Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Trio met de stiefmoeder van mijn vriend erbij

0 views
0%

Stiefmoeder van mijn vriend is biseksueel

Mij graag niet gelijk veroordelen omdat het raar is of omdat het taboe is, want ik heb een trio met de stiefmoeder van mijn vriend erbij gehad en het was vreselijk opwindend. Zijn stiefmoeder is gewoon een lekker ding en net als ik, is zij ook biseksueel. Als ik geen vriend had gehad en haar in de kroeg was tegengekomen of iets dergelijks, dan had ik m’n uiterste best gedaan om haar in mijn bed te krijgen.

Dat hoefde nu dus niet, want ik kreeg het trio met de stiefmoeder van mijn vriend op een presenteerblaadje aangeboden. We hebben al een tijdje een relatie en we hadden al snel besloten dat we geen geheimen voor elkaar zouden hebben. Toch duurde het even voordat hij met de onthulling kwam dat hij het met zijn stiefmoeder had gedaan.

Hoe mijn vriend en zijn stiefmoeder bij elkaar kwamen

Die was er helemaal stuk van dat zijn vader er met een ander vandoor was, een midlife-crisis dingetje, en ze begon steeds meer te leunen op mijn vriend. Die haalde haar uit een depressie en zorgde ervoor dat ze weer een beetje zin in het leven kreeg. Hij zorgde voor haar, toen ze met recht helemaal naar de klote was en stapje voor stapje wist hij het voor elkaar te krijgen dat ze uit bed kwam, waar ze de hele dag in kon liggen en iets anders aantrok dan haar joggingpak.

Hij kookte voor haar, nam haar mee naar buiten en heel langzaam begon ze weer wat op te fleuren. Ze begon zich weer een beetje te kleden zoals ze altijd had gedaan, beschaafd sexy, met mantelpakjes en hoge hakken en dergelijke. Ze keken samen televisie en op een zaterdagavond had hij haar mee genomen naar de bioscoop om er even uit te zijn. Naderhand gingen ze nog een drankje halen en uiteindelijk werd het heel gezellig en kwamen ze laat thuis.

Tongzoenen na een avondje stappen

Zijn stiefmoeder had hem niet uit het oog verloren en bleef dichtbij hem staan, omdat ze toch nog een beetje angstig was voor opdringerige mannen. Die waren er genoeg want over aandacht heeft ze niet te klagen. Ze besloten om uiteindelijk naar huis te lopen en daar wilde zijn stiefmoeder hem bedanken voor de heerlijke avond en dat hij een galante man was geweest. Ze stonden stil en ze wilde hem een zoen op zijn wang geven, maar dat werd uiteindelijk een tongzoen.

Hoe dat precies gebeurde was een beetje wazig voor ze, maar het kwam er op neer dat hun lippen elkaar tegelijkertijd vonden. Het leek wel alsof toen de deksel van de beerput ging, want het volgende moment stond zijn stiefmoeder tegen de muur, met haar rokje omhoog en zijn hand in haar onderbroekje. Het was gelukkig een rustig plekje en al laat in de nacht, zodat er niemand voorbij kwam lopen.

Zijn stiefmoeder was de eerste die weer tot zinnen kwam en daar was ze blij om, want ze had op het punt gestaan om op haar knieën te gaan en hem te gaan pijpen. Ze trok hem mee richting huis, dat niet zo ver was, en ze waren nog niet binnen of al hun kleren lag al op de grond. De slaapkamer hebben ze niet eens gehaald, want er bleek een heleboel seksuele frustratie tussen de twee te zijn. Wat mijn vriend vertelde was dat ze met haar benen wijd op het tapijt lag en hij in één keer in haar stootte en haar begon te neuken.

Ik trek hem af, terwijl hij zijn verhaal verteld

Mijn vriend kan nogal gedetailleerd verhalen vertellen en ik moest zeggen dat ik er aardig opgewonden van was geraakt. We zaten allebei in ons ondergoed op de bank en ik haalde zijn pik uit zijn onderbroek en begon hem zachtjes af te trekken, terwijl hij verder vertelde.

In het begin schaamde hij zich voor het verhaal, maar toen hij merkte dat ik het super opwindend vond, kwam hij met steeds meer details. De neukpartij op het tapijt duurde niet lang, want ze kwamen allebei na een paar minuten al klaar. Het moment dat hij zijn zaad in haar spoot, kwam zijn stiefmoeder ook klaar en hard ook.

Hij vertelde dat zijn pik niet eens slap werd en dat zijn stiefmoeder hem nog net niet aanval. Ze dook naar zijn pik toe en begon hem te pijpen zoals hij nog nooit gepijpt was, behalve door mij dan natuurlijk. Ze stopte af en toe en liet zich dan tussen haar grote borsten neuken en uiteindelijk kwam hij in haar mond, op haar gezicht en op haar grote borsten klaar.

De rest van het weekend hebben ze alleen maar geile seks gehad en vanaf dat moment hadden ze een seksuele relatie. Zijn stiefmoeder wilde hem echter niet claimen, want ze gunde hem een vriendin van zijn eigen leeftijd, maar daar zat hij op dat moment helemaal niet op te wachten. Ze hebben meer dan een jaar lang seks met elkaar gehad en dat stopte toen ik in de picture kwam.

Ik pijp mijn vriend klaar en hij neukt me hard

Hij was klaar met vertellen en op hetzelfde moment stond hij ook bijna op het punt van klaarkomen. Ik ging met mijn mond naar zijn pik toe, nam zijn eikel in zijn mond en hoefde maar een paar keer met mijn hoofd op en neer te gaan om zijn zaad te kunnen slikken. Hij kwam heftig klaar en moest heel even op adem komen en zat me vervolgens verbaasd aan te kijken.

“Vind je het dan helemaal niet raar en ben je niet jaloers?”, vroeg hij met verbazing in zijn stem en ik antwoordde twee keer met nee. Als het aan mij lag dan mocht hij gewoon doorgaan met het neuken van zijn stiefmoeder, alleen wilde ik er af en toe bij zijn. Een trio met de stiefmoeder van mijn vriend leek me supergeil en dat was dan ook wat ik voorstelde.

Trio met de stiefmoeder van mijn vriend erbij

 

Ik wil een trio met de stiefmoeder van mijn vriend

Ik zag de lust in zijn ogen en vond het dan ook helemaal niet vreemd dat hij me niet liet uitpraten. In plaats daarvan scheurde hij mijn onderbroekje van mijn kont en stootte zonder enig vorm van voorspel zijn dikke pik in me. Niet dat er voorspel nodig was, want ik had een kletsnat kutje gekregen van zijn verhaal over hem en zijn stiefmoeder en ik vond het heerlijk als me af en toe gewoon lekker pakt. Me gewoon neukt en niet aan mijn behoeftes denkt, maar alleen aan zijn eigen klaarkomen.

Niet dat ik geen orgasme kreeg, want na een minuut of tien stevig geneukt te zijn hield ik het niet meer en kwam schokkend klaar op zijn grote pik. Hij was echter niet van plan om klaar te komen en bleef me gewoon stevig doorneuken, iets dat hij normaal niet doet omdat mijn kutje vaak te gevoelig is na een orgasme. Daar had ik dit keer geen last van, want mijn orgasme werd een multipel orgasme en net voordat ik het echt niet meer zou houden, spoot hij mijn kutje vol met zijn zaad en ontplofte er iets in mijn hoofd.

Het werd zwart voor mijn ogen en het leek wel een eeuwigheid te duren, voordat ik weer een beetje bij mijn positieven was. We zaten uitgeteld op de bank en mijn vriend zei dat hij de volgende dag langs zijn stiefmoeder zou gaan om het te bespreken. Hij wist ook dat ze biseksueel was en dat ik volledig haar type ben.

Volgende dag liggen we elkaar al te beffen

Hij was die ochtend naar haar toe gegaan en een uurtje later lag ik haar geile kutje te beffen en zij die van mij. Pas toen we elkaar heerlijk bevredigd hadden en ik meer dan genoten had van het strakke lijf van zijn stiefmoeder, kwam hij erbij en werd het een heel opwindend trio. Het was vreselijk geil om door hem geneukt te worden, terwijl ik het kutje van zijn stiefmoeder aan het likken was.

Zijn natte droom kwam uit, toen we na het neuken met z’n tweeën voor hem op onze knieën zaten met onze mond open. Zijn pik werd door zijn twee lievelingsvrouwen gelikt en uiteindelijk trok hij er een paar keer aan en spoot hij onze monden vol. Zijn stiefmoeder en ik begonnen gelijk met elkaar te tongzoenen en dat zorgde ervoor dat zijn pik keihard omhoog bleef staan.

Een uitgebreide relatie

Dat kwam goed uit, want uiteindelijk hebben we het hele weekend seks gehad. Onze relatie had er een persoon bijgekregen in de vorm van zijn stiefmoeder. Na een maand besloten we al dat het eenvoudiger was om onze huizen te verkopen en één groot huis ervoor terug te kopen. Met genoeg ruimte zodat we allemaal onze privacy hadden. Dat bleek uiteindelijk helemaal niet nodig te zijn, want het enige dat we veel eerder hadden moeten doen, was een groter bed kopen. We lagen toch elke nacht bij elkaar en nee, we hebben niet elke nacht seks, al scheelt dat weinig.

Af en toe zijn we gewoon te moe van het werk en hebben we het gewoon druk. Dat maken we in het weekend of als we vrij zijn helemaal goed.

 

Milffinder
Visited 885 times, 7 visit(s) today
From:
Date: september 20, 2023
Pornosterren: Luna Roulette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *