Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Passie seks na een zakendiner met een belangrijke klant

0 views
0%

Passie seks met een charismatische CEO?

Denisa wist dat ze ontzettend fout bezig was. De mooie roodharige vrouw had samen met haar CEO, een zakendiner met een belangrijke klant die ze binnen moesten halen. Het ging niet zo lekker met het bedrijf de laatste tijd en ze konden het contract met de nieuwe klant goed gebruiken. Ze had tot nu toe onderhandeld met de hoofd inkoop van het bedrijf en het zakendiner waar ze nu aan zaten, zou de laatste stap moeten zijn om het contract binnen te slepen. Denisa had zich goed voorbereid en foto’s gezien van de CEO waar ze mee aan tafel ging zitten, maar toen ze hem in het echt ontmoette viel ze als een blok voor hem. Ze hadden elkaar alleen nog maar officieel begroet en ze voelde de vlinders in haar buik en haar kutje stond gelijk in vuur en vlam. Ze viel op machtige mannen en dit was er eentje. Zelfverzekerd tot op het arrogante af, een mooie strak figuur en charismatisch.

Het diner liep beter dan ze had verwacht en ze liepen richting de hotelbar met de toezegging van de CEO dat het contract getekend zou worden. Ze kon het goed vinden met Rik en ze bleef dan ook nog even zitten toen haar CEO had besloten dat het de hoogste tijd was om naar huis te gaan. Ze woonde om de hoek van het hotel, dus had ze tegen hem gezegd dat ze naar huis ging lopen. Het was al wat later geworden en het werd rustiger in de hotelbar, maar dat leek Rik niet te deren. Hij bestelde een dure fles Champagne en ondanks de tegenwerpingen van Denisa, die ze meer maakte omdat het volgens haar moest dan dat ze er echt achter stond, bleef ze gewoon zitten. Ze was onder zijn invloed en ze wist ook dat hij dat wist. Het beste was om na het laatste glas Champagne afscheid te nemen en naar huis te gaan, waar ze waarschijnlijk direct haar dildo erbij zou pakken om stevig te gaan masturberen.

Ze is weerloos tegen zijn avances

Ze probeerde het echt, maar toen hij dicht naast haar kwam zitten aan de bar en haar rok langzaam omhoog schoof, was ze weerloos. Ze maakte zich vooral druk of ze door andere mensen gezien kon worden, maar aangezien ze aan het einde van de bar zaten, achter een afscheiding, zag ze dat ze zich daar niet druk over hoefde te maken. De barman hield zich met een paar toeristen bezig en Denisa liet alles toe wat Rik bij haar deed. Hij bleef gewoon tegen haar praten, terwijl hij met zijn hand in haar onderbroekje ging en voelde hoe ze een kletsnat kutje had. Hij begon zachtjes haar clitoris te masseren en Denisa had het idee dat ze een vuurrood gezicht had gekregen en dat iedereen die naar haar keek wist wat er aan de hand was. Ze had niet eens geprobeerd om zijn hand weg te duwen, want dit was wat ze wilde. Tijdens het zakendiner bleven de fantasieën over passie seks met Rik door haar hoofd spoken en ze moest haar uiterste best doen om het gesprek te volgen en gaande te houden waar nodig.

Een orgasme aan de hotelbar

Denisa was een professionele zakenvrouw en ze had nooit voor mogelijk gehouden dat ze als slappe was in de handen van een man zou zijn. Als hij haar had gevraagd of ze hem aan de hotelbar wilde pijpen, dan was ze waarschijnlijk nog op haar knieën gegaan ook. Alleen de gedachte al zorgde voor nog meer opwinding in haar kutje en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat ze klaar zou gaan komen. De seksuele energie die Rik uitstraalde had zijn uitwerking op haar en ze kon niet voorkomen dat ze haar ogen sloot en zachtjes kreunde toen hij haar naar haar eerste orgasme van die avond en nacht had gebracht. Ze drukte zich tegen hem aan en ze was blij dat haar orgasme langzaam wat minder heftig werd. Ze maakte zich druk over wat Rik wel niet van haar moest denken, dat ze één of andere makkelijke slet was die gelijk haar benen opendeed als ze aandacht kreeg. Dat ze zich een weg omhoog geneukt had in plaats van dat ze er keihard voor gewerkt had.

“Ik denk dat het tijd wordt dat ik naar huis ga”, zei ze slapjes, “dit heb ik nog nooit van mijn leven gedaan en ik schaam me diep. Ik hoop dat je niet denkt dat ik één of andere makkelijke vrouw ben, ik weet gewoon niet wat er gebeurde.”

De grote tuin van het hotel in

Rik negeerde haar volledig en fluisterde in haar oor: “voordat we naar mijn hotelkamer gaan, wil ik nog even een sigaretje roken. Zullen we even een stukje gaan wandelen buiten.”

Denisa wilde nog wat gaan zeggen, maar ze keek in de ogen van de CEO en ze knikte alleen maar. De gedachte aan seks met de machtige man maakte haar knieën week en dat was het moment dat ze besloot om er gewoon maar voor te gaan. Ze zou wel merken wat er zou gaan gebeuren en het maakte haar niet eens meer uit als het haar baan zou gaan kosten. De gedachte aan passie seks met Rik zorgde ervoor dat haar kutje allang klaar was voor meer. Ze liep hand in hand met Rik naar buiten toe, de grote tuin van het hotel in en ze vond het niet eens raar dat Rik precies wist waar hij zijn moest.

Ze weet dat ze hem gaat pijpen

Ze voelde een plotselinge jaloezie in zich opborrelen, want ze wist dat ze zeker niet de eerste vrouw was die als een blok voor zijn charmes was gevallen en alles deed wat hij wilde. De knappe zakenvrouw was zeker niet dom en ze wist wat er ging gebeuren. Ze zou voor hem op haar knieën gaan en hem in de tuin van het hotel gaan pijpen. Haar hersens probeerden haar nog ervan te overtuigen dat ze gewoon weg moest rennen, maar haar opwinding had het overgenomen. Ze had nog nooit aan buitenseks gedaan, met geen enkel vriendje, zelfs niet met haar ex-man. Nu zou ze echter voor een onbekende man op haar knieën gaan en zijn pik in haar mond nemen. Ze wist ook dat ze hem goed zou gaan pijpen, want ze wilde hem hetzelfde genot geven als zij net aan de hotelbar had gehad. Denisa zou het zo goed doen, dat hij die andere sletjes die hem op dezelfde plek hadden gepijpt, direct zou vergeten.

Dat schoot allemaal door haar hoofd toen ze achter hem aanliep en ze moest zich even oriënteren toen ze de plek bereikt hadden waar Rik wilde gaan roken. Ze stonden op een klein terrasje achter een grote boom en waren onzichtbaar voor de mensen die vanuit hun hotelkamer naar buiten keken. Aan de andere kan waren ze afgeschermd door het struikgewas, dus de enige die ze zouden kunnen zien waren hotelgasten of personeel dat specifiek naar die plek toegingen. Het was echter al laat en de tuin van het hotel was volledig uitgestorven. Dat haalde iets van de spanning weg bij Denisa en ze concentreerde zich volledig op wat er ging gebeuren. Ze hadden nog geen woord gewisseld vanaf het moment dat ze de tuin in waren gelopen en Rik keek haar diep in haar ogen, terwijl hij een sigaret opstak. Het gevoel dat ze weerloos was en onderworpen aan de verlangens van deze man, zorgden ervoor dat ze er niet eens over nadacht. De mooie zakenvrouw ging op haar knieën voor hem zitten en maakte de riem van zijn dure pantalon los en trok zijn rits naar beneden. Ze haalde zijn grote penis uit zijn boxershorts en ze voelde dat haar kutje nog meer begon te tintelen.
 
 

 
 

Hij heeft een prachtige grote pik

Rik had een grote en mooie pik en de gedachten dat ze die in haar kutje zou krijgen, zorgde ervoor dat ze bijna dronken werd van passie. Ze likte zachtjes over zijn eikel en keek omhoog naar Rik, die haar met een geile glimlach aankeek en alleen maar naar haar knikte. Meer 50 Shades of Grey zou het niet worden en dat was een boek dat ze verslond had. Ze had hem zelfs meerdere keren gelezen en ze kon zich niet voorstellen dat ze zelf ooit in die situatie terecht zou zijn gekomen. Nu zat ze echter op haar knieën voor een machtige zakenman en zonder dat hij ook maar iets gezegd had, was ze zijn pik aan het pijpen.

Haar ex-man had ook een grote pik, dus ze was op dat gebied het één en ander gewend en ze had meer dan genoeg tijd gehad om goed te oefenen. Hij was een meester geweest in het beffen en zij een meesteres in het pijpen. Als ze iets miste aan die relatie was het de passie seks die ze hadden, maar dat bleek niet echt een solide fundering voor een goed huwelijk te zijn. Ze kon nu in ieder geval zonder problemen bijna de hele pik van Rik in haar mond nemen en ze begon steeds sneller met haar hoofd heen en weer te gaan. Ze stopte af en toe met pijpen om zijn eikel te likken en met haar tong naar zijn gevoelige plekjes te gaan. Ze likte onder de rand van zijn eikel en aan de voorkant. Dat bleek een schot in de roos, want de zakenman begon te kreunen en pakte haar hoofd vast met één hand. In de andere hand had hij zijn sigaret en ze moest toegeven dat hij een koele kikker was, want hij werd op hoog niveau gepijpt en bleef toch gewoon doorgaan met roken.

Ze gooit alle remmen los en deep throat hem

Ze besloot om een tandje hoger te gaan en ging hem nu sneller pijpen en als ze voelde dat hij een orgasme zou krijgen, stopte ze met alles en ging pas weer verder als hij er weer klaar voor was. Dan nam ze zijn hele pik in haar mond en voelde hoe zijn eikel voorbij haar keelgat ging. Een deep throat was geen enkel probleem voor haar, maar het was iets dat ze eigenlijk alleen een paar keer voor haar ex-man had gedaan. Geen enkele vriendje of one-night-stand had daarna van haar exceptionele pijpkunsten kunnen genieten. Dit hield ze apart voor een speciaal iemand en dat bleek Rik te zijn, een man waarmee ze na een nacht vol passie seks nooit meer samen zou zijn. Tenminste, als hij haar als minnares zou willen nemen, dan was de kans groot dat ze zonder problemen die positie zou accepteren. Ze wist dat hij getrouwd was en dat hij zijn huwelijk met zijn vrouw nooit zou opgeven en ze altijd de tweede of misschien wel derde viool zou spelen. Dat zou haar helemaal niets uitmaken. Als hij zou bellen dan zou ze klaar in bed liggen, wachtend tot hij binnen zou komen lopen en haar zou nemen.

Denisa kon zichzelf wel voor haar hoofd slaan, dat ze weer eens aan het malen was over dingen waar je normaal niet echt aan zou denken als je een pik oraal aan het verwennen was. Ze zette al haar gedachten opzij en concentreerde zich vanaf dat moment op het orgasme van Rik. Zijn pik proefde heerlijk en ze wilde nu ook weten hoe zijn zaad zou smaken. De mooie roodharige vrouw zou gewoon het zaad gaan slikken van een man die ze een paar uur daarvoor, voor het eerst in het echt had ontmoet. Als je haar dat van tevoren had verteld, dan had ze je recht in je gezicht uitgelachen. Dat was nu echter een allang gepasseerd station, want ze was op haar knieën, in haar strakke jurk in de grote tuin van het hotel, haar liefde voor die nacht aan het pijpen. Ze had de drang om met haar hand in haar onderbroekje te gaan en zichzelf nog een orgasme te bezorgen, maar ze wist dat er nog veel zouden volgen de rest van de avond en nacht, dus ging ze helemaal voor het orgasme van Rik.

Ze liet zijn eikel tot in haar keel komen en ze liet hem dingen voelen, waarvan hij naderhand, op zijn eigen wijze, liet weten dat hij nog nooit zo goed gepijpt was. Veel vrouwen hadden moeite met zijn grote penis, maar voor Denisa was het alleen maar een grote uitdaging. Nadat ze hem bijna op het randje van een orgasme had, pakte ze met haar hand de onderkant van zijn pik en begon hem snel af te trekken, terwijl ze snel met haar hoofd heen en weer ging. Ze voelde hoe zijn eikel opzwol en hij haar hoofd vastpakte. Dat was hetgeen waar ze op had gehoopt en ze kreeg bijna een orgasme toen hij met twee handen haar hoofd heen en weer deed op het tempo dat hij wilde. Dat hield hij een paar stoten vol en toen liet hij zich gaan. Denisa begon gelijk te slikken, toen ze de eerste stralen heet zaad tegen haar keel aan voelde spuiten en ze liet geen druppel verloren gaan. Ze trok hem nu zachtjes af om al het zaad eruit te persen en ze was trots op zichzelf dat ze deze man, die heel ervaren moest zijn op het gebied van seks, zo klaar had laten komen. Het enige dat ze nu wilde was snel zijn grote pik in haar kletsnatte kutje. Ze likte zijn eikels schoon, borg zijn grote pik weer op en stond op. Ze klopte haar strakke jurkje af en op dat moment trok Rik haar hoofd naar het zijn en zoende haar vol op haar mond. Ze had nog een beetje van zijn zaad in haar mond zitten, maar dat deerde hem niet. Van haar had het zoenen nog langer mogen duren, maar aan de andere kant was ze blij toen hij aanstalten maakten om weer naar het hotel te lopen. Ze wilde passie seks en snel ook.
 
 
Passie seks met een knappe zakenman
 
 

Er staat haar een trio te wachten na de passie seks

“Dit was ongelooflijk”, zei hij vanuit de grond van zijn hart en het volgende dat hij zei overdonderde haar, maar aan de andere kant leek het haar op een vreemde manier doodnormaal.

“Ik zal je volgende week aan mijn vrouw voorstellen”, zei hij met een stem die geen tegenspraak duldde, “dan kan je haar laten zien hoe je het dingetje met je keel doet. Oh ja, mijn vrouw houdt ervan om door andere vrouwen gebeft te worden en te kijken als ik een andere vrouw neuk. Daar heb je toch geen problemen mee.”

Denisa knikte alleen maar bevestigend, want ze was volledig in zijn ban en waarom zou ze het niet doen. Ze had nog nooit seks met een vrouw gehad, maar vanaf het moment dat hij het gezegd had, fantaseerde ze hoe het zou zijn om een kutje te beffen en met de borsten van een vrouw te spelen. Ze had foto’s van zijn vrouw gezien, een knappe blondine met een strak lijf en grote borsten, en nu al wilde ze niets liever dan die vrouw een orgasme bezorgen.

Dat was echter van later zorg en ze had nog een week om zich voor te bereiden. Nu eerst Met Rik mee naar zijn hotelkamer en gaan genieten van de passie seks.

Visited 431 times, 2 visit(s) today
From:
Date: februari 6, 2023
Pornosterren: Denisa Heaven / George Uhl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *