Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

0 views
0%

Alle twijfels slaan in één keer toe

Nadat ik minimaal een minuut of vijf voor me uit had zitten staren en Mike doodstil naast me was blijven zitten, durfde hij eindelijk weer wat te zeggen en vroeg of het echt goed met me ging.

“Je wil niet weten, lieverd”, zei ik en ik merkte dat ik al liefkozend tegen hem begon te praten en dat was voor mij een teken dat het echt foute boel voor me was. Moest mij weer gebeuren, een wandeling in het park omdat ik de zin in sex uit mijn hoofd wilde zetten, en nu zat ik als een verliefde puber naast een naakte man op de bank die tien jaar jonger was dan ik.

“Vertel het me alsjeblieft, want je maakt me een beetje gek. Heb ik iets niet goed gedaan ofzo. Je kan het rustig tegen me zeggen ik ben tegenwoordig ook volwassen, naar het schijnt”, zei hij en ik moest lachen. Ik had zijn gevoel voor humor altijd aanstekelijk gevonden en hij wist nu ook weer perfect het ijs te breken.

“Weet je nog dat ik in het park zei dat ik op een hele vriendelijke manier tegen je hebt verteld dat het alleen om de sex zou gaan en ik geen behoefte heb aan een relatie en verliefdheid. Daar is het nu dus even misgegaan, want ik ben weer heerlijk aan het mutsen.”

Ik was even stil en ik meende een soort gelukzalige blik in zijn ogen te zien en toen ik heel even opzij keek, zag ik dat hij alweer een stijve had. Automatisch pakte ik zijn pik vast en begon hem zachtjes af te trekken terwijl ik verder praatte, maar dat leidde uiteindelijk toch teveel af. Hij moest het even zonder doen en of er nog meer zou gaan gebeuren hing op dat moment af van het gesprek dat we zouden gaan hebben.

Spontaan verliefd, wat moet je daarmee

“Het is me nog nooit overkomen, maar ik ben spontaan verliefd op je geworden. Zal er wel mee te maken hebben dat ik je al je hele leven om me heen heb darren en dat ik al een tijdje zonder sex, maar ook zonder liefde zit. En dat je natuurlijk een vreselijke lieverd bent, die precies de juiste dingen bij me doet. Lul.”

Ik ben altijd een ster geweest in een stukje zelfanalyse en ik wist dat ik niet toe moest geven aan mijn drang om nog meer sex met hem te hebben, want dan zou ik hopeloos verloren zijn. Als ik hem nu netjes het huis uit zou zetten, dan kon ik mijn huispak aantrekken en met een doos chocola voor de televisie gaan zitten en proberen de vlinders met een overvloed aan suiker uit te moorden.

“Ik had me na m’n bevalling helemaal afgesloten voor alles wat met liefde te maken had, en sex trouwens ook, maar jij hebt iets bij me losgemaakt, dat ik al een tijdje niet gevoeld heb. Nog dank daarvoor. Het betekent dat we helaas nu zullen moeten stoppen met de sex en dat je even uit mijn leven moet verdwijnen, totdat ik mezelf weer bij elkaar geraapt hebt, want ik heb het zwaar van je te pakken.”

Zijn hele leven al verliefd op me

Ik wilde verder gaan met mijn monoloog, maar Mike deed iets wat ik nooit had verwacht, hij was streng tegen me:

“Nu even stil en naar me luisteren”, zei hij en uit een soort van reflex hield ik gelijk mijn mond dicht. Heel vreemd voor me, maar Mike kwam zeer mannelijk en dominant over en dat was iets dat ik niet direct van hem had verwacht. Niet dat ik gelijk onderdanig aan zijn voeten kroop, maar de vlinders begonnen gelijk te jongen en het werd erg druk in mijn buik.

“Ik weet niet of je het weet, trutje, maar ik ben heel mijn leven al verliefd op je, tenminste, vanaf het moment dat je daar als puber over na gaat denken. Ik wist alleen dat er nooit iets zou gaan gebeuren tussen ons, voornamelijk omdat ik niets tegen je durfde te zeggen. Je kan nogal wat overweldigend overkomen en daar was ik niet tegen opgewassen, zeker toen niet.”

Nu was hij even stil om het dramatische effect nog even te vergroten en ik wilde weer wat gaan zeggen, maar de blik die hij mijn kant opwierp, zorgde ervoor dat ik mijn lippen nog even op elkaar hield.

“Is het je wel eens opgevallen dat Jennifer best wel iets van je wegheeft qua uiterlijk, dat stukje seksuele zelfontplooiing even daargelaten. Dat ik moeite moet doen om niet te stotteren als ik je bij je ouders tegenkom en dat ik heel veel plotseling naar de wc of naar huis moest als je weer eens met je kontje had lopen wiegen of je met net teveel van je borsten had laten zien.”

“Ja, dat laatste wist ik wel”, zei ik zachtjes, “sorry daarvoor nog, ik dacht dat het gewoon je hormonen waren en ik wilde je een leuke fantasie geven.”

“Daar was ik ook blij om, want ik ben al heel veel keer in je, op je en waar dan ook klaargekomen in mijn fantasieën, dus dat stukje is je aardig gelukt.”

“Oh ja”, onderbrak ik hem, want mijn gedachten gingen heel even terug naar zijn grote pik, “wil je op me klaarkomen, dat is best geil.”

Ik wist dat ik een vernietigende blik kon hebben, maar die ik nu van Mike kreeg kwam met stip op de eerste plek binnen en ik hield gelijk stijf mijn kaken op elkaar.

Paniek en ik ga ervoor

“Wat ik dus wil zeggen is dat ook verliefd op jou ben en ik de grond wil kussen waar je op loopt. Dat ik niet alleen fantaseer over sex met je, maar dat ik zelfs kan dagdromen over een relatie die we met elkaar hebben. Dat je de moeder van mijn kinderen wordt. Zo, en daar doe je het maar mee.”

Hij stond op en begon naar het halletje te lopen en ik begon lichtelijk in paniek te raken.

“Wat ga je doen?”, vroeg ik geschrokken en hij keek een beetje treurig om en zei:

“Naar huis, want ik weet dat je me toch zo het huis uit gaat zetten en ik wil je voor zijn.”

Ik had een seconde nodig om het besluit te nemen dat mijn hele leven zou veranderen en ik besloot om de afgrond in te springen, zonder vangnet.

“Hier komen en weer naast me zitten. Ik ga je helemaal niet het huis uit zetten, maar we moeten wel even heel goed praten.”

Hij kwam langzaam weer terug lopen naar de bank en ging weer naast me zitten en ik keek hem diep in zijn ogen aan.

“Ik ben 10 jaar ouder dan dat jij bent, ik ben een alleenstaande moeder die niet meer elk weekend kan en wil gaan stappen en je bent de beste vriend van mijn broertje.”

Ik ging ervanuit dat dit voldoende munitie moest zijn om hem af te schrikken, maar hij keek me zelfverzekerd aan en zei alleen maar:

“Dus?”

Ik was totaal uit het veld geslagen, want ik had verwacht dat hij alsnog zou opstaan en weg zou lopen, maar hij zat me daar zelfs een beetje uitdagend aan te kijken en nu was ik degene die spontaan begon te hakkelen.

“Euuhhhh, maaruh, je wilt dus echt met me gaan of iets dergelijks.”

“Haal dat of iets dergelijks maar weg, ik wil niets liever dan met je gaan, zoals je dat zo ouderwets zegt. Maar je bent natuurlijk 10 jaar ouder, dus je bent natuurlijk een beetje ouderwets.”

Ik deed het enige dat ik kon doen en gooide een kussen naar hem toe en zei toen:

“We gaan dit heel goed uitpraten, want ik wil dat je zeker weet waar je aan begint. Hoe we dit aan onze ouders gaan vertellen en aan Steef natuurlijk. Die krijgen allemaal een rolberoerte.”

Mijn moeder zag het al aankomen

“Daar zou ik niet zo zeker van zijn”, zei Mike, die nu een brede glimlach op zijn gezicht had, “ik heb begrepen dat er weddenschappen lopen wanneer we nu eindelijk bij elkaar komen sinds het uit is met je ex. Ik schijn een nogal open boek te zijn als het om mijn verliefdheid gaat en volgens je moeder maakte ik nog kans ook. Die had her en der wat signalen bij je gezien als je bij hun thuis was en ik ook.”

“WAT”, schreeuwde ik nog net niet uit, “weddenschappen en heb jij met mijn moeder over ons gepraat. Ik ben pas net verliefd op je geworden lullo, hoe kon ze dat weten.”
 
Zin in sex, hem pijpen
 

Tijd om hem goed te gaan pijpen

“Ze gooide het op moederlijk instinct en dat bleek dus een schot in de roos te zijn”, zei hij en ik liet mijn blik even afdwalen van zijn mooie ogen, naar zijn mooie pik. Ik besloot om alle emoties even aan de kant te zetten en verder te gaan waarvoor ik hem eigenlijk had meegenomen.

Ik stond op en zei dat hij zijn benen wijd moest doen en ik ging voor hem op mijn knieën zitten. Zijn ogen straalden van geluk, want waarschijnlijk ging fantasie nummer twee bij hem uitkomen als ik ervanuit ging dat mij neuken fantasie nummer één was.

Zijn grote pik stond keihard omhoog en ik liet hem met een kreun in mijn mond verdwijnen. Het was heerlijk, hij rook heerlijk, hij smaakte heerlijk en ik voelde dat mijn kutje weer heftiger begon te tintelen toen ik langzaam met mijn hoofd heen en weer begon te gaan om hem te pijpen. Ik wist bij voorbaat al dat het kansloos was om zijn pik helemaal in mijn mond te krijgen, maar dat zou met wat oefenen en de nodige tijd zeker goed gaan komen. Ik was verzot op deep throaten en de grote lul van Mike was in dat opzicht een heerlijke uitdaging.

De eerste man die me in mijn mond mag neuken

Ik had mijn hand om de onderkant van zijn pik gedaan en was hem op het ritme van het pijpen aan het aftrekken. Dat leek het nodige los te maken bij Mike, want hij had moeite om stil te zitten en af en toe stootte hij zijn pik wat dieper in mijn mond als een soort van reflex. Dat bracht me op een idee en ik stopte heel even met pijpen en keek hem geil aan en zei:

“Je mag me in m’n mond neuken, maar niet te diep, want ik kan je nog niet helemaal hebben. Als je dan toch bezig bent, zou ik het niet erg vinden als je me bij me haar pakt of mijn hoofd vasthoudt. Schrik niet, soms kan ik best onderdanig zijn. Als ik op je been klop, dan stop je gelijk. Begrepen.”

Een onderdanige kant van mezelf die ik niet kende

Om te zeggen dat mijn korte onderbreking hem opwond, was een understatement. Hij kreeg een glinstering in zijn ogen en ik zag pure dierlijke lust. Dat de, af en toe bitchy, zus van zijn beste vriend ook onderdanig kon zijn, kon hij niet geloven. Ik ook niet echt, want het was voor mij ook nieuw, maar ik wilde het proberen. In al mijn relaties was ik altijd degene die alles onder controle had en zelfs dominant op z’n tijd, maar Mike maakte in korte tijd meer bij me los dan alle keren daarvoor dat ik seks heb gehad. Die waren niet slecht, maar vanaf nu af aan zou het fantastisch worden.

Hij was er niet helemaal zeker van of ik hem zou bijten of iets dergelijks, want hij begon heel voorzichtig te stoten en had mijn haar wat slapjes vast. Het was een goed begin, ook omdat deze spontane ingeving nieuw voor me was, maar ik wilde meer. Ik keek hem aan en hij zag in mijn ogen dat het menens was. Hij begon met wat steviger in mijn mond te neuken en hield mijn hoofd op één plek. Hij zorgde ervoor dat hij niet te diep ging en weer sloeg mijn hart over. Hij hield zich aan de grenzen die ik gesteld had en ik wist dat het moeilijk voor hem was, omdat hij zo geil als een pak boter was en het liefst zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond had gestoten.

Het moment dat hij zijn pik uit mijn mond haalde en ging staan, dacht ik dat ik een grote fuck-up had gemaakt en ik was doodsbang dat hij zich zou gaan aankleden en de deur uit zo lopen. Misschien wat minder sletterig dacht ik bij mezelf toen ik probeerde wat te vragen om uitleg te krijgen. Dat bleek overbodig, want ik deed mijn mond open en kreeg gelijk zijn pik erin. Hij was alleen maar gaan staan omdat hij het vreselijk geil vond dat ik voor hem op mijn knieën zat om hem te pijpen en dat hij op die makkelijker mijn hoofd kon vasthouden terwijl hij mijn mond aan het neuken was.

Ik had deze scene wel eens in een pornovideo gezien en daar zat de pornoster gedwee op haar knieën en liet het gebeuren. Ik besloot om hetzelfde te doen, want ik vermoedde dat zo’n pornoactrice of in ieder geval de director, wist waar ze mee bezig waren. Het bleek dat dit zelfs nog nooit in één van zijn fantasieën was voorgekomen, omdat hij dit nooit had durven dromen, maar het was iets waar hij vreselijk opgewonden van raakte. Het deed mij trouwens ook meer dan ik had verwacht en ik besloot om het nog beter voor hem te maken.

Pagina 4 van “Zin in sex”

Visited 1.074 times, 4 visit(s) today
From:
Date: september 1, 2023

One thought on “Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *