Milffinder
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Twee knappe lesbiennes, grote borsten, hebben passievolle ochtendsex

0 views
0%

Van beste vriendinnen tot meer

Marja en Sigrid wonen sinds een paar maanden samen. De twee waren eerst elkaars beste vriendinnen en gingen toen al dagelijks met elkaar om. Als er iets was belden ze elkaar en ze gingen meestal samen ergens naar toe. Op hun vrijdagavond, toen ze een lekker flesje wijn hadden opengetrokken bij Marja thuis, verzuchtte Sigrid: “we zien elkaar zoveel, dat we geen eens tijd voor mannen en een relatie hebben, het enige dat ontbreekt bij ons is sex.”

Het was gewoon een constatering van de knappe blondine, maar de impact was groot. Ze vielen allebei stil en er was direct een seksuele spanning te voelen. Sigrid was de eerste die reageerde. Ze stond op en liep naar de bank toe waar Marja op zat en ging dicht naast haar zitten. De twee beste vriendinnen keken elkaar diep in de ogen en Sigrid ging met haar mond naar die van haar beste vriendin toe. Ze drukten lippen tegen elkaar en al snel waren ze met elkaar aan het tongzoenen. Achteraf moesten ze toegeven dat ze nog nooit zo goed gezoend hadden en wat daarna volgde was ook een openbaring.

Maagdelijke lesbische sex

Marja had zich losgemaakt uit hun tongzoen en zonder iets te zeggen haar topje over haar hoofd getrokken. Vervolgens had ze haar bh uitgedaan en drukte ze haar grote tieten tegen de mond van Sigrid aan. Die begon aan haar tepel te zuigen en ging met haar handen langzaam over het lichaam van haar mooie beste vriendin. Die kreunde zachtjes, want ze had hele gevoelige borsten en haar vriendin deed heerlijke dingen met haar. Ze had wel eens een orgasme gekregen toen een hele goede minnaar zich intensief met haar borsten had beziggehouden. Marja voelde na een paar minuten al dat ze op weg was naar een orgasme en duwde het hoofd van Sigrid weg.

Ze wilde alles uit deze nieuwe seksuele ervaring halen en haar orgasme zo lang mogelijk uitstellen. De twee vrouwen hadden allebei rode koontjes van de opwinding en ze wisten niet hoe snel ze hun kleren uit moesten trekken. Ze zaten nu naakt tegenover elkaar op de bank en Sigrid vroeg een beetje zenuwachtig wat ze moest doen. De twee vriendinnen hadden nog nooit sex met een andere vrouw gehad en de knappe blondine wist het even niet.

“Gewoon doen wat we zelf lekker zouden vinden”, zei Marja, die vervolgens daad bij woord voegde en met haar hand naar het kutje van haar beste vriendin ging. Ze begon zachtjes over haar clitoris te wrijven en ze voelde dat Sigrid een kletsnat kutje had. Ze bleef zachtjes wrijven over de opgezwollen clitoris van Sigrid, die zich met haar onderlichaam tegen haar vingers aandrukte.

Marja beft haar beste vriendin naar een orgasme

“Ga op je rug op de bank liggen”, zei Marja zachtjes tegen haar beste vriendin. Ze had nooit gedacht dat ze zo opgewonden zou raken van een vrouw en ze wilde niets liever dan het kutje van haar beste vriendin beffen. Ze ging er met haar hoofd naar toe en ze werd haast bedwelmd door de geur van sex. Haar tong had de clitoris van Sigrid snel gevonden en ze begon haar zachtjes te likken. Haar knappe blonde vriendin lag hard te kreunen en had met twee handen haar hoofd vastgepakt. Sigrid wilde niets liever dan klaarkomen en hijgend zei ze:

“Sneller, sneller met je tong, ik kom bijna klaar.”

Marja voldeed maar al te graag aan haar verzoek, want ze wilde voelen hoe haar beste vriendin klaarkwam op haar tong. Ze draaide cirkeltjes met haar tong om de clitoris van haar vriendin. Met haar hand was ze ondertussen naar haar kutgaatje gegaan. Haar vingers waren probleemloos naar binnen gegleden en ze ging er langzaam mee heen en weer en voelde dat Sigrid klaar begon te komen. Ze likte nog een paar keer stevig over de opgezwollen clitoris en voelde toen hoe Sigrid met haar beide handen haar hoofd naar beneden drukte. Ze kon moeizaam ademhalen toen Sigrid één van haar meest heftige orgasmes van haar leven kreeg. Ze bleef zachtjes met haar tong likken, totdat ze doorhad dat het te gevoelig was geworden. Het was een multipel orgasme want haar beste vriendin bleef klaarkomen.

Een heel weekend vol met erotische sex

Nadat Sigrid weer een beetje bijgekomen was, had Marja haar hand vastgepakt en was met haar naar de slaapkamer gelopen. Daar waren ze het verdere weekend niet meer uitgekomen en hadden zich in hoog tempo expert gemaakt in lesbische sex. Ze hadden gelijk besloten om bij elkaar in te trekken, in het huis van Sigrid en de week erop waren ze naar elkaars ouders gegaan om schoorvoetend te vertellen dat ze een relatie hadden.

Allebei de ouders reageerden ongeveer hetzelfde met: “he he, eindelijk, had dat nou zo lang moeten duren voordat jullie er achterkwamen.”

Twee knappe lesbiennes wonen samen en passievolle ochtendsex

Dat ging allemaal door het hoofd heen van Marja toen ze met een schaar in haar hand richting Sigrid liep. Het was zaterdagochtend en haar echtgenote, ze waren ondertussen getrouwd, had het plan opgevat om vroeg naar een uitverkoop te gaan. Dat was het laatste waar Marja zin in had en ze wist precies hoe ze Sigrid ervan moest overtuigen dat ze hun tijd beter door konden brengen, met passievolle ochtendsex bijvoorbeeld.

Visited 336 times, 1 visit(s) today
From:
Date: januari 31, 2020

One thought on “Twee knappe lesbiennes, grote borsten, hebben passievolle ochtendsex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *