Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Mijn buurvrouw wil me graag en veel aftrekken

0 views
0%

Buurvrouw wil me alleen aftrekken

Mijn buurvrouw is een schat van een mens, een knappe vrouw die geen enkele behoefte heeft aan een relatie, ook niet met mij. Ik kan niet anders zeggen dat ik dat heel erg spijtig vindt, maar er is iets waardoor ik mijn kans om wat verder in te toekomst een relatie met haar te hebben hoog inschat. Mijn buurvrouw raakt namelijk super opgewonden als ze me kan aftrekken en ze doet dat het liefst elke dag. We eten drie keer in de week bij elkaar en telkens na het eten moet ik op de bank gaan zitten en komt ze op haar knieën voor me zitten. Dan pakt ze mijn grote pik vast en gaat me aftrekken tot ik klaarkom. Ze is altijd aangekleed en ik heb wel eens geprobeerd om in mijn staat van opwinding haar borsten vast te pakken of haar te zoenen, maar dat ontwijkt ze, dus dat probeer ik al niet eens meer.

Ze wil geen relatie

We hebben er een paar goede gesprekken over gehad en het komt er op neer dat ze vindt dat ik een hele mooie pik heb, maar dat ze geen volledige sex met me kan hebben omdat ze dat alleen kan als we in een relatie zitten. Daar heeft ze op dit moment absoluut geen behoefte aan, omdat haar vorige relatie op een nogal nare wijze uit is gegaan. Haar vriend is vreemd gegaan en dat heeft ze nog steeds niet verwerkt. Mijn mooie buurvrouw heeft moeite om mannen te vertrouwen, al voelt ze zich bij mij op haar gemak. Ze moet eerst met zichzelf klaar zijn, voordat ze zich in een andere relatie stort. Het aftrekken doet ze ten eerste omdat ze er erg opgewonden van raakt en ten tweede om ervoor te zorgen dat ik niet met andere vrouwen ga daten. Eigenlijk hebben we al een soort van relatie, want we doen heel veel dingen met elkaar, maar zolang we het geen relatie noemen gaat het goed. Beetje vreemde situatie, maar ik heb de hoop dat het ooit goed gaat komen.

Hoe het aftrekken begon

+

Hoe het aftrekken eigenlijk begonnen is, is een verhaal op zich. Mijn buurvrouw stond op mijn vrije dag druk aan de deur te bellen, want er was een stop bij haar doorgeslagen en die had ze niet meer liggen. Ik liep in mijn badjas rond, zonder iets er onder en haastte me naar de deur toe. Die deed ik eerst op een kier open en toen ik mijn buurvrouw zag, legde ik haar uit dat ik dus alleen in mijn badjas rondliep en dat ze even geduld moest hebben, zodat ik me kon aankleden.

“Niet moeilijk doen”, zei ze en ze duwde de deur open. Normaal geen probleem, maar ik stond een beetje onhandig, waardoor ik uitgleed en op de grond terechtkwam. Ergens in dat proces was mijn badjas opengegaan en mijn buurvrouw stond stokstijf stil en keek met open mond naar mijn pik.

“Jeezus”, zei ze, “dat is een grote, mag ik hem vastpakken.”

Ik gaf geen antwoord op die vraag maar zei dat ze de deur dicht moest doen, aangezien ik in een nogal ongemakkelijke positie lag. Ze duwde de deur achter zich dicht en ging naast me op de vloer zitten.

“Ah toe”, vroeg ze, “mag ik er even aanzitten, ik heb nog nooit zo’n grote pik in mijn handen gehad.”

Voordat ik iets kon zeggen, had ze mijn pik vast en begon me langzaam af te trekken. Natuurlijk werd die daar stijf van, want het idee dat mijn knappe buurvrouw mij aan het aftrekken was, daar heb ik best vaak over gefantaseerd.

“We gaan verder niets doen, ik ga je alleen aftrekken, duidelijk”, zei ze en ik knikte alleen maar. Op dat moment had ik op alles ja gezegd wat ze had gevraagd, want ik kon niets anders zeggen dan dat ze goed was in aftrekken. Na een paar minuten voelde ik al mijn orgasme opkomen en ik begon wat harder te kreunen.

“Ga je zo klaarkomen, mag ik je zien spuiten”, vroeg ze en ik vroeg me af wat ze gedaan zou hebben als ik nee had geantwoord op haar laatste vraag. Had ze dan haar gezicht de andere kant op gedaan of iets dergelijks?

Ik kwam uiteindelijk keihard klaar en ik zag de lust in de ogen van mijn buurvrouw. Nadat alles weer terug naar normaal was, had ik haar een stop gegeven en wist ze niet hoe snel ze naar huis toe moest gaan. Later vertelde ze me dat ze keihard gemasturbeerd had en dat lang geleden was dat ze zo goed was klaargekomen. Vanaf dat moment is het aftrekken door mijn buurvrouw een regelmatig terugkerend iets geworden en ze had het zelfs de laatste keer over mijn pik in haar mond steken. Ik moet er echt niets van denken of me illusies maken, want ze wil me gewoon pijpen en dat is het.

Nu alleen nog wachten totdat we naar de volgende stap gaan, dat ik aan haar mag zitten en dat we gaan neuken, dan hebben we eindelijk de relatie waar ik al zolang op heb zitten wachten. Ik geef het nog een maandje en dan zal ze waarschijnlijk met de volgende stap komen.

Visited 1.137 times, 11 visit(s) today
From:
Date: oktober 7, 2023

One thought on “Mijn buurvrouw wil me graag en veel aftrekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *