BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Knappe brunette heeft erotische interraciale sex met donkere man

0 views
0%

Knappe brunette is van nature onderdanig

Een knappe brunette is voor het eerst thuis bij haar nieuwe lover. Ze heeft hem ontmoet tijdens een zakelijke netwerkborrel en er was gelijk een klik. De mooie vrouw voelde een lang verborgen verlangen bij zich opkomen, toen ze met de man aan het praten was. Zijn subtiele dominante uitstraling had duidelijk invloed op haar. Ze had het nog nooit aan één van haar exen laten merken dat ze van nature een onderdanige vrouw is, maar hij prikte gelijk door haar zorgvuldig opgebouwde muur heen. Ze stond bekend als een harde zakenvrouw, maar ze was als was in zijn handen.

Na de netwerkborrel waren ze met z’n tweeën nog wat gaan drinken en als het aan Julia, de knappe brunette, had gelegen dan waren ze gelijk naar haar huis gegaan om sex te hebben. Ze raakte steeds meer opgewonden en ze was teleurgesteld toen hij haar bij haar thuis afzette en ze alleen een zoen op haar mond kreeg. Haar voorstel om nog een drankje te doen had hij afgewimpeld. Haar onzekerheid sloeg toe, iets dat ze alleen op het gebied van sex en romantiek had, want ze was wel degelijk een zakenvrouw die de touwtjes strak in handen had.

Opdracht om te gaan masturberen

Ze lag nog een tijdje in bed na te denken over de vreemde ontmoeting, toen ze een appje kreeg. “Morgen spreken we af, maar nu wil ik dat je gaat masturberen en fantaseert over mij.”

Julia was normaal in lachen uitgebarsten als een man dit aan haar zou vragen. Dit was trouwens geen vraag, maar gewoon een opdracht. Ze moest er heel even over nadenken en gooide toen de dekens van zich af en ging met haar hand naar haar kutje toe. De mooie vrouw ging eerst langzaam met haar vingers over haar clitoris, maar ze was zo opgewonden dat ze snel wilde klaarkomen. Ze ging steeds sneller en fantaseerde over de donkere man waar ze sex mee zou gaan hebben, dat stond nu wel voor haar vast.

Fantasie en intens klaarkomen

In haar fantasie zag ze hoe ze op haar knieën voor hem zat, nadat hij haar opdracht had gegeven, en met haar mond zijn grote penis aan het verwennen was. Daarna haalde hij zonder iets te zeggen zijn pik uit haar mond en stootte die in één keer in haar kutje, die in vuur en vlam stond. Net toen ze in haar fantasie op het punt van klaarkomen stond, leek het alsof er iets in haar hoofd ontplofte. Haar vingers gingen nu snel over haar clitoris heen en ze moest stoppen toen haar orgasme in alle hevigheid bezit van haar nam.

Het was een hele tijd geleden dat ze zo goed en intens was klaargekomen en dit was alleen nog maar tijdens het masturberen. Ze vroeg zich af hoe heftig ze zo klaarkomen als ze sex met haar nieuwe lover zou gaan hebben. Dat dit zou gebeuren stond voor haar al vast, alleen wanneer was nog de vraag. Julia hoorde haar mobieltje piepen en ze wist gelijk dat er een nieuwe bericht van hem was. “Morgen om 12.00 uur bij mij thuis. De voordeur is open, je loopt naar binnen en trekt vervolgens je topje uit. Dan wacht je geduldig op mij en laat het over je heen komen.”

Ze is als was in zijn handen

De vraag wanneer ze sex zou hebben was hiermee beantwoord. Als ze echter logisch nadacht, dan wist ze dat ze zich in iets ging begeven waarvan ze het einde niet kende. Alles in haar schreeuwde om het appje te negeren, want ze was ze nog nooit behandeld door een man. Ze wist gevoelsmatig echter dat niets haar zou tegenhouden om op het afgesproken tijdstip, topless in het huis van de donkere man zou staan en precies zou doen wat hij van haar verlangde.

Visited 22 times, 3 visit(s) today
From:
Date: maart 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *