende moment voelde hij iemand zijn broek aan het losknopen was en zijn pik tevoorschijn haalde.

“Wat …. wat …. gebeurt er?”, vroeg hij verrast en zijn vriendin zei alleen maar: “sssttttt…., genieten en als je verder braaf bent, dan haal ik mijn handen voor je ogen vandaan.”

Het volgende moment keek hij in het gezicht van een mooie vrouw, die haar volledige aandacht op zijn pik had gericht. Het was de mooie beste vriendin van zijn vriendin, een vrouw waar hij vaak genoeg over gefantaseerd had en zeker over een trio met haar. Hij kon nog steeds niet geloven dat het echt aan het gebeuren was en pas toen hij haar lippen voelde die zich om zijn eikel sloten, wist hij dat het een heel geil verjaardagscadeau ging worden.

Visited 638 times, 20 visit(s) today
From:
Date: februari 14, 2024
Pornosterren: Sabrina Moore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *