Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Ze wil in haar kontje geneukt worden voordat hij gaat werken

0 views
0%

Knappe brunette wil in haar kontje geneukt worden

Op de één of andere manier is Alyssa Reece, een knappe brunette, nogal opgewonden wakker geworden want ze wil sex en het liefst wil ze in haar kontje geneukt worden. Het zal wel iets te maken hebben met de erotische droom waar ze middenin zat toen ze wakker werd. Ze liep met een rusteloos gevoel in zich naar de keuken en zette een kopje thee. Ze had een WhatsAppje naar haar vriend gestuurd in de hoop dat hij misschien nog langs kon komen voordat hij moest werken.

“Mijn kontje is klaar voor je”, had ze er ingezet om er zeker van te zijn dat hij begreep wat ze bedoelde.

Haar vriend heeft ervoor vrij genomen

Ze had er een hard hoofd in, maar misschien dat hij nog tijd had voordat hij ging werken. Hij woonde niet ver bij haar vandaan, dus dat zou hij net aan kunnen redden. Ze kon haar geluk dan ook niet op toen hij op het raam tikte en ze besprong hem nog net niet.

“Ik heb de rest van de dag maar vrij genomen, want ik hoop dat niet alleen je kontje klaar voor me is”, zei hij en zoende haar passievol op haar mond.

“Oh ja hoor, maak je daar maar niet druk om, we kunnen zeker meer doen dan alleen maar anale sex“, zei de knappe brunette toen ze op haar knieën ging. “Ik ga je eerst pijpen, dan wil ik in mijn kontje geneukt worden en dan moeten we maar eens verder kijken hoe we de rest van dag gaan invullen. Ik heb wel een paar ideetjes.”

 
 

 
 

Visited 713 times, 1 visit(s) today
From:
Date: januari 24, 2024
Pornosterren: Alyssa Reece

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *