Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Sensuele milf heeft romantische sex met haar nieuwe minnaar

0 views
0%

Alleenstaande moeder heeft het druk met haar scheiding

Angela is een sensuele milf, een alleenstaande moeder die haar eigen verlangens op een zijspoor had gezet. Na de scheiding had ze het te druk om zich ermee bezig te houden. Ze moest een nieuw huis regelen, goede afspraken maken met haar ex-echtgenoot over het opvoeden van de kinderen en het verdelen van de spullen. Gelukkig was het geen vechtscheiding geworden en hadden ze uiteindelijk een goed co-ouderschap systeem, waar ze zich allebei in konden vinden.

Driekwart jaar later waren de rookwolken een beetje opgetrokken en had ze zowaar een heel weekend voor zichzelf. De kinderen waren bij haar ex-echtgenoot en ze had verder geen verplichtingen. Dat voelde raar voor Angela, die een fles rode wijn had opengetrokken en op de bank was gaan zitten. Ze had rustige muziek opgezet waar ze van aan het genieten was en plotseling kwamen alle emoties eruit. De relatie met haar voormalige echtgenoot was aan het einde gewoon slecht geweest. De scheiding was onoverkomelijk, want allebei voelden ze zich diep ongelukkig. Alleen was de realiteit van de scheiding toch net even iets anders dan het theoretisch uitdenken ervan.

Sensuele milf heeft eindelijk tijd om aan sex te denken

Ze zat een uur lang op de bank te snotteren en liet alles er uitkomen. Ze was een sterke vrouw en baalde ervan dat ze zichzelf zo liet gaan, maar ze moest toegeven dat het een opluchting was. Nadat ze erachter kwam dat ze al bijna driekwart van de fles rode wijn had weggewerkt, schonk ze nog maar eens een glas in. Nu kwamen er andere emoties los, want als ze een paar wijntjes nam, raakte ze altijd een beetje opgewonden. Dit keer had ze best veel wijn op en gingen haar gedachten naar een man die er niet alleen goed uitzag, maar ook nog eens goed in bed was. En dan bedoelde ze niet het keiharde neuken, wat ze af en toe heerlijk vond, maar romantische sex. Elkaar opwinden, tergen en uiteindelijk een heerlijk orgasme krijgen. Ze had haar zomerjurkje al wat omhoog getrokken, want de sensuele milf wist waar haar fantasie toe ging leiden.

Masturberen op de bank

Haar vingers hadden al snel haar clitoris gevonden en de prikkels die door haar lichaam schoten waren heerlijk. Tijdens haar huwelijk had ze regelmatig sex gehad en daar was niets mis mee. Haar ex-echtgenoot wist precies hoe hij zijn vrouw klaar moest laten komen en kende elk gevoelig plekje van haar lichaam. Andersom was het precies hetzelfde, Angela wist hoe ze het klaarkomen van haar ex-man kon uitstellen door hem sensueel te pijpen, af te trekken of de liefde met hem te bedrijven.

De man in haar fantasie leek echter in geen opzicht op haar ex-echtgenoot. Het was een wat oudere man, die een mooi lichaam en een grote penis had. Hij wist hoe hij haar oraal moest verwennen en hij had in haar erotische dagdroom al snel haar G-spot gevonden. Angela ging steeds sneller met haar vingers over haar clitoris en op het moment dat ze in haar fantasie klaarkwam, voelde ze de genotsscheuten door haar lichaam gaan en had ze eindelijk na lange tijd weer een orgasme.

Op zoek naar een nieuwe minnaar

Nadat ze klaargekomen was, moest ze even bijkomen. Ze genoot intens van haar orgasme, maar in haar achterhoofd knaagde het. Ze miste de intimiteit, de erotische aanrakingen en het lichaam van een man naast zich. Angela was nogal van het aanpakken, dus besloot ze gelijk voor zichzelf duidelijk te maken waar ze naar op zoek was. De sensuele milf had geen zin in een relatie, dus wilde ze dat het alleen bij de sex zou blijven, zeker in he begin. Ze hield wel een achterdeurtje open, want mocht het echt klikken, dan kon ze altijd verder zien.

Het moest ook een oudere man zijn, want ze was even klaar met haar mannelijke leeftijdsgenoten. Ze was vanaf haar zestiende met haar ex-man geweest en nu ze in de dertig was, wilde de knappe moeder een man met ervaring. Ze had genoeg van het moedertje spelen, wel voor haar kinderen, maar niet voor haar echtgenoot. Ze had mentaal een lijstje opgesteld en schreef zich op internet in op een paar datingsites, maar daar werden haar frustraties alleen maar grote van. Tussen de dick pics door, reageerden voor het merendeel mannen die wilden vreemdgaan en wat er overbleef paste niet bij haar. Ze was al vroeg in de middag aan de fles rode wijn begonnen en de alcohol in haar lichaam, zorgde ervoor dat ze nogal baldadig was.

Ze nam een uitgebreide douche, maakte zich op en trok een kort jurkje aan met lange laarzen eronder. Ze keek in de spiegel en ze was uiterst tevreden met het resultaat. Ze was op volle oorlogssterkte en een man waar ze haar zinnen op had gezet, moest sterk in zijn schoenen staan om haar te weerstaan.

Een ontmoeting in de buurtkroeg

Ze wist dat er op de hoek van het appartementencomplex een buurtkroeg zat en ze besloot om daar te beginnen. Daadwerkelijk de stad in gaan om in haar eentje een rondje langs de clubs en kroegen te maken was toch een beetje spannend. Als ze begon in de buurtkroeg dan kon ze nog een lekker wijntje nemen en misschien kon ze met aanwezige buurvrouwen even lekker roddelen. Het was druk in de buurtkroeg en ze had moeite om een plaatsje aan de bar te bemachtigen. Ze wilde net gaan bestellen, toen ze al een glas wijn voorgeschoteld kreeg. Die werd gevolgd door:

“Dag buurvrouw, lekker aan de wandel.”

Ze keek in het grijnzende gezicht van haar buurman, die een aantal appartementen van haar vandaan woonde. Ze hadden elkaar altijd gedag gezegd, maar verder had ze nog nooit over hem nagedacht. Angela bedankte haar buurman en nam hem nu wat beter in zich op. Het was een wat oudere man die er zeer gesoigneerd uitzag. Ze zag aan zijn overhemd dat hij best een goed figuur had en ze konden heel goed met elkaar praten. Ze kreeg nog een paar wijntjes van hem en zelf zorgde ze ervoor dat zijn bierglas ook een paar bijgevuld werd. Ze waren zo druk in een gesprek verwikkeld dat ze allebei de tijd niet meer in de gaten hadden gehouden.

“Het is al half een”, zei Jacques, haar buurman. “Tijd voor opa om naar bed te gaan.”

Hij keek Angela aan en wenste haar nog een fijne avond toe en dat hij genoten had van het gesprek en haar aanwezigheid.

“Nou”, zei Angela, “voor deze moeder is het ook de hoogste tijd. Dat stappen komt later nog wel eens een keer.”

Een afzakkertje bij de sensuele milf thuis

Ze had aan haar buurman verteld dat ze van plan was geweest om lekker los te gaan. Na haar gesprek had ze echter een ander plannetje. De sensuele milf was best een beetje overmoedig door de wijn en had besloten om aan Jacques te vragen of hij nog een afzakkertje wilde nemen. Ze liepen buiten en waren al bijna bij de entree, toen ze het wilde gaan vragen, maar de schrik sloeg om haar hart. Misschien was de buurman wel getrouwd of had hij een relatie. Daar had ze totaal niet aan gedacht. Toch besloot ze door te zetten en zei met een timide stemmetje:

“Jacques”, begon ze voorzichtig, “denk niet gelijk dat ik één of andere losse vrouw ben, maar heb je zin om nog een afzakkertje bij mij te komen drinken. We hebben zo’n leuk gesprek gehad en ik wil eigenlijk niet dat het ophoudt.”

Ze liet even een stilte vallen en ging toen verder: “ik weet eigenlijk niet eens of je een relatie hebt, dus nee is ook gewoon een antwoord.”

Voorspel op de bank in de huiskamer

Angela was zenuwachtig, dan ging ze altijd veel praten en ze wilde net beginnen met ratelen toen Jacques zei: “Nee buurvrouw, ik heb geen relatie, ik denk niet dat je een losse vrouw bent en ik wil graag nog wat bij je komen drinken. Zijn dat de goede antwoorden op je vragen.”

De knappe moeder maakte bijna een sprongetje van blijdschap en huppelde bijna naar de lift toe. Vijf minuten later zaten ze op de bank in haar woonkamer en hadden ze allebei een groot glas wijn voor hun neus staan. Ze gingen verder met hun gesprek waar ze gebleven waren, maar allebei voelden ze de erotische spanning die in de lucht hing. Angela was een beetje bang dat al zij zou beginnen, de buurman haar misschien wel af zou wijzen en dat kon ze even niet hebben. Daar hoefde ze zich echter niet druk om te maken, want Jacques kwam wat dichterbij zitten en draaide met zijn hoofd naar de hare toe.

Hun monden hadden elkaar snel gevonden en ze gaven zich allebei over aan het genot dat zich in de loop van de avond had opgebouwd. Ze voelde hoe de handen van haar oudere buurman over haar lichaam gingen, iets dat gelijk zijn reactie had op haar kutje. Ze voelde hoe ze natter werd en wilde op dat moment niets liever dan sex met Jacques te hebben. Hij was met haar handen onder haar korte jurkje gegaan en wreef over haar borsten. Dit was teveel voor haar, ze stond op en stak haar hand uit naar haar buurman. Die ging gewillig achter haar aan naar haar slaapkamer. Hij had een keiharde pik, die al een tijdje strak in zijn kruis stond. Hij was van plan om zich snel uit te kleden, maar toen hij zijn mooie buurvrouw naakt zag, stelde hij dat even uit.

Hij kan goddelijk beffen

Ze had haar bh aangehouden en was vol verwachting met haar benen wijd gaan liggen. Angela had verwacht dat hij razendsnel zijn broek uit zou trekken en bij haar naar binnen zou gaan, maar ze had even buiten de ervaring van haar mooie oudere buurman gerekend. Die ging met zijn hoofd naar haar kutje en begon haar goddelijk te beffen. Ondanks dat ze zichzelf die middag al een orgasme had bezorgd, voelde ze dat er een nieuw heerlijke orgasme zat aan te komen, veel sneller dan de sensuele milf had verwacht. Ze knelde de buurman zijn hoofd tussen haar dijen toen ze hard klaarkwam en pas toen het snelle orgasme een beetje minder was geworden, ontspande ze zich en ontfermde zich toen over Jacques.

Die had zich ondertussen uitgekleed en Angela was zeer te spreken over zijn grote penis. Die was een stuk groter dan die van haar ex-echtgenoot en ze was razend benieuwd hoe het zou smaken. Dat overtrof al haar verwachtingen. Hij straalde de geur van sex uit en ze vond het heerlijk om hem erotisch te pijpen. Ze had allang door dat ze met de buurman op één lijn zat als het om sex ging, ze hadden geen haast.

Hem heerlijk gaan berijden

Ze had hem dolgraag naar een orgasme gepijpt, maar haar kutje eiste alle aandacht op zich. Die wilde niets liever dan gevuld worden en Angela liet met een beetje spijt de mooie pik uit haar mond glijden en duwde de buurman achterover op bed. Als hij er morgenochtend nog zou zijn, dan zou ze hem helemaal naar een orgasme pijpen en ze wist nu al dat ze zijn zaad zou gaan doorslikken. Zijn pik smaakte al heerlijk, dus zou het met het zaad ook wel goed zitten.

Die gedachten verdwenen even helemaal toen ze zich over zijn stijve penis liet glijden en hem langzaam begon te berijden. Dit was wat ze gemist had en om eerlijk te zijn, wat ze nog nooit gevoeld had. Ze kreeg een klein orgasme, alleen al van zijn grote pik die tot aan zijn ballen in haar natte vagina was verdwenen. Ze wist nu al dat als het aan haar lag het niet bij een one-night-stand zou blijven, terwijl ze die middag nog niet aan een relatie moest denken. Ook dat was echter van later zorg, eerst genieten van de mooie wat oudere man die onder haar lag en net zoals haar intens aan het genieten was.

Seksstandjes, op z’n hondjes

Ze trok hard aan haar tepels, haar borsten waren heel gevoelig tijdens de sex en ze vond het heerlijk toen Jacques haar handen wegduwde en met haar borsten begon te spelen. Hij voelde hoe de sensuele milf bijna weer aan het klaarkomen was en besloot om het heft in handen te nemen. Hij liet zijn pik uit haar glijden, waarop Angela gelijk reageerde met: “nee, nee, nee, stop hem erin.” Ze baalde dat hij zo vlak voor haar orgasme stopte en begreep pas wat zijn plan was, toen hij haar voorzichtig op handen en knieën duwde. Hij vond het heerlijk om een vrouw te beffen, dus hij ging eerst met zijn tong naar haar natte kutje toe en zorgde ervoor dat alle orgastische gevoelens van Angela weer helemaal terug waren gekomen.

Daarna richtte hij zich op en drukte zijn grote penis tegen de opening van haar kutje aan. Die gleed in één keer helemaal naar binnen en hij begon haar langzaam te neuken. Hij was blij dat zijn buurvrouw ook van de rustige, erotische en romantische sex was. Hij neukte haar langzaam naar een orgasme toe en dat werd een multipel orgasme. Terwijl ze aan het klaarkomen was, deed hij iets wat de sensuele milf nog nooit gevoeld had. Hij draaide haar op haar rug en ging stevig met zijn hand over haar kutje en clitoris heen. Dit was een compleet nieuw gevoel voor Angela die in haar eerste multipele orgasme in jaren terechtkwam. Ze gilde het nog net niet uit, maar ze was luidruchtiger dan normaal.

De buurman komt op haar lekkere kontje klaar

Ze kon de tel van het aantal orgasmes niet meer bijhouden en toen het wat minder gevoel was geworden ging ze uitgeput op bed liggen, met haar kontje omhoog.

“Nu zelf klaarkomen en niet meer aan mij denken, lieve man van me”, het laatste was eruit voordat ze het doorhad, maar zo zat ze nu eenmaal in elkaar. Ze was er achtergekomen dat one-night-stands niets voor haar waren, er moest een gevoel bijzitten en op dat moment voelde ze de kriebels in haar buik. Ze zou het niet eens raar vinden als hij nu zijn kleren had aangetrokken en hard naar zijn eigen appartement was gerend. Dat gebeurde echter niet, hij leek zich totaal niet aan haar opmerking te storen en begon haar wat haar wat harder te neuken. Hij stond op het punt van klaarkomen en het duurde dan ook niet lang of hij voelde het vanuit zijn tenen opkomen.

Hij zat de hele tijd al aan het lekkere kontje van de knappe moeder te denken en hij besloot dan ook om zijn kleine fantasie uit te laten komen. Net voordat hij ging spuiten haalde hij zijn grote pik uit haar kutje en spoot zijn zaad op de rug en de mooie billen van de sensuele milf. Dat was ook iets wat haar ex-echtgenoot nog nooit had gedaan en Angela moest voor zichzelf toegeven dat ze het heerlijk en opwindend vond.

Nadat hij klaar was gekomen gingen ze allebei op bed liggen, in elkaars armen en vielen ze uitgeput in slaap.

Angela had een zeer erotische droom en de volgende ochtend besloot ze om die met haar mooie buurman te delen. Ze ging met haar hoofd onder de dekens en deed wat ze zich die vorige avond had voorgenomen. Ze pijpte hem naar een orgasme en slikte al zijn zaad door. Het smaakte nog beter dan in haar erotische droom en nadat ze Jacques een kus had gegeven, sprong ze uit bed en riep vrolijk:

“Zin in een ontbijtje? En als je de rest van het weekend niets te doen hebt, kan je gewoon in bed blijven liggen hoor.”

Visited 361 times, 6 visit(s) today
From:
Date: augustus 22, 2019
Pornosterren: Sasha Zima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *