Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Financieel adviseuse heeft lesbische sex met mooie vrouwelijke klant

0 views
0%

Financieel adviseuse brengt bezoekje aan huis

“Hi Darcy”, zei Lucy, die een huisbezoek bracht bij haar favoriete vrouwelijke klant. “Alles is rond, dus dat kunnen we vieren, maar er zijn nog een paar toevoegingen die ik van je moet hebben voor de andere overeenkomst. Dan heb jij je zaakjes helemaal op orde.”

Darcy liet de financieel adviseuse binnen en voelde direct de tintelingen in haar kutje. Lucy gedroeg zich anders dan normaal en ze zag er vreselijk geil uit in haar strakke rok en hoge hakken. Zakelijk gekleed, maar wel super sexy.

“Kom binnen”, zei ze, “dan vul ik alles in en kunnen we daarna een wijntje pakken, goed idee?”

De twee vrouwen voelen meer voor elkaar

“Een vrouw naar mijn hart”, zei Lucy die automatisch naar de keuken liep en een paar glazen pakte. Ze was kind aan huis bij Darcy en allebei voelden ze dat er meer in hun “zakelijke” relatie zat. Zowel Darcy als Lucy zijn biseksueel en allebei weten ze niet hoe snel ze in hun slaapkamer moeten gaan masturberen als ze elkaar zijn tegengekomen of Lucy heeft een bezoekje aan huis gebracht. De financiële zaken van Darcy waren helemaal op orde, maar de financieel adviseuse wist telkens iets nieuws te verzinnen om langs te komen.

Ze had echter dit keer besloten om toe te slaan. Lucy wilde koste wat het kost haar mooie vrouwelijke klant verleiden, want ze ontplofte bijna van de seksuele frustraties. De knappe jonge vrouw wist voor 99% dat Darcy in was voor lesbische sex, het moest alleen gebeuren.

Het ging sneller dan ze verwacht had, want Darcy ging op alle signalen in die ze gaf. Lucy zorgde ervoor dat er veel lichamelijk contact was, aanrakingen zoals haar hand op de arm van Darcy. Die liet duidelijk merken dat ze openstond voor de aanrakingen waarop de financieel adviseuse een stapje verder durfde te gaan. Ze stond op en besloot om er vol voor te gaan. Dit was het beslissende moment en Darcy reageerde precies zoals ze gehoopt had.

Sexy zwarte lingerie en een eerste orgasme

Lucy was achter haar gaan staan en had haar bij haar nek vastgepakt en voordat ze het doorhad waren ze met elkaar aan het zoenen. Lucy trok het topje van Darcy uit en voelde hoe haar kutje in brand stond. Haar mooie vrouwelijke klant had sexy zwarte lingerie aan, iets waar ze extra opgewonden van raakte. Lucy duwde haar op de tafel en ging zelf op haar knieën. Ze deed het sexy onderbroekje van Darcy opzij en begon zachtjes haar kutje likken. Darcy lag hard te kreunen, ze was blij dat haar financieel adviseuse de stap had genomen, want zelf had ze het niet gedurfd.

Ze had zich al voorbereid om na het bezoekje van Lucy te gaan masturberen, maar dat was niet meer nodig. Lucy stopte een paar vingers in het kutje van Darcy en ging vervolgens door met beffen. Darcy had ondertussen haar bh uitgedaan en lag topless op de tafel. Lucy begon haar grote borsten te kneden en neukte haar ondertussen met haar vingers. Dit was te lekker, Lucy wist precies wat ze moest doen om Darcy een spetterend orgasme te bezorgen.

Dat was het lekkere van sex met een andere vrouw. Die voelde een andere vrouw toch beter aan als het om sex ging en dan voornamelijk het beffen en vingeren. Lucy had haar al veel eerder een orgasme kunnen bezorgen, maar ze deed het rustig aan. Ze hield haar mooie vrouwelijke klant op het randje van een orgasme en pas toen ze zag dat Darcy het niet lang meer hield, vingerde ze haar naar een orgasme. Ze stak vervolgens haar vingers in de mond van de klaarkomende Darcy, zodat die haar eigen kutvocht kon proeven.

Mooie vrouwelijke klant beft haar financieel adviseuse

Nu was het de beurt aan Darcy om haar nieuwe minnares naar een orgasme te beffen. Ze ging op de vloer liggen, zodat Lucy op haar gezicht kon gaan zitten. De financieel adviseuse had ook sexy zwarte lingerie aan en vond het heerlijk om door Darcy gevingerd en gebeft te worden. Lucy was van nature een beetje dominant en ze had al snel door dat Darcy dat niet erg vond. Die vond het wel prettig om onderdanig te zijn.

Lucy had gelijk een heleboel ideeën om de lesbische sex nog geiler te gaan maken, maar eerst moest ze klaarkomen. Dat duurde niet lang, want de vingers van Darcy, die haar kutje neukten, deden goed werk. Zelf was ze over haar clitoris aan het wrijven en plotseling was daar haar keiharde orgasme. Ze voelde het vanuit haar tenen opkomen en ze gaf zich er helemaal aan over.

Bijkomen van haar orgasme en dominant

Ze was naast Darcy op de grond gaan liggen en had haar naar zich toegetrokken. Ze lagen innig omarmd terwijl Lucy langzaam van haar orgasme aan het bijkomen was. De mooie financieel adviseuse was al snel klaar voor de tweede ronde en zei op een dominante toon tegen Darcy:

“Ik wil dat je binnen drie minuten met je benen wijd op bed ligt in je slaapkamer en je dildo uit je nachtkastje heb gehaald. Ik ga je goed neuken en ik wens geen tegenspraak, begrepen?”

Darcy wist niet hoe snel ze de trap naar de eerste verdieping moest nemen waar haar slaapkamer was. Ze trok snel haar onderbroekje uit, pakte haar dildo en ging met haar benen wijd op bed liggen, wachten totdat haar nieuwe minnares haar nog een orgasme ging bezorgen.

Visited 212 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juli 5, 2020
Pornosterren: Darcia Lee / Lucy Li

2 thoughts on “Financieel adviseuse heeft lesbische sex met mooie vrouwelijke klant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *