Milffinder
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Knappe brunette wordt wakker met een pik in haar mond

0 views
0%

Knappe brunette houdt van spannende sex

Een knappe brunette houdt van aparte en spannende sex. Het kan haar niet gek genoeg, zolang ze het allebei maar lekker vinden en het geen pijn doet. Al wil ze altijd nog een keer experimenteren met soft BDSM, zolang de lichte pijn maar aangenaam is. Dat staat echter pas veel later op haar agenda, eerst wil ze nog op een parkeerplaats geneukt worden, aan partnerruil doen en een trio met een vrouw erbij hebben.

Een pik in haar mond

Haar vriend denkt er hetzelfde over als zij en ze doen hun best om elkaar geil te maken. De sexy brunette vindt het dan ook helemaal niet vreemd als ze opeens een pik in haar mond heeft. Ze was al wakker geworden toen haar vriend kwam binnenlopen, maar ze besloot om te kijken wat er ging gebeuren. Daar kwam ze snel achter toen hij zijn eikel tegen haar lippen deed. De knappe brunette deed net alsof ze sliep, terwijl hij zachtjes haar mond aan het neuken was.

Een hete facial

Uiteindelijk hield ze het niet meer en nam het van hem over. Ze begon hem geil te pijpen en met één hand trok ze zijn pik af. Het duurde niet lang of ze voelde dat haar vriend klaar zou gaan komen. Ze wist dat haar vriend het geil vond om zijn zaad op haar gezicht te spuiten en dat vond ze geen enkel probleem. Ze vond het zelf ook verschrikkelijk geil om een facial te krijgen.

From:
Date: februari 28, 2020

One thought on “Knappe brunette wordt wakker met een pik in haar mond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *