Download nu de hele video!

Lekkere Duitse vrouw met grote borsten, onderdanig, wordt in haar lekkere kontje geneukt

0 views
0%

Lekkere Duitse vrouw met grote borsten

Catharina is een lekkere Duitse vrouw met rood haar, die een paar hele mooie grote borsten heeft. Ze is onderdanig ingesteld als het om de sex gaat, dus komt het goed uit dat haar vriend de dominante van de twee is. Hij had die ochtend tegen haar gezegd dat als hij thuis zou komen van zijn werk, hij haar in haar lekkere kontje ging neuken. Ze was de hele dag al opgewonden en besloot, om haar vriend te verrassen, een nieuw lingeriesetje te gaan kopen. Nadat ze het thuis had aangetrokken, bekeek ze zichzelf in de spiegel en ze vond dat ze er zeer neembaar uitzag. Ze wist nu al dat haar vriend niet meer te houden zou zijn.

Ze heeft alleen haar sexy lingerie aan

Dat bleek wel toen ze de deur voor hem opendeed en ze niets anders aanhad dan haar mooie lingerie. Als de buurman toevallig naar buiten was komen lopen, dan had hij kunnen genieten van de grote tieten van zijn mooie sexy buurvrouw. De bovenkant van de lingerie was doorkijk en haar kutje was helemaal naakt. Haar vriend duwde haar naar binnen en zei op een streng toon dat ze op haar knieën moest gaan en hem moest gaan pijpen. Ze voldeed gelijk aan zijn wens en begon hem geil te pijpen. Hij was van plan geweest om eerst in haar mond klaar te komen om haar daarna anaal te nemen, maar hij was zo opgewonden geraakt van haar sexy lingerie, dat hij zijn plannen omgooide.

Nadat ze hem een paar minuten oraal bevredigd had, zei hij dat ze naar de slaapkamer moest gaan en in de positie klaar moest gaan zitten. Hij nam beneden de tijd om zich uit te kleden en pas na tien minuten ging hij naar boven waar Catherina op handen en knieën op hem aan het wachten was. Ze was extra opgewonden geraakt door het wachten en wat er ging komen. Haar lekkere kontje had ze al glad gemaakt met Vaseline, zodat hij in één keer zijn grote pik in haar billen kon stoten.

Ze wordt in haar lekkere kontje geneukt

Ze voelde zijn eikel die hij tegen haar kontgaatje aanduwde en langzaam schoof zijn pik naar binnen. De mooie roodharige vrouw kwam al bijna klaar toen hij haar anaal begon te neuken. Ze kon een kreet van teleurstelling niet onderdrukken toen hij zijn pik weer uit haar kontje haalde en haar omdraaide.

“Benen wijd”, was zijn volgende commando en de lekkere Duitse vrouw deed gelijk wat hij zei. Ze verbaasde zich er altijd over hoe haar vriend, een hele lieve man in het normale leven, zo dominant kon zijn tijdens de sex. Ze wist dat hij haar nooit pijn zou doen en ze was blij dat hij haar onderdanige kant naar boven had gehaald. Ze vond het vreselijk geil als hij haar neukte en haar bij haar keel vastpakte. Hij probeerde haar niet te verstikken, want hij zorgde dat ze normaal kon blijven ademen, maar voor Catherina was dit een extra stukje opwinding. Ze had het gevoel dat ze machteloos was, waar haar kutje direct op reageerde. Ze voelde genotstintelingen door haar lijf schieten en ze kwam al snel hard klaar, terwijl ze in haar kontje geneukt werd.

Ze is onderdanig en geilt op hardhandige sex

Tijdens het neuken begon hij best hardhandig haar grote tieten te kneden, waardoor de trillingen die door haar lichaam schoten nog heftiger werden. Als het aan haar lag zou hij haar van achteren neuken en haar lange haar vastpakken en haar hoofd naar achteren trekken. Het leek wel alsof hij gedachten kon lezen, want hij haalde zijn pik uit haar gladde billen en draaide haar om. Ze ging gelijk op handen en knieën zitten en voelde hoe haar lichaam zich voorbereide op haar tweede orgasme. Hij stootte zijn pik hard naar binnen en begon haar gelijk stevig te neuken.

Ze komen tegelijkertijd klaar

De mooie roodharige Duitse vrouw was druk bezig om pas klaar te komen als hij haar mooie billen vol zou spuiten met zijn hete zaad. Dat was best een uitdaging, want haar hele lichaam wilde een orgasme, maar ze kon het door pure wilskracht uit stellen. Ze was blij toen ze zijn hete zaad in zich voelde spuiten, want ze ging gelijk helemaal los op haar tweede orgasme. Ze voelde de pik van haar vriend in haar kontje schokken en dat hij zijn best deed om zijn laatste sperma er uit te persen.

Ze vielen naast elkaar op bed en lagen hijgend na te genieten van de heerlijke anale neukbeurt. Hij nam haar in haar armen en hij knuffelde haar, terwijl ze voelde hoe haar lichaam langzaam weer tot rust kwam.

“Wat denk je ervan schat”, zei haar man lief, “zullen we zo lekker onder de douche gaan en aan de tweede ronde beginnen?”

Visited 44 times, 2 visit(s) today
From:
Date: maart 28, 2020

3 thoughts on “Lekkere Duitse vrouw met grote borsten, onderdanig, wordt in haar lekkere kontje geneukt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *