Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe studente pijpt hem in de auto

0 views
0%

Knappe studente heeft een lift nodig

Hij kende haar vaagjes, een knappe studente die er altijd sexy gekleed uitzag en maar heel graag showde met haar grote borsten. Ze hadden samen een paar dezelfde colleges maar hij had al snel besloten dat ze niet zijn type was. Te Instagram en nep. Trouwens, dat stukje van “niet zijn type” was misschien wat overdreven, want als hij de kans had om haar te neuken dan had hij dat zeker niet nagelaten. Hij kwam er echter al snel achter dat je nooit alleen de buitenkant moet beoordelen. Ze was gewoon arrogant en een bitch en daar hield hij het bij. Hij was dan ook zeer verrast toen ze naar het toe kwam lopen net toen hij op weg was naar het parkeerterrein.

“Ik weet dat het misschien een rare vraag is”, zei de knappe studente, terwijl ze hem lief aankeek, “het blijkt dat mijn trein weer eens een flinke vertraging heeft en ik moet op tijd thuis zijn omdat er iemand langskomt. Ik weet dat jij bij mij in de buurt woon, zou je het heel erg vinden als ik met je meerijd. Ik betaal natuurlijk gewoon voor de benzine.”

Hij was te verrast om gelijk antwoord te geven en hij zag hoe de mooie jonge vrouw een beetje beteuterd keek.

Ze blijkt een hele leuke vrouw te zijn

“Natuurlijk kan je meerijden en met die benzine komt het wel goed”, zei hij en dat was het begin van iets dat hij nooit gedacht had. Hij kwam zelf met het voorstel dat ze met hem mee kon rijden als ze op dezelfde tijd op de universiteit moesten zijn. Het was een ritje van een half uurtje en hij keek er zelfs naar uit. De knappe studente bleek totaal anders te zijn dan hij had verwacht. Ze was leuk, intelligent en ze konden goed met elkaar praten. Ze hadden een paar zelfde interesses, waaronder lezen er eentje was. Ze hielden van dezelfde soort literatuur en ze konden er uitgebreid over praten met elkaar.

Hij durft haar niet op een date te vragen

Na een week of zes was hij aan het twijfelen of hij haar uit moest vragen want hij vond haar gewoon leuk. Dat hele instagram en nep was als sneeuw voor de zon verdwenen, want toen hij erachter was gekomen dat ze gewoon een leuke vrouw was en hij wilde zeker kijk of iets romantisch mogelijk was. Hij was echter bang dat zij er niet hetzelfde over dacht, dus bleef hij het uitstellen om haar op een date te vragen. Dat probleem werd voor hem opgelost toen ze op een middag de auto instapte en voordat hij iets kon zeggen zei:

“Wordt het niet eens tijd dat je me mee uit gaat vragen. Je kan een vrouw niet al te lang laten wachten”, ze gooide er één van haar mooie glimlachen tegenaan en hij begon zowaar te stamelen. Nadat hij een beetje onsamenhangend iets eruit gegooid had dat op “wil je met me uit” keek ze hem aan en zei: “daar doe ik het voor en dan wil ik nu iets doen waar ik al een week lang zin in heb. Weet je die verlaten parkeerplaats langs de binnendoorweg die we wel eens nemen? Als je daar nu eens naar toe rijdt, dan zal ik je laten zien wat je kan verwachten als je met me op date geweest bent. Tenminste, als we aan een date toekomen. Ik denk dat we eerst gewoon lekker bij mij thuis gaan eten en dan zien we wel verder. Lijkt je dat wat, is ook een date toch?”

Een verrassing op een verlaten parkeerplaats

Hij knikte alleen maar en reed naar de parkeerplek toe en vroeg zich de hele weg af wat ze van plan was. Ze hield haar mond stijf dicht, iets dat hij niet van haar gewend was, en als hij opzij keek naar haar, werd hij verwelkomd door haar mooie glimlach. Hij meende iets van opwinding in haar ogen te zien en dat bleek geen verkeerde inschatting geweest te zijn.

“Gooi je stoel maar achterover, dan zie je wat je krijgt als je een vierde date haalt met mij. Jij hebt echter het geluk dat ik je heel erg leuk vindt en ik hoop dat het wederzijds is. Scheelt je weer vier dates en een hoop gedoe. Denk je ook niet?”
 
 

 
 

Ze kan ongelooflijk lekker pijpen

Hij antwoordde niet eens maar deed gewoon wat ze van hem vroeg en het leek wel een droom. Ze maakte zijn broek open en trok die, samen met zijn onderbroek naar beneden en keek vervolgens met een blije glimlach naar zijn pik. De knappe studente ging er langzaam met haar hoofd naar toe en het volgende moment voelde hij haar lippen die om mijn eikel sloten en begon hij luid te kreunen. Ze wist waar ze mee bezig was en dat voelde fantastisch. De mooie jonge vrouw nam de tijd en verwende hem op een manier die hij niet kende. Niet dat hij echt veel gepijpt was, want zijn vorige vriendin hield er niet echt van, maar hij wist zeker dat wat hij nu meemaakte een erotische belevenis was waar veel mannen jaloers op zouden zijn. Ze wist hem de hele tijd op het randje van een orgasme te houden en ze kreeg zijn pik zelfs helemaal in haar mond. Iets dat hij nog nooit gevoeld had.

Ze voelde aan als hij klaar dreigde te komen en ze wist op de één of andere manier voor elkaar te krijgen om het uit te stellen. Hij had gedacht dat ze hem in haar mond zou laten klaarkomen, maar ze had nog een verrassing voor hem achter de hand. Ze liet zijn pik uit haar mond glijden en ze keek hem met een verleidelijke glimlach aan toen hij teleurgesteld begon te kreunen.

“Dat klaarkomen in mijn mond komt later wel lieverd, misschien vanavond nog als je niets te doen hebt, maar nu ga ik je anders laten klaarkomen en ik denk dat je het heel lekker gaat vinden.”

Ze trekt hem af met haar voeten en hij komt klaar

Ik keek haar verwachtingsvol aan en zag hoe ze met haar rug tegen de bijrijdersportier aan ging zitten en ergens had ze haar schoenen uit laten glijden want ze ging met haar voeten naar mijn pik toe en begon me daar mee af te trekken. Het voelde heerlijk omdat ze wist wat ze deed en haar panty’s voelden zacht aan. Het duurde dan ook niet lang voordat hij klaarkwam en vanaf dat moment wist hij dat dit zeker aan zijn lijstje van seksuele activiteiten zou worden toegevoegd. Zijn zaad kwam op haar panty’s terecht, maar dat leek haar niet te deren. Ze maakte het niet schoon maar deed haar schoenen gewoon aan en ging toen weer keurig zitten en keek opzij:

“Ik zou als ik jou was snel die stoel omhoog doen en naar mijn huis rijden, want ik ben hard aan die pik van je toe in mijn kutje. Ik ben hier aardig opgewonden van geraakt al zeg ik het zelf.”

Hij kreeg een glimlach op haar gezicht, want het was niet direct de taal die je uit de mond van de knappe studente zou verwachten.
 
 

Visited 700 times, 13 visit(s) today
From:
Date: mei 29, 2024
Pornosterren: Emilia Bunny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *