Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Blonde milf met grote borsten heeft lesbische sex met knappe jonge vrouw

0 views
0%

Blonde milf met grote borsten

Marleen is een blonde milf met grote borsten die als psychiater en sextherapeute werkt. Ze begeleidt een knappe jonge vrouw, die moeite heeft om een orgasme te bereiken tijdens het masturberen. Na een paar sessies is de jonge vrouw er klaar voor en masturbeert ze zichzelf naar een hoogtepunt, terwijl Marleen meekijkt via de webcam. De dag erop komt ze voor haar laatste sessie en als die er opzit zegt de knappe sextherapeute dat de ze nu helemaal klaar zijn en dat Joanna, de knappe jonge vrouw, met vlag en wimpel is geslaagd.

Knappe jonge vrouw blijkt verliefd op haar te zijn

“We zijn dus nu gewoon twee vrouwen en hebben geen professionele band meer”, benadrukte ze. Ze was die avond ervoor super opgewonden geraakt van Joanna die aan het masturberen was en het liefst had ze haar ter plekke uitgekleed, maar dat kon ze niet maken.

“Die professionele band hebben we eigenlijk nooit gehad”, zei Joanna terwijl ze naar haar voormalige sextherapeute keek. “Ik heb nooit problemen gehad met klaarkomen, maar sinds we een gesprek hadden gehad in het café, had ik aardig de vlinders in mijn buik. Ik zag geen andere mogelijkheid om intiem met je in contact te komen, door me voor te doen als je patiënte. Sorry voor deze rare manier en als je wil dat ik wegga, dan moet je het zeggen. Want ik vind mezelf best wel een beetje stom nu.”

“Ik vergeef je”, zei de mooie moeder met een glimlach op haar gezicht. Ze wist de hele tijd al dat Joanna een toneelspelletje aan het doen was, ze wilde alleen kijken tot hoever ze zou gaan. Ze had namelijk zelf ook gevoelens voor de knappe jonge vrouw gekregen en ze wilde niets liever dan erotische lesbische sex met haar hebben.

Hartstochtelijk zoenen en een eerste orgasme voor Joanna

Ze ging naast Joanna zitten die haar ogen had dichtgedaan en zocht haar lippen op. De twee vrouwen begonnen elkaar hartstochtelijk te zoenen en al snel had Marleen haar kleren uitgetrokken. Ze had alleen nog haar sexy body aan en Joanna had ook alles uitgetrokken, behalve haar lange laarzen. Ze hadden zich verplaatst naar de bank ertegenover, die iets groter was en Joanna lag in de armen van Marleen. Die was met haar vingers naar haar kutje gegaan en haar vingers gleden naar binnen. Joanna kreunde hard en gaf zich helemaal over aan de knappe blonde milf. Ze lag te trillen van genot en het duurde niet lang voordat ze haar eerste orgasme kreeg en die was heftig. Ze kreeg heel even de kans om bij te komen, want Marleen ging gewoon verder.

Voor het eerst beffen en gebefd worden

Joanna lag op de bank met haar benen wijd en de mooie blonde milf was haar aan het beffen. Ze ging naadloos over in haar favoriete lesbische standje en dat was scharen. Joanna kende die nog niet, want dit was pas de tweede keer dat ze het met een vrouw deed. De eerste keer was na een laat kroegbezoek in een steegje toen zij en één van haar vriendinnen elkaar in een donker steegje aan het zoenen waren en ze elkaar hadden klaar gevingerd.

Dit was goddelijk en ze hoopte vurig dat ze nog heel veel sex met de mooie rijpe vrouw zou kunnen hebben. Ze was wel een beetje zenuwachtig, want ze had allang door dat het niet meer lang zou duren voordat ze Marleen zou gaan beffen. Dat had ze nog nooit gedaan, maar Marleen had super veel geduld en vertelde haar dat ze gewoon moest doen wat ze bij zichzelf ook lekker zou vinden.

Blonde milf komt twee klaar

Ze was er trots op dat ze de knappe blonde moeder een orgasme bezorgde. Daar bleef het niet bij, want ze ging achter Marleen liggen en nu waren het haar vingers die in een nat kutje verdwenen. De knappe jonge vrouw vingerde haar nieuwe liefde hard en die kwam dan ook snel voor de tweede keer hard klaar.

Het begin van een mooie en onstuimige relatie tussen de twee vrouwen.

Visited 327 times, 5 visit(s) today
From:
Date: december 13, 2019
Pornosterren: Mary Moody / Ryan Keely

One thought on “Blonde milf met grote borsten heeft lesbische sex met knappe jonge vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *