Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Milffinder
Download nu de hele video!

Huisgenote is eindelijk duidelijk, ze wil sex met me

0 views
0%

De relatie van mijn huisgenote gaat uit

Sinds mijn huisgenote niet meer in een relatie zit, is er iets veranderd. Ze loopt steeds vaker in sexy kleding in het huis rond en we zitten vaak gezellig met z’n tweeën te eten of naar een film te kijken. Dan kruipt ze helemaal tegen me aan en ze lacht ook al verdacht veel om mijn grapjes. Ik ben echter niet zo goed in het verwerken van subtiele hints, zeker niet omdat ze ooit gezegd heeft dat ik wel leuk ben, maar geen relatiemateriaal.

Dat was al vrij snel in het begin toen ze bij me introk en ze had daarmee gelijk de grens gesteld. Ik had op dat moment ook geen behoefte aan een relatie, maar als ze alleen maar sex had gewild, dan had ik me zeker kandidaat gesteld. Ze had echter al snel een vriend gekregen, een maandje nadat ze bij me was ingetrokken en ze leek heftig verliefd op hem te zijn. Hij kwam ook vrij vaak langs en af en toe kon ik wat moeilijk in slaap komen, omdat het leek alsof ze met z’n tweeën een nieuw bed in elkaar aan het zetten waren.

We gingen verder leuk met elkaar om en met haar vriend kon ik het ook goed vinden, want we hielden allebei van dezelfde videogames en tv-series. Af en toe vroeg mijn huisgenote of ik niet beter een relatie met haar vriend kon gaan beginnen, want om nu echt te zeggen dat ze op al die scifi en fantasyseries zat te wachten, nee dus.

Ze gingen een jaar met elkaar toen ik merkte dat er her en der wat breukjes in hun relatie kwamen. Ze hadden vaker ruzie en dan kwam hij een week niet meer langs, maar het liep altijd weer uit op goedmaakseks en gelukkig was ik nogal een diepe slaper, als ik maar in slaap was gevallen. Gingen ze aan de gang voordat ik mijn ogen had gesloten, dan moest ik even wachten totdat ze klaar waren en probeerde dan snel in slaap te vallen, voordat ze aan de tweede ronde begonnen.

Opgewonden raken van de sex die ze heeft

Ik moet wel zeggen dat ik aardig opgewonden raakte van de seksgeluiden, want mijn huisgenote is gewoon een geil lekker ding en ik fantaseerde graag over haar. Dan trok ik me af met de gedachte dat ik degene was die mijn pik in haar kutje had en dat ze in plaats van zijn naam, mijn naam hard aan het uitroepen was als ze klaarkwam. In mijn fantasie zat mijn huisgenote vaak op haar knieën om me te pijpen en als ik klaarkwam was dat meestal op haar gezicht of haar mooie grote borsten.

Vriend wil een open relatie, huisgenote wil dat niet

De laatste keer dat ze ruzie hadden was nogal heftig en ik stak voorzichtig mijn hoofd om de hoek om te kijken of het allemaal wel goed ging. Ik zag nog net hoe de vriend van mijn huisgenote boos wegliep en met een smak de voordeur achter zich dicht gooide. Carla, mijn huisgenote, rende naar haar slaapkamer waar ze de deur op slot deed en er niet meer uitkwam tot de volgende middag. Ze zat met betraande ogen aan de keukentafel en toen ik vroeg wat er aan de hand was, kwam het verhaal met horten en stoten eruit.

Haar vriend had voorgesteld om aan een open relatie te beginnen en bleek alvast een voorsprong genomen te hebben door haar beste vriendin te hebben geneukt. Op de één of andere manier dacht hij er daadwerkelijk mee weg te komen, maar volgens mijn huisgenote had hij geluk dat ze mijn grote vaas niet had gebruikt om hem duidelijk te maken dat hij echt nooit meer hoefde terug te komen.

Ik had later van hem nog een appje gekregen dat we voortaan maar online moesten gamen, maar het contact verwaterde omdat hij met de beste vriendin van mijn huisgenote ging samenwonen in een andere stad. Zij bleek het idee van een open relatie wel aantrekkelijk te vinden, aangezien ze er om bekend stond dat ze zo ongeveer alles neukte wat los en vast stond dus feitelijk veranderde er niet veel voor haar. Behalve dan dat ze thuis nog iemand had zitten waarmee ze seks kon hebben als het niet gelukt was om iemand te versieren.

Mijn dates bevallen haar niet

Mijn huisgenote zwolg een week lang in zelfmedelijden en had vrij genomen van haar werk. Ze liep alleen in haar huispak rond en ik zorgde een beetje voor haar, want anders had ze alleen maar chips en shoarma gegeten. Na die week trok ze zichzelf weer bij elkaar, in ieder geval deed ze alsof en ging weer verder met haar leven.

Ik was ondertussen aan het daten, want ik was een vrouw tegen het lijf gelopen die ik wel leuk vond, maar om eerlijk te zijn, de vonken spatten er niet vanaf. Mijn huisgenote had dat al gelijk in de gaten en ze liet fijntjes weten dat ze totaal niet geschikt voor me was en gelukkig had ik de ingeving om naar haar te luisteren, want na onze tweede date wilde ze wel seks met me hebben, maar alleen als ik afscheid zou nemen van mijn huisgenote. Ze bleek nogal jaloers te zijn en als ik daar nog een paar rode vlaggen bij optelde, dan was het geen goede match.

De volgende date paste wel veel beter bij me en ik had al seks met haar gehad en dat beviel uitstekend. We deden langzaam aan, maar het werd een beetje pijnlijk toen mijn huisgenote opeens de huiskamer kwam binnenlopen met alleen een topje en een tangaslip aan.

“Oh, sorry, ik wist niet dat je bezoek had”, zei Carla en liep overdreven weer naar haar slaapkamer toe. Ze kwam vervolgens wat netter aangekleed, kort rokje, sexy lange laarzen en duidelijk geen bh onder haar topje weer binnenlopen en ik had zelfs door dat ze nogal bitcherig was tegen mijn date. Dat viel, zeer begrijpelijk, niet in goede aarde bij mijn date en na een knallende ruzie kon ik mijn status op Tinder weer gaan veranderen.

Ik had een gesprek met Carla waarom ze zo raar had gedaan en volgens haar had ze me behoed voor een tweede rode vlag. Ik had nog gezegd dat ze zich niet met mijn liefdesleven moest bemoeien en daar had ze schamper om gelachen en was de kamer uitgelopen, maar niet voordat ze bij de huiskamerdeur wat van de grond oppakte en haar kontje er wel erg lekker uitzag in het strakke korte rokje.

Ik hield het maar even voor gezien met het daten en was weer een relatie met mijn rechterhand begonnen en dat was het moment dat mijn huisgenote een verandering leek te zijn ondergaan. De sexy kleding, samen eten, lekker chillen op de bank en naar Netflix kijken en meer van dat soort dingen.
 
 

Milffinder
 
 

Ze wil dus sex met me hebben

Ik had nog wel eens de neiging om in mijn onderbroek in huis rond te lopen, maar als Carla thuiskwam dan kleedde ik me snel om.

“Je moet gewoon aantrekken waarin je jezelf lekker voelt”, had ze gezegd, “als dat rondlopen in je onderbroek is, dan doe je dat. Ik stoor me er niet aan. Misschien moet ik het zelf ook maar eens gaan doen.”

Dat laatste ging gepaard met een veelbetekenende blik mijn kant op en voordat ik wat kon zeggen was ze verdwenen naar haar slaapkamer. Die avond zat ik dus in mijn onderbroek tv te kijken en ik wist gelijk waarom ik het niet had moeten doen. Mijn huisgenote kwam de huiskamer binnenlopen om gezellig mee te kijken en ik kreeg spontaan een stijve pik. Ze had een heel kort broekje aan, waardoor haar mooie lange benen nog beter uitkwamen. Haar grote borsten waren goed te zien in het strakke doorzichtige truitje dat ze aanhad en het enige dat ik kon doen was een kussen pakken en die op mijn kruis leggen. Het liefst had ik haar ter plekke op de bank geneukt, dat bleek ook haar bedoeling te zijn geweest, maar ik durfde het niet aan.

Carla vond het heerlijk om me te teasen, maar ze moest die avond sex met me hebben, dus gooide ze er met recht een schepje bovenop. Ze was naar de keuken gegaan om wat lekkers klaar te maken en ze riep me om te komen proeven. Ik wist niet wat ik zag. Daar stond ze met alleen haar tangaslip aan, met haar kontje naar me toe en ze zei:

“Ik denk dat het de hoogste tijd wordt dat we gaan zoenen, vind je ook niet?”

Ik was te verbaasd om te reageren, zeker toen ze naar me toe kwam lopen en me vol op mijn mond zoende. Ze drukte haar lekkere kontje tegen me aan en zei met een geil stemmetje:

“Ik heb je toch niet weer stijf gekregen hé. Het voelt alsof we snel actie moeten ondernemen, want het gaat anders pijn doen, toch?”

Lustgevoelens nemen het over

Dat was het moment dat mijn pik het overnam alle lustgevoelens eruit kwamen. Ik pakte met één hand haar grote borsten vast en ging met mijn andere in haar onderbroekje en begon over haar clitoris te wrijven.

“Eindelijk heb je het door”, kreunde ze en ze drukte haar kontje nog steviger tegen mijn stijve pik aan. Ze begon langzaam rondjes te draaien met haar kontje en trok zich toen van me los. Ze ging gebogen over het aanrecht staan en keek verleidelijk achterom en vroeg met een lief stemmetje:

“En, heb ik een lekker kontje?”

Ik zei niet eens wat, maar ging op mijn knieën achter haar zitten en trok met een snelle beweging haar onderbroekje opzij en begon haar kontje en haar kutje van achteren te likken. Die had ze duidelijk niet zien aankomen, want naderhand vertelde ze me dat ze had verwacht dat ik in één keer mijn pik in haar kutje zou stoten.

Dat ik gewoon een fantasie van me werkelijkheid aan het laten worden was, vertelde ik maar niet. Ze werd er in ieder geval supergeil van, want ze trok mijn broek en onderbroek naar beneden en ging voor me zitten en begon mijn stijve pik te pijpen. Hoe ik het voor elkaar kreeg om niet spontaan haar mond vol te spuiten was me een raadsel, want pijpen kon ze. Ze deed magische dingen met haar mond en haar tong en ze wist plekjes te vinden, waarvan ik het bestaan niet eens afwist.

Ik wilde echter niet in haar mond klaarkomen, dat zou later wel komen als het niet bij deze ene keer seks zou blijven, en ik ging proactief aan de gang. Dat leek haar wel te bevallen, want ze liet zich zonder problemen op het keukeneiland neerleggen en ze kwam klaar toen ik mijn pik van achteren in haar kutje stootte.

“Hier heb ik zolang op gewacht”, kreunde ze, “waarom had je me niet eerder door …. Lul.”

Eindelijk neuk ik met mijn huisgenote

Ik besloot om het gesprek hierover te verplaatsen naar een later tijdstip, want nu moest ik haar gewoon neuken. Het kleed dat op het keukeneiland lag, had ik nog niet eerder gezien, maar het bleek nu goed uit te komen. Natuurlijk had ze die van tevoren al klaargelegd, maar ook dat was een detail waar ik me op dat moment niet druk over maakte. Ik neukte het heerlijke strakke kutje van mijn huisgenote en ik was in een soort van seksuele extase terechtgekomen.

Ik snapte totaal niet waarom haar vriend zo nodig een open relatie wilde hebben, als hij met zo’n vrouw sex kon hebben. Ze had zich over mijn pik laten zakken en begon me te berijden. Ze zag er fantastisch uit met haar paardenstaartjes en haar mooie stevige borsten. Ze had haar strakke truitje omhoog gedaan en ze keek me geil aan en zei:

“Dat zijn de borsten waar je zo op klaar gaat komen, volgens mij één van je fantasietjes, is het niet?”

Ik vroeg me af hoe ze dat in godsnaam kon weten. Het bleek gewoon een hele goede inschatting van haar geweest te zijn en misschien niet zo raar dat ze die gemaakt had, want ik kon altijd met moeite mijn ogen van haar prachtige borsten afhouden.

“Hoooeeee …. Weeetttt je daattttt ….”, kwam er vrij moeizaam uit bij me, omdat ze op dat moment iets deed met haar kutje, waardoor er genotsgolven door mijn pik en mijn lijf stroomden.

“Vrouwelijke intuïtie”, zei mijn huisgenote alleen maar. “Ik wil je zaad ook heel graag op mijn borsten hebben, daar droom ik al een tijdje van. Niet alleen op m’n borsten trouwens.”

Dat beloofde veel goeds, want het zou dus niet bij deze ene keer sex blijven. Ik begon haar nu snel te neuken, want ik wilde niets liever dan aan haar wens voldoen. Ik merkte dat ze zelf ook alweer dicht bij een orgasme zat en dat ik in hoog tempo in haar kutje aan het neuken was, bleek zeer stimulerend te werken.

Langzaam neuken is geen optie meer

“Stop”, zei ze opeens en ik lag gelijk stil. Ze liet zich van mijn pik afglijden, draaide zich om en zei:

“Ik wil nog niet klaarkomen, dus neuk me zachtjes door, ik wil die lekkere pik van je nog heel lang in me voelen.”

Dat bleek onbegonnen werk, want dat hield ik dus heel even vol en vervolgens begon ik haar weer keihard te neuken. Mijn huisgenote begon steeds harder te kreunen en ik merkte dat het standje wat te ingewikkeld was op dat moment, want ik moest haar stevig vasthouden, wilde ze niet omvallen. Ik draaide haar snel op haar rug op het kleed, en ging verder met haar neuken, terwijl ze met haar hand over haar clitje ging. Haar orgasme was nu echt niet meer te stoppen en ik voelde hoe haar kutje strak trok om mijn pik. Als ik nog een paar keer heftig had gestoten, was ik zelf ook klaargekomen, maar ik hield me aan mijn belofte.

Ze wil dat ik op haar grote borsten klaarkom

Ik haalde mijn pik snel uit haar kutje en ging met mijn knieën naast haar mooie lijf voor haar tieten zitten. Ze zat nog steeds in de naweeën van haar orgasme, maar ze was helder genoeg om mijn pik te pakken en me af te trekken.

“Ga je mijn borsten vol spuiten met je zaad, lieverd, ga je me helemaal gek maken. Ik wil je hete zaad voelen. Kom lekker klaar, schat van me.”

Mijn huisgenote stopte met me aftrekken en drukte haar stevige grote borsten naar elkaar toe en ik hoefde nog maar een paar keer te rukken en kwam klaar. Met recht één van de beste orgasmes van mijn leven, op dat moment. Ik kreeg namelijk een relatie met mijn mooie huisgenote en de sex die we hadden was weergaloos. We hadden elkaar niet alleen in de liefde gevonden, maar zeker ook op bed en ik denk nog heel vaak terug aan onze eerste neukpartij in de keuken.

Het orgasme van Carla kwam namelijk in alle heftigheid weer terug toen ze de eerste stralen heet zaad op haar borsten voelde en ik moest me goed vasthouden. Het keukeneiland was namelijk niet al te groot en ik zag nog net niet zwart voor mijn ogen toen ik klaarkwam.

Ik blijk dus wel relatiemateriaal te zijn

“Waarom zijn we niet gelijk met elkaar gegaan?”, vroeg ze toen ze moeizaam van het keukeneiland was afgekropen, met mijn hulp, en we richting haar slaapkamer liepen. “Dan hadden we veel eerder van elkaar kunnen genieten.”

“Je vond me wel leuk, maar ik was geen relatiemateriaal volgens jou”, herinnerde ik haar fijntjes aan haar uitspraken en ze keek me verwonderd aan.

“En daar heb jij je door laten tegenhouden. Ik vroeg me al af waarom je me niet geprobeerd had te versieren. Ik was waarschijnlijk heel erg snel met mijn benen wijd voor je gegaan, want ik vond je dus echt leuk. Ik dacht al dat je geen interesse in me had.”
 
 

Milffinder
 
 

Visited 195 times, 9 visit(s) today
From:
Date: februari 16, 2024
Pornosterren: Miss Pasion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *