Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een erotisch trio met DP, twee mannen en één vrouw

0 views
0%

De fantasie van een mooie vrouw

Een knappe brunette heeft al tijdenlang een fantasie over een erotisch trio met twee mannen. Ze raakt al opgewonden bij de gedachten dat ze met twee pikken kan spelen. Als ze er teveel over nadenkt, dan moet ze snel de slaapkamer in om haar vibrator erbij te pakken en te gaan masturberen. Dan ziet ze in haar fantasie dat één van de mannen op zijn rug ligt en zij hem bestijgt. De andere man staat achter haar en duwt voorzichtig zijn grote pik tegen haar kontgaatje aan. Wat ze daarna voelt is onbeschrijflijk, tenminste in haar fantasie, ze heeft nog nooit een DP in het echt meegemaakt.

Ze zorgt ervoor dat haar fantasie werkelijkheid wordt

Ze besluit dat het de hoogste tijd wordt om haar fantasie werkelijkheid te laten worden en ze weet precies hoe ze het gaat aanpakken. De mooie brunette belt een vriend van haar op, waar ze ooit wel eens sex mee heeft gehad, maar dat heeft nooit geleid tot een relatie of zelfs maar een seksrelatie. Ze zijn goede vrienden gebleven en ze kan hem altijd bellen als ze iets nodig heeft, ook als het om sex gaat. Als ze niemand heeft op dat moment, maar ze urgent bevrediging nodig heeft.

Eén telefoontje en een erotisch trio is geregeld

Hij hoort haar verhaal aan en het is even stil aan de andere kant van de lijn. De mooie vrouw vraagt voorzichtig:

“Hallo, ben je er nog?”

“Ja, sorry”, zegt hij, “ik moest even nadenken, maar ik ben er uit. We staan over twee uur bij je voor de deur, dus zorg dat je er klaar voor bent.”

Dat was sneller dan ze verwacht had, maar ze besloot om door te zetten. Dan kon ze het van haar lijstje afvinken.

“Ok, geen probleem, zorg er maar voor dat jullie er ook klaar voor zijn”, zei ze met een glimlach op haar gezicht, “tot zo.”

Twee uur was net genoeg om nog even te relaxen in bad, rustig sexy lingerie uit te zoeken en misschien zelfs nog wel genoeg tijd om snel te masturberen. Ze kon niet wachten totdat haar haar fantasie over een erotisch trio zou gaan uitkomen.

Visited 322 times, 1 visit(s) today
From:
Date: januari 4, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *