Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

0 views
0%

Een alleenstaande moeder heeft zin in sex

Ik had zin in sex en dat was alweer een tijdje geleden. Ik ben een alleenstaande moeder, een milf volgens een aantal mannen, en naast moeder zijn, heb ik het ook druk met mijn werk. Vandaar dat sex er nog wel eens bij in wil schieten, beter gezegd, ik heb al een paar maanden geen pik in mijn kutje gehad en met masturberen alleen red ik het niet.

Ik heb zat mannen die me zouden willen neuken, zelfs de verloofde van één van mijn vriendinnen had voorzichtig duidelijk gemaakt dat hij graag het bed met me zou willen delen. Dat is natuurlijk een volledige no-go en ik heb het gelijk tegen mijn vriendin verteld. Die is nu geen vriendin meer, want zoiets doet haar verloofde niet en het zou in mijn hoofd zitten. Omdat ik volgens haar geen relatie zou hebben, zou ik jaloers zijn en hem zelfs hebben geprobeerd te versieren. Ze wilde niets meer met me te maken hebben en nu een half jaar later heeft ze geappt, of we kunnen praten, want ze wil weer contact met me hebben. Dat zou ermee te maken kunnen hebben dat haar verloofde niet één keer, maar meerdere keren is vreemdgegaan en ze pas haar kop uit het zand haalde, toen één van de vrouwen waarmee hij vreemd was gegaan haar de foto’s had gestuurd. Maar dat is een ander verhaal.

Geen sex zonder een emotionele band

Mannen genoeg dus en ik zou willen dat ik zomaar met één van hen het bed in kan duiken, maar ik ben zo’n muts die op z’n minst een beetje een emotionele band wil hebben voordat ik sex met een man heb. Het nadeel is dat die meestal meer willen en ik heb totaal geen behoefte aan een relatie. Ik ben nog lang niet over mijn ex-vriend heen, die me alleen liet toen hij erachter kwam dat hij me zwanger had gemaakt. De zwangerschap was een foutje, maar wel ons foutje en die koesterde ik. Mijn toekomstige ex was vanaf het begin af aan duidelijk geweest dat hij kinderen wilde hebben en dat was één van de redenen dat ik met hem verder ging. Niet dat ik gelijk bezwangerd hoefde te worden, maar in de toekomst wilde ik zeker milf worden. Hij kon naar eigen zeggen het vaderschap nog niet aan en had tijd nodig om aan zichzelf te werken.

Relatie op de klippen

Het gooide al mijn levensplannen totaal in de war, maar ik wist zeker dat ik mijn kind zou houden, ondanks dat het betekende dat ik een alleenstaande moeder zou worden. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en met behulp van mijn ouders, mijn voormalige schoonouders en zelfs mijn ex-vriend is het allemaal goed gekomen. Twee maanden voordat ik ging bevallen stond hij bij me voor de deur en hij wist me nog net te overtuigen om de deur niet in zijn gezicht dicht te gooien. Hij ging volledig door het stof en niet eens omdat hij verder wilde gaan met de relatie, hij kende me goed genoeg en wist dat die optie een gepasseerd station was. Hij wilde me steunen tijdens de zwangerschap en een co-ouder worden. Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan dat hij zo dom had gedaan en gaf grif toe dat hij zich onvolwassen had gedragen.

Ik gaf hem het voordeel van de twijfel en hij steunde me inderdaad door dik en dun en nu zijn we alweer een tijdje goed functionerende co-ouders. Ik heb af en toe getwijfeld of ik een relatie tussen ons een kans moest geven, maar na een goed gesprek, waren we tot de conclusie gekomen dat we dit beter niet konden doen. Waarschijnlijk was het zonder de zwangerschap en zijn actie ook wel uitgegaan.

Het betekende in ieder geval dat ik niet de hele opvoeding in mijn eentje hoefde te doen en dat we een rooster hadden wanneer wie voor ons kind zou zorgen. Dat betekende dat ik, toen ze wat ouder was geworden, om het weekend en in bepaalde vakanties tijd voor mezelf had. En die tijd besteedde ik ook aan mezelf. Zoals ik al zei, ik heb een drukke baan en nogal wat ambities dus weinig tijd voor andere dingen. De vrije tijd die ik had gebruikte ik voornamelijk om tot rust te komen en dingen voor mezelf te doen.

Mijn seksleven bestaat uit masturberen

Ik masturbeerde regelmatig en dat was zo ongeveer mijn seksleven. Niet dat je me hoorde klagen, want ik had een voorhad seksspeeltjes, waaronder een heerlijke grote dildo, waar ik me uitstekend mee vermaakte. De behoefte om online te gaan daten of een man in een kroeg op te pikken had ik totaal niet, want ik had een hekel aan one-night-stands. Dat botste alleen met mijn seksuele behoeftes, als ik zin in sex had en een keer een echte pik in mijn kutje wilde voelen, dan waren mijn keuzes zeer beperkt. Ik kon pas echt sex met iemand hebben als ik gevoelens en emoties bij hem had, maar ik wilde geen relatie.

Je merkt het al, mutsen staat hoog in mijn vaandel en dat is waarschijnlijk ook de reden dat het eerste gedeelte van dit sexverhaal wat dingen mist, de sex bijvoorbeeld. Ik leg graag dingen uit, terwijl ik ook had kunnen beginnen met het feit dat ik op mijn knieën ben gegaan voor de beste vriend van mijn jongere broertje en hem gepijpt hebt, voordat hij mij hard ging neuken. De bovenstaande sexvideo is een goed voorbeeld. Toen waren we al een tijdje met elkaar en we wisselde harde neukpartijen af met heerlijke intieme en erotische sex. In de sexvideo is te zien hoe we stevige sex hebben en ik geil in mijn mond geneukt wordt. Dat was een tijdje verder, toen ik al bijna zijn hele pik in mijn mond kwijt kon. Het schaamhaar? Dat vind hij nog steeds geil.

Wandelen en zin in sex

Maar goed, daar zit dus een heel verhaal achter, met veel sex, en aan dat gedeelte zijn we nu toegekomen. Ik denk af en toe nog steeds aan de eerste keer dat ik sex met Mike had, of beter gezegd, hem afgetrokken had. Als ik dan lig te masturberen en ik zie het in mijn gedachten weer gebeuren, dan krijg ik meestal een heftig orgasme.

Het begon op een dag dat ik kindloos was en besloten had om een lekker stukje te gaan wandelen om mijn hoofd leeg te krijgen. Ik had namelijk weer eens zin in sex en had bijna besloten om een kroeg in te duiken om een man op te pikken en me suf te laten neuken. Het was nu bijna een jaar geleden dat ik een goede beurt had gehad en het begon me op te breken.

De beste vriend van mijn jongere broer

Het was een mooie zaterdagmiddag en ik liep door het park bij me in de buurt. Ik had een week vakantie van mijn werk en van mijn kind, want die zat bij haar vader. Ik was in gedachten verzonken toen ik opeens achter me hoorde:

“Hee Alice, tijdje niet gezien, hoe is het?.”

Ik keek licht geïrriteerd om, want het laatste waar ik op dat moment zin in had was een gesprek met een vage kennis. Ik kreeg echter een grote glimlach op mijn gezicht toen ik zag wie het was. Het bleek Mike te zijn, de beste vriend van mijn jongere broertje. Ik ben de op één na oudste van de vier kinderen en Steef, mijn jongere broertje, is een soort van nakomertje en zo wordt hij ook liefkozend genoemd in de familie.

“Nakomer, geef even de jus door”, dat idee. Hij is tien jaar jonger dan dat ik ben, net aan 23 en ondanks dat ik voor een goede twintiger door kan gaan, betekent het helaas dat ik al 33 jaar ben. Mike is dezelfde leeftijd en die woonde vroeger zowat bij ons thuis. Ik was al redelijk vroeg het huis uit, maar ik ging heel regelmatig bij mijn ouders langs en meestal zat Mike op de bank te gamen met mijn jongere broertje of waren ze samen de koelkast aan het plunderen.

Altijd wel een beetje met hem geflirt

Ik vond hem altijd schattig, want hij probeerde zijn uiterste best te doen om niet stiekem naar mijn borsten te kijken als ik weer eens een strak truitje aanhad of een extra knoopje van mijn decolleté had losgemaakt. Ik was altijd onschuldig met hem aan het flirten en ik boog me wel eens iets teveel voorover, zodat hij mijn strakke kontje goed kon zien. Ik vond het gewoon schattig dat hij een crush op me had en verder dacht ik er niet teveel over na.

“Een tijdje geleden”, zei ik schamper, “ik heb je drie weken geleden nog gezien, lul”

“Het leek wel een eeuwigheid”, zei hij lachend, “er kan in die tijd heel veel gebeuren.”

Normaal was hij nogal verlegen als hij bij me in de buurt was, maar hij leek nu iets meer zelfvertrouwen te hebben en dat stond hem wel. Ik merkte zelfs heel even een tinteling in mijn kutje toen ik me mentaal voorstelde hoe hij er naakt uit zou zien.

“Ophouden”, dacht ik bij mezelf, “we hebben het er over de beste vriend van mijn jongere broertje. DIE TIEN JAAR JONGER IS.”

“Maaruh, waarom val je keurige nette dames in het park lastig terwijl het zaterdagmiddag is. Hoor je niet in de kroeg te hangen of op je vriendin te liggen. Jennifer, is het niet?”

“Nu ja”, zei hij weer een beetje verlegen, want als ik los ging dan wist hij nooit precies hoe hij met me om moest gaan. Dat vond ik weer vreselijk schattig en weer voelde ik een tinteling door mijn kutje gaan en vervloekte mezelf in mijn hoofd.

Hij is weer single

“Mijn ex-vriendin”, zei hij met een gezicht vol zelfmedelijden. “Het bleek dat ze aan seksuele zelfontplooiing wilde doen en ze was vergeten mij daar over in te lichten. Ze heeft seks met een collega gehad en met een vriendin van haar die een weekje bij haar aan het logeren was. Naar het schijnt heeft ze haar baas ook gepijpt en zich laten nemen door de buurman.”

“Die verlegen, leuke en lieve vrouw. Die Jennifer? Ik dacht dat je daar mee zou gaan trouwen, kinderen krijgen en gelukkig worden.”

“Ja, ik ook”, verzuchtte hij, “maar dat liep een beetje anders nadat ik achter haar zelfontplooiing was gekomen. Nu woon ik weer alleen.”

“Ah, vandaar dat je een beetje loopt te kniezen in het park”, zei ik en ik voelde plotseling een golf van opwinding door me heen gaan, waarvan de tintelingen in mijn kutje de voorbodes waren. Ik moest met Mike naar bed toe en hij moest me helemaal suf neuken. Alleen hoe ging ik dat aanpakken? Wat moest hij met de oudere zus van zijn beste vriend, een alleenstaande moeder. Daar renden jonge mannen over het algemeen hard voor weg.

“Dus er is geen enkele kans dat het goed gaat komen”, vroeg ik voorzichtig, want ik wilde niet stoken in een relatie die misschien weer goed zou kunnen komen. Al achtte ik de kans klein, want als iemand bij mij aan dat soort zelfontplooiing zou gaan doen, dan zou ik hem een aardige plooi in zijn ballen geven.

Pagina 2 van “Zin in sex”

Visited 656 times, 9 visit(s) today
From:
Date: september 1, 2023

One thought on “Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *