Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's

Lesbische seks, romantiek, zoenen en passie

0 views
0%

Heel onverwachte lesbische seks?

“Zullen we anders gewoon weggaan”, fluisterde de nicht van de bruid tegen me, terwijl ik moeite moest doen om niet te gapen. Het was één van de meest saaie bruiloften waar ik ooit ben geweest. Hun idee van een feestje waren de Spotify lijsten van Ome Henk, blijkbaar de enige in de familie die iets meer op het internet zat dan de rest van de familie. Ome Henk had een voorkeur voor gevoelige Nederlandse muziek en daar behoorde helaas de Nederpop niet toe. Dan was het misschien nog een beetje te harden geweest. Zijn idee “van een lach en een traan” waren voornamelijk obscure piratenhits en Nederlandse volkszangers die volgens hem de nieuwe Andre Hazes zouden worden, maar waar verder niemand dan Ome Henk ooit had van gehoord.

De familie leek het niet te deren, want die gunden Ome Henk zijn pretje en zaten voor de rest aan de tafeltjes te drinken en met hun eigen kliekje te praten. Enige hoop dat Tante Jet in een dronken bui haar man zou gaan beschuldigen van vreemdgaan of dat Oma Truus de familiegeheimen luidkeels zou gaan verkondigen bleek ook niet aan de orde. Ik keek Kristen, de nicht van de bruid, met een glimlach aan en zei:

“niets liever.”

Weg van de saaie bruiloft

De bruiloft werd gegeven in een gat waar ze zelfs bij Google Maps niet van hadden gehoord en in de enige tent waar je fatsoenlijk een biertje kon krijgen, werd de bruiloft gegeven. Kristen zei snel gedag tegen haar familie en was verdwenen voordat iemand ook maar iets kon zeggen. Ik had op mijn beurt de bruid, een vriendin van me, gedag gezegd en ze begon te lachen en bedankte me dat ik het nog zo lang had uitgehouden.

“Veel plezier met Myrna en geniet van haar”, had ze een beetje cryptisch gezegd en ik wilde net vragen wat ze daar mee bedoelde, toen Ome Henk haar vastpakte om aan een polonaise te gaan beginnen. De “grote hit” van de “Biertoeters” klonk door de speakers en dat bleek traditioneel gevierd te moeten worden met een polonaise. Ik maakte me heel snel uit de voeten en rende nog net niet naar buiten. Daar stond Myrna een sigaretje te roken en we keken elkaar aan en barsten allebei in lachen uit.

“Dit was slecht hé”, zei ze, “ik hou van mijn familie, maar laten we zo zeggen dat hun manier van feestvieren niet die van mij is.”

“Het was een interessante ervaring”, zei ik diplomatisch en weer begonnen we te lachen.

“Ik heb niet gedronken”, zei Myrna, “tenminste, nog niet, maar dat komt later wel en in een aardige hoeveelheid. Er zitten een paar nummers van Ome Henk in mijn hoofd en die moeten eruit. De ervaring leert dat dit alleen met drank kan worden opgelost.”

Op naar een plek waar er meer te doen is

“Dan moesten we maar eens een stad gaan opzoeken waar de lichten niet om acht uur ’s avonds uitgaan en waar ze meer dan één kroeg hebben”, zei ik vrolijk. Ik had wel zin om met Kristen op stap te gaan, een knappe vrouw die ik kende via mijn vriendin, maar eigenlijk nog nooit echt mee had gesproken of contact mee had gehad. Ze wist dat ik Charlotte heet en dat was het zo ongeveer. Het was niet dat ik op dat moment direct aan lesbische seks dacht, hoewel het even door mijn hoofd ging hoe het zou zijn om met haar te zoenen. Ik maakte me er trouwens niet druk over, want ik zou waarschijnlijk toch te bang zijn om ook maar iets te doen.

“We kunnen naar mijn bruisende stad rijden”, zei ik als geintje, “dat is anderhalf uur hier vandaan, maar daar zijn tenminste nog een paar kroegen open, dan kan je bij mijn blijven slapen.”

“Waar wachten we nog op”, zei ze en liet haar sigaret op de grond vallen en stampte die uit. Ze liep voor me naar haar auto, een mooie Mini, en voordat ik het wist waren we op weg naar mijn woonplaats.

“Je weet dat ik een geintje maakte, je hoeft echt geen anderhalf uur te rijden”, zei ik, “we kunnen ook gewoon ergens in de buurt kijken.”

“Ik weet niet of je de slaaparrangementen goed hebt bekeken, maar er is een slaapzaal ingericht in de schuur van Ome Henk. Eén van de redenen dat hij de muziek mocht doen. Daar is één toilet en een douche die het wel of niet doet. Dat is ook de reden dat ik nog niet iets gedronken heb, omdat ik nog naar huis wilde rijden. Jouw idee klinkt beter, dus dat gaan we doen.”

Ik hield wel van de resolute manier van aanpak van de mooie Kristen en voordat we het doorhadden, zaten we al halverwege en leek het wel alsof we al jaren elkaars beste vriendinnen waren. Ik voelde me op mijn gemak bij haar en af en toe keek ik heel even naar haar mooie figuur en voelde een vreemd soort van aantrekkingskracht. Ik was nog nooit met een vrouw geweest, maar had er de laatste tijd veel over nagedacht. Mijn relatie van drie jaar was net een paar maanden ervoor uitgegaan en ik wilde die kan van mijzelf ontdekken, voordat ik me halsoverkop weer in een andere vaste relatie zou gaan storten. Het single leven beviel me uiteindelijk wel en ik maakte geen haast om met een man of een vrouw te gaan daten en erachter proberen te komen of lesbische seks iets voor me zou zijn.

Kristen is lesbisch

Nadat we nog een kwartiertje te rijden hadden, zei Kristen plotsklaps: “je weet dat ik lesbisch ben hé.”

“Dat vermoeden had ik wel”, antwoordde ik, “maar dat maakt verder toch niet uit.”

“Nou”, zei ze, “dat kan uitmaken, want ik wil eigenlijk in je bed belanden vannacht, maar ik weet niet helemaal zeker of jij van de vrouwen bent.”

“Euuhhhh”, zei ik, terwijl ik een rood hoofd kreeg en het volgende moment flapte ik eruit: “dat weet ik ook niet zeker.”

Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan, want ik bood me op een presenteerblaadje aan. Ik was nooit echt goed geweest in het “hard to get” spelen, maar dit was gewoon een open invitatie om mijn kutje te gaan likken of ik die van haar.

Kristen begon hard te lachen en zei:

“Maak je niet druk, ik ga je echt niet bespringen of iets dergelijks. Nee is nog steeds nee en misschien dat we elkaar eerst nog iets beter moeten leren kennen.”

“Als je de volgende afslag neemt, dan rechtsaf gaat en vervolgens links, dan komen we bij een verlaten parkeerplaats aan, waar we rustig kunnen praten. Dan kunnen we het één en ander uit de wereld helpen, voordat we het bruisende nachtleven ingaan.”

Kristen Scott in een sexy geruit minirokje

 
 

Kristen Scott in een sexy kort geruit rokje Kristen Scott in een sexy kort geruit rokje
Knappe jonge vrouw heeft een lekker kontje Knappe jonge vrouw heeft een lekker kontje
Handen op haar billen en geile zwarte panty's Handen op haar billen en geile zwarte panty's
slank, kleine borsten en schaamhaar slank, kleine borsten en schaamhaar
Kristen Scott gaat lesbische seks hebben Kristen Scott gaat lesbische seks hebben
Mooie billen en een geil kutje Mooie billen en een geil kutje
 
 

Een verlaten parkeerplaats

Nadat ik het gezegd had, bedacht ik me opeens dat dit uitnodiging nummer twee was. Ik wilde gewoon echt praten, maar of ik de juiste plek had uitgekozen was op z’n minst discutabel te noemen. Een verlaten parkeerplaats klonk als een plek waar je snelle lesbische seks zou kunnen gaan hebben. Ik besloot om gewoon maar te te kijken wat er zou gaan gebeuren, want als ik nog een keer mijn mond open zou doen, dan zou ik waarschijnlijk aanbieden dat ik mijn vingers in haar onderbroekje zou stoppen. Ze had iets bij me losgemaakt wat ik nog nooit gevoeld had voor een vrouw en maar heel zelden voor een man. Volgens mij was ik gewoon spontaan verliefd aan het worden op deze mooie vrouw, alleen had ik een beetje moeite om mijn gevoelens normaal onder woorden te brengen.

“Oh, kinky”, zei ze terwijl ze de afslag nam, “een verlaten parkeerplaats. Je gaat ervoor.”

Ik was bloednerveus, dus ik begon te ratelen dat dit was dat ze dacht dat het was. Dat ik een keurige vrouw was die nooit aan spontane seks deed en zeker niet met een vrouw. Dat ik gewoon wilde praten en dat die parkeerplaats een goede plek leek, omdat ik daar vaak naar toe reed als ik rust wilde hebben en wilde nadenken.

Halverwege mijn tirade brak ze me af en zei:

“Dat weet ik toch. Ik kan je wel een beetje inschatten en denk nu echt niet dat ik je ga verkrachten of iets dergelijks, we gaan gewoon lekker praten.”

Dat deden we dus ook, tot de volgende ochtend. Het was hartje zomer en de temperaturen lagen boven de 30 graden in de afgelopen dagen. We zaten dus op een zwoele zomernacht, uitkijkend over de weilanden, op een kleedje voor de Mini te praten. Het was alsof twee gelijkgestemden elkaar gevonden hadden. We konden allebei luisteren en praten en ik vertelde meer tegen haar over mezelf, dan iemand in mijn vriendinnengroep wist. Ik had het gevoel dat ik haar kon vertrouwen en zij mij ook, want toen de zon opkwam, hadden we allebei ons levensverhaal aan elkaar verteld en onze angsten, emoties en gevoelens gedeeld. Het was alsof bij ons allebei het kwartje was gevallen en we keken samen hoe het langzaam licht werd over de weilanden. Ik lag met mijn hoofd op haar borsten en ik wilde niets liever dan lesbische seks met haar hebben, maar ik was heel bang dat ik het uiteindelijk niets zou vinden.
 
 
Pagina 2 van dit opwindende seksverhaal
 
 

Visited 1.226 times, 6 visit(s) today
From:
Date: februari 8, 2023

One thought on “Lesbische seks, romantiek, zoenen en passie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *