Download nu de hele video!

Seks in de trein, in de slaapcoupé

0 views
0%

Onverwachte seks in de trein

Ze was blij verrast toen ze in haar gedeelde slaapcoupé stapte en daar een knappe jongeman zat die haar met een stralend gezicht aankeek. Ze had gefantaseerd over seks in de trein toen ze aan het begin van haar tocht rond de wereld stond, maar nooit verwacht dat het zou gaan gebeuren. De kans daarop was nu echter een stuk groter geworden, want ze voelde een tinteling in haar kutje toen ze naar de aantrekkelijke man keek. Hij bleek van haar eigen leeftijd te zijn en al snel konden ze het heel goed met elkaar vinden. Ze praten honderduit met elkaar en ze zag dat hij haar af en toe stiekem aan het opnemen was als hij dacht dat ze niet aan kijken was. Normaal was ze niet zo van de casual seks, maar ze wilde de seks in de trein van haar bucketlist afvinken en ze vond het helemaal niet erg als het met haar medepassagier zou gaan gebeuren. Integendeel, ze begon zich al af te vragen wanneer hij de stap zou wagen, want tot nu toe was ze niet echt subtiel geweest met haar hints.

Uiteindelijk besloot ze maar om zelf het heft in handen te nemen en vroeg gewoon op de man af of hij haar leuk vond. Die zag hij niet aankomen en hij keek haar aan en knikte alleen maar. Dat was voldoende voor haar om de volgende stap te nemen, iets dat ze normaal nooit zo snel zou doen, maar ze had besloten dat je maar één maal leeft en af en toe moet je er gewoon voor gaan. Ze ging voor hem op haar knieën zitten en nog geen anderhalf uur nadat ze opgestapt was kon ze haar eerste vinkje zetten. Ze had seks in de trein en het was onvergetelijk. Hij bleek een fantastische minnaar te zijn en nadat ze hem stijf gepijpt had, was hij opeens een stuk assertiever en voordat ze het goed en wel doorhad leunde ze op het tafeltje dat tussen hun bedden stond en nam hij haar van achteren.

Hij blijkt een goede minnaar te zijn

Het bleek een stevig tafeltje te zijn, want bij hun volgende standje lag ze erop en neukte hij haar naar een fantastisch orgasme toe.

“Kom alsjeblieft op me klaar”, zei ze zachtjes, “ik wil je zien spuiten. Ik wil je zaad op me voelen.”

Ze zag de verlekkerde blik in zijn ogen toen ze het vroeg en ze was blij dat ze af en toe toegaf aan haar sletterige kant. Normaal was ze een keurig nette jonge vrouw die dit soort dingen niet deed, in ieder geval niet als het om casual seks ging, maar nu maakte het haar allemaal niet uit. Ze was aan een groot avontuur begonnen, een half jaar lang de wereld rond en als het even meezat zou ze er nog een half jaar aan vastplakken. Het begin was in ieder geval nog beter dan ze ooit had gehoopt, want nadat hij was klaargekomen was de seks in de trein nog lang niet afgelopen. Beter gezegd, het was nog maar het begin. Ze waren in totaal anderhalve dag onderweg naar hun eindbestemming en het enige waarvoor ze hun slaapcoupé uitkwamen was om iets te eten en voor de rest gaven ze zich helemaal voer aan de heerlijke seks. Hij ging zelfs nog een paar dagen met haar mee naar haar volgende bestemming en ze namen met moeite afscheid toen zijn vakantiedagen op waren en hij weer terug moest.

“We gaan elkaar zeker nog tegenkomen”, zei ze. Hij bleek duidelijk relatiemateriaal te zijn en ze had even in tweestrijd gestaan. Uiteindelijk wilde ze haar grote reis niet opgeven en ze pinkte een traantje weg toen ze in de volgende trein was gestapt en hij haar bleef uitzwaaien totdat de trein een bocht had genomen en ze elkaar niet meer konden zien.

Visited 1.277 times, 7 visit(s) today
From:
Date: juni 12, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *