Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

0 views
0%

Spontaan tongzoenen en meer

Hij bleek er in grote lijnen hetzelfde over te denken als ik en na zijn antwoord kwam mijn spontane kant naar boven en voordat hij het doorhad, drukte ik mijn lippen op die van hem en stonden we in het park te zoenen. Hij was op z’n zachtst gezegd licht van slag en deed eigenlijk automatisch zijn mond open, waardoor het zoenen veranderde in tongzoenen. Ik drukte me tegen hem aan, zodat hij mijn grote borsten stevig tegen zijn borstkas aanvoelde en ik voelde hoe zijn handen naar mijn kontje gingen en hij die vastpakte.

Echt, normaal zou ik nooit zoiets doen, maar het leek wel alsof Mike ervoor gezorgd had dat ik al mijn opgebouwde seksuele frustraties er in één keer wilde uitgooien en tot nu toe leek het alsof hij zich daar in kon vinden. We stopten met zoenen toen een voorbijganger met een lach op z’n gezicht vroeg of we niet beter een kamer konden huren en zonder iets te zeggen, pakte ik Mike zijn hand vast en trok hem mee naar een plekje waar ik al in geen eeuwigheid was geweest. Tenminste, ik hoopte dat het plekje er nog zou zijn.

Op een stil plekje hem aftrekken

Een stukje bosschage verborgen achter een elektriciteitshuisje dat aan het zicht van wandelende parkbezoekers was onttrokken. Je hoefde maar een klein stukje tussen de bomen te lopen en je waande je in een oase van rust in de natuur. Ik kende het plekje omdat ik daar vroeger wel eens een vriendje had afgetrokken en zelfs mijn eerste pik in mijn mond had gehad.

Mike probeerde wat te zeggen, maar ik merkte dat hij nog steeds niet echt van zijn verbazing bekomen was, want ik kon niet echt samenvatten wat hij mij probeerde duidelijk te maken. Het kwam er ook een beetje hakkelend uit, dus besteedde ik er niet zoveel aandacht aan. Ik zag op een afstand dat “het plekje” nog bestond en een minuut later stonden we tussen de bomen en had ik zijn korte broekje naar beneden getrokken en stond ik met een pik in mijn hand, die veel groter was dan ik ooit had gedacht.
 
Zin in sex, een heerlijke grote pik
 
Ik ben niet echt een size-queen, dus het formaat van een lul maakte me niet zoveel uit. Mijn ex-vriend had er eentje van een redelijk formaat, maar die van Mike was van een andere klasse. Als ik hem was tegengekomen in één van de pornovideo’s die ik maar wat graag kijk, dan had ik dat niet eens vreemd gevonden. De opwinding die door me heen stroomde werd alleen nog maar heftiger toen ik hem langzaam begon af te trekken en plotseling voelde ik een orgasme opkomen en moest even stil blijven staan. Mijn lichaam had alvast een voorsprong genomen op wat er ging komen en besloten om bij mij de ergste druk van de ketel te halen. Het was geen hemelbestormend orgasme, maar het was gewoon lekker.

“Hmmpppfff”, kreunde Mike, die ook in alle staten van opwinding was, want op de één of andere manier was de oudere zus van zijn beste vriend hem op zaterdagmiddag in het park aan het aftrekken. Hij deed geen eens moeite om alles te bevatten, maar gaf zich gewoon over aan één van zijn grootste fantasieën, Alice was hem aan het aftrekken.

Het gekreun zorgde dat ik weer snel bij mijn positieven was en ik begon hem sneller af te trekken. Het was een afgelegen plekje, maar dat wilde niet zeggen dat er niemand per ongeluk een kijkje zou kunnen komen nemen. Ik stond achter hem en had mijn grote borsten stevig tegen hem aangedrukt en met mijn ene hand kriebelde ik aan zijn ballen, terwijl ik hem met mijn andere hand aftrok. Als ik het een beetje goed had ingeschat, zou hij dat niet lang volhouden en dat bleek een goede inschatting te zijn geweest.

Een flinke lading zaad en mijn hand aflikken

Al na een paar minuten voelde ik hoe zijn eikel begon op te zwellen en ik hoefde er nog maar een paar keer aan te trekken om hem klaar te laten komen. Hij spoot een indrukwekkende lading zaad de bosjes in en ik bleef hem heel zachtjes aftrekken om alles er uit te halen. Uiteindelijk was hij helemaal leeg en deed ik zijn grote pik terug in zijn boxershort en trok zijn korte broek weer omhoog. Ik had een heel klein beetje zaad op mijn hand gekregen en voordat hij zich had omgedraaid, likte ik het snel eraf en ik moest zeggen: “het smaakte uitstekend.”

“Euhhhhh”, was het eerste dat Mike uitbracht, nadat hij zich had omgedraaid en me in mijn glimlachende gezicht aankeek, “wat gebeurt er?”

Hij was vreselijk aandoenlijk en ik besloot om hem niet gelijk sarcastisch neer te sabelen, wat mijn specialiteit is.

Hij vindt mijn grote moederborsten prachtig

“Nou”, zei ik, terwijl ik hem geil aankeek, “de oudere zus van je beste vriend heeft je afgetrokken, dus ik denk dat er één van je fantasieën is uitgekomen. Eén van je andere fantasieën gaat nu uitkomen en de rest trouwens ook als je zo met me mee naar huis gaat.”

Tijdens het praten trok ik mijn zomerjurkje naar beneden en met een snelle beweging had ik mijn bh losgemaakt en ik zag dat hij ogen op steeltjes kreeg. Hij zat naar mijn grote blote borsten te kijken en ik zag de mix van verbazing en lust in zijn ogen. Ik was blij dat mijn voorgevel hem nog steeds geil kon krijgen, alleen hoefde hij dit keer niet snel naar het toilet om zich af te trekken als ik hem “per ongeluk” wat teveel van mijn decolleté had laten zien. Het maakte me ook trots dat ik nog steeds in staat was om zo’n jonge gast opgewonden kon krijgen, want ik zag aan de bobbel in zijn broek dat hij weer een stijve kreeg.

“Poppetje gezien, kastje dicht”, zie ik terwijl ik snel mijn bh weer omdeed en mijn zomerjurkje omhoog trok. “Wat heb je de rest van de dag te doen en morgen?”, vroeg ik liefjes, terwijl ik hem achter me aantrok het park weer in.

“Euhhhh, niets”, zei hij en ik zag dat hij vol met vragen zat, maar dat zou later komen.

Hij heeft opeens ook zin in sex

“Heb je zin om met mij mee naar huis te gaan en mijn kutje te vullen met die lekkere grote pik van je”, vroeg ik nog steeds met een lief stemmetje en ik zag dat hij een beetje een rood hoofd kreeg. Hij kende me en wist dat ik een soort van kruising was tussen een keurig net meisje en een bootwerker op een zaterdagmiddag in de kroeg. Op zich had hij die opmerking over het vullen van mijn kutje dan ook niet vreemd horen te vinden, maar de situatie was toch anders nu.

“Tenminste, als je zin in sex hebt, want anders houden we het hierbij.”

“Ja ja ja, ik heb zin in sex”, kwam er razendsnel uit zijn mond en hij liep als een verliefd puppy naast me en nog steeds vol ongeloof naar me te kijken.

Een paar basisregels

“Dat vermoeden had ik al, maar er zijn een paar regels. Als je het tegen mijn broertje verteld dat je me geneukt hebt, dan knoop ik je lul aan je oren vast, begrepen.”

Hij knikte heftig en ik wist dat hij niets zou vertellen.

“Verder gaat het alleen om de sex, ik heb even geen behoefte aan verliefdheid en een relatie, dus het wordt een friends-with-benefits verhaal. Als het bevalt gaat het vaker gebeuren, maar ik hoef je niet de hele dag om me heen, heb je dat ook begrepen?”

Ik klonk ietsje dreigender dan ik wilde, maar ik besloot om het zekere voor het onzekere te nemen en heel goed duidelijk te maken wat de bedoeling was.

Weer knikte hij ten teken dat hij het begrepen had en keek me nog steeds een beetje vreemd en angstig aan. Alsof hij dacht dat hij droomde en hij zou wakker zou worden.

“Relax een beetje’, zei ik een stuk liever en deed mijn arm door die van hem, “we gaan heerlijk genieten van elkaar en ik zal je alvast zeggen dat je aan de bak moet, want ik heb een hele tijd geen sex gehad.”

“Geen probleem”, was zijn antwoord en gezien zijn sportschoolbezoeken en zijn mooie gespierde lijf, wist ik dat hij niet aan het bluffen was.

We liepen met een stevige pas door en ik was blij dat ik dicht bij het park woonde, want ik hield het bijna niet meer. Het was dat er bepaalde straffen op stonden, want anders had hij me mogen neuken op motorkap van de eerste de beste auto die we tegen zouden komen. Ik haalde het gelukkig net aan zonder hem onderweg te verkrachten en ik de voordeur achter me dicht had gedaan, ging het snel. Er vlogen allerlei kleren door de lucht en we haalden het niet eens tot de bank in de huiskamer.

Staand tegen de muur aan geneukt worden

Dat had een beetje met mij te maken, want ik was voorovergebogen tegen de muur aan gaan staan, met mijn kontje in de lucht en zei alleen maar:

“Neuk me nu en hard. Geen rekening met me houden of ik klaarkom, ik moet je pik in me voelen.”

Normaal een ingewikkeld standje die met mijn ex-vriend niet zo makkelijk ging als met Mike. Dat was dan weer het voordeel van zijn grote pik en dat hij een stukje groter was. Ik was kletsnat dus er hoefde totaal geen stimulatie plaats te vinden, hij kon hem er in één keer in stoten en dat deed hij ook. Het was ongelooflijk lekker, zijn dikke pik vulde me zoals ik nog nooit gevuld had en na een paar stoten begon ik al klaar te komen.

Een heleboel keer klaarkomen

Het lijkt wel alsof ik een soort orgasmemachine ben, maar het tegendeel is waar. Normaal kost het best wat tijd voordat ik een orgasme krijg van het neuken, maar nu was alles anders. De hele tijd dat hij zijn dikke pik in me aan het stoten was, zat ik op het randje van een orgasme of ik ging eroverheen. Het was een heerlijk multipel orgasme en het enige dat ik hoefde te doen was goed met mijn handen op de muur steunen, zodat ik niet om zou vallen. Klinkt eenvoudig, maar als je met trillende benen staat omdat je kutje heeft besloten dat ze eindelijk weer eens mag genieten, dan is het nog best een lastige opgave.

Mike merkte dat ik wat stond heen en weer te zwabberen en hij pakte me stevig vast, zodat ik niet om kon vallen. Zijn sterke handen om mijn middel voelden heerlijk en ik smolt helemaal weg. Als hij me op dat moment ten huwelijk had gevraagd, had ik eerst ja gezegd en hem daarna klaar gepijpt. Ik vond het trouwens best knap dat ik nog over dat soort dingen na kon denken, terwijl ik meedogenloos door hem geneukt werd, want mijn woorden:

“Neuk me hard en geen rekening met me houden”, had hij in zijn oren geknoopt want hij ging als een malle. Net voordat ik het echt niet meer hield en even een pauze moest nemen, gebeurde het en nog vrij onverwacht ook. Ik voelde hoe hij plotseling zijn hete zaad met kracht in me spoot en hij zat er diep in met zijn pik, want ik voelde hoe hij tegen mijn baarmoeder aantikte. Een ongelooflijk gevoel en het werd zwart voor mijn ogen van genot. Het leek wel een eeuwigheid te duren en volgens Mike was ik best even out, maar kwam weer bij en ik voelde weer in alle heftigheid het genot door mijn lijf schieten.

Hij had me voorzichtig op de grond laten glijden en mijn zomerjurkje onder mijn hoofd gedaan en ik keek in een paar angstige ogen toen ik die van mijn opendeed.

“Gaat het goed met je, heb ik iets verkeerd gedaan?’, vroeg hij bezorgd en ik moet hem heel liefdevol aangekeken hebben.

“Nee hoor lieverd, je heb meer bij me gedaan dan ik ooit had durven dromen. Ik ben nog nooit zo goed klaargekomen en ik ben wel wat gewend”, zei ik naar waarheid. Ik was niet echt van het strelen van het mannelijke ego, ik meende het. Zelfs toen ik met hem aan het praten was, voelde ik nog steeds mijn orgasme, hoewel het langzaam iets minder werd.

Tegen de basisregels in, verliefdheid komt om de hoek kijken

Daarna deed hij iets waardoor ik niets anders kon dan spontaan verliefd op hem worden. Hij tilde me op, alsof ik een veertje was, en droeg me naar de bank waar hij me voorzichtig op neerlegde. Hij ging naast me zitten en streek me zachtjes door mijn haar en gaf me vervolgens een zoen op mijn mond. Het leek wel alsof er een zwerm vlinders in mijn buik was gevlogen, want tijdens het tongzoenen voelde ik het heftig kriebelen en dat was niet mijn orgasme.

Ik moest mijn uiterste best doen om hem niet gelijk mijn liefde te verklaren, want ik was vrij duidelijk geweest in het park en daar probeerde ik me met man en macht aan vast te houden. Ik merkte echter hoe ik reageerde op het zoenen en dat was meer dan alleen wat speeksel uitwisselen tijdens de sex. Het was een intense en liefdevolle zoenpartij en toen we klaar waren ging ik zitten en liet me achterover in de kussens van de bank vallen. De gedachten maalden door mijn hoofd heen en Mike die naast me was komen zitten zag dat ik diep in gedachten was en hij besloot gelukkig om even niets te zeggen.

Pagina 3 van “Zin in sex”

Visited 1.074 times, 4 visit(s) today
From:
Date: september 1, 2023

One thought on “Ik had zin in sex, hij blijkbaar ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *