Flirten met oma's
Flirten met oma's

Oudere milf wil sex met een jongere man

0 views
0%

Oudere milf heeft sex nodig

Nica Noelle is een knappe oudere milf die de laatste tijd steeds meer behoefte aan sex heeft. Ze is net in de overgang terechtgekomen en de meeste vrouwen krijgen minder zin in sex. Dat is bij de mooie Nica zeker niet het geval, ze wil juist steeds vaker geneukt worden.

In het begin pikte ze meestal mannen van haar eigen leeftijd op in de plaatselijke kroeg, maar dat beviel voor geen meter. De ene kon voor geen meter neuken, de ander had blauwe pilletjes nodig om uberhaupt een stijve te krijgen en de derde vond zich een meesterneuker, ondanks dat hij na vijf minuten al klaar was gekomen.

Sex met een jongere man

Ze wilde dolgraag sex, maar niet op deze manier. Tijd om het anders aan te pakken en na het zien van een aantal geile pornovideo’s, besloot ze om te kijken hoe het was om met een jongere man sex te hebben. Ze ging naar een andere lokale kroeg, die een meer jong publiek had en ze was best zenuwachtig toen ze binnen kwam lopen. Ze zag een aantal knappe jonge vrouwen, waarvan ze het idee had dat ze het er tegen af ging leggen.

De mooie oudere moeder besloot om het even aan te kijken en dan weer naar haar stamkroeg te gaan om te kijken of er nieuw bloed aanwezig was. Ze had zich echter vergist in haar aantrekkingskracht op jongere mannen, want ze wilde net aan haar tweede wijntje beginnen, toen er een aantrekkelijke jonge man naast haar kwam zitten.

“Zet dat wijntje graag op mijn rekening”, hoorde ze hem zeggen en gelijk daarna stelde hij zich voor als Bart. Nica pakte zijn uitgestoken hand en stelde zich op haar beurt voor en vanaf dat moment ging het snel. Ze zaten al snel in een leuk gesprek verwikkeld en op de één of andere manier wist Bart het op het onderwerp sex te krijgen.

Ze gaat haar doel af

Nica wist dat dit het moment was om hem binnen te halen, want hij klaagde nogal luidruchtig over de cocktease meiden die hier kwamen. Hij keek de richting uit van drie mooie jonge vrouwen, die aan een tafeltje zaten te kletsen.

“Dat is het voordeel als je wat ouder bent”, zei de oudere milf, “die bullshit eromheen is totaal overbodig, ik ga liever direct op m’n doel af.”

Ze wachtte even om haar woorden in te laten werken en legde toen haar hand op zijn knie en ze keek hem met een geile glimlach aan.

“Ik zal dus maar vooruitstrevend zijn”, fluisterde ze zachtjes in zijn oor. “Als je zin hebt, dan gaan we naar mijn huis en geef je me een goede beurt, daar ben ik aan toe.”

Ze zag hoe Bart een rood gezicht kreeg, want die had niet verwacht dat hetgeen waarop hij hoopte, zo snel zou gebeuren. Hij knikte alleen maar en wenkte de barkeeper dat hij wilde betalen. Daarna stonden de oudere milf en de jongere man op en liepen ze naar de garderobe om hun jassen te pakken. Bart had snel een taxi geregeld en nog geen tien minuten na de opmerking van Nica over de neukbeurt, stonden ze voor de deur van haar appartement.

Mooie oudere moeder pijpt hem in de hal

Nica had tijdens de korte taxirit al bedacht waar ze sex zouden gaan hebben en welke standjes ze zouden gaan doen. Ze hield er van om de controle in handen te houden en daar kwam Bart snel achter. Ze had de deur nog niet achter haar dichtgegaan, toen ze al in actie kwam. Voordat hij zijn jas kon uittrekken, zat ze al op haar knieën voor hem en maakte ze zijn riem los.

Ze keek met een geile blik in haar ogen omhoog, terwijl ze de knopen van zijn spijkerbroek losmaakte. Vervolgens liet ze zijn broek op zijn enkels vallen en trok met één beweging zijn boxershort ook naar beneden. Zijn pik sprong gelijk in de houding, want het zag er naar uit dat hij tijdens de taxirit ook over de sex met de mooie oudere milf had nagedacht. Alleen had hij niet verwacht dat deze knappe vrouw hem zou gaan pijpen in de hal van haar appartement.

Het voelde ongelooflijk wat ze met haar mond en haar tong aan het doen was. Dit had hij nog nooit gevoeld en het was niet dat hij weinig gepijpt was. Hij had met twee van de cocktease vrouwen, die in zijn stamkroeg rondliepen, een korte relatie gehad. Die hadden hem alleen in het begin van de relatie gepijpt en hadden vervolgens de gewoonte aangenomen om te gaan liggen tijdens de sex en verder niets te doen. Ze vonden dat hun zelf geproclameerde schoonheid meer dan genoeg bijdroeg aan de sex. Waarschijnlijk ook de reden dat het bij korte relaties was gebleven.

Deze oudere milf zat op een totaal ander niveau. Ze had het binnen een paar minuten al voor elkaar dat hij bijna klaar ging komen en dat was best knap, want hij kon normaal zijn orgasme vrij lang inhouden. Nica voelde dat hij alle moeite deed om niet klaar te komen en ze stopte heel even met pijpen.

“Je moet je niet inhouden”, zei ze met een verleidelijke stem, “ik wil je zaad proeven, dus spuit alsjeblieft mijn mond vol.”

Ze vond het heerlijk om zaad te slikken, maar dat was niet de enige reden. De mooie oudere vrouw wilde dat hij het tijdens het neuken lang zou uithouden en niet na vijf minuten al klaar zou komen. Ze deed er meestal vrij lang over om een orgasme te krijgen en als de druk van de ketel was bij Bart, dan kon het een lange neukpartij worden.

Het was niet als met de mannen van haar eigen leeftijd, die na 10 minuten neuken klaarkwamen en er volgens meer dan drie kwartier voor nodig hadden om weer een stijve te krijgen.

Nica voelde zich met de minuut jonger worden toen ze de mooie pik van Bart aan het verwennen was. Ze zag zichzelf weer terug in het steegje naast haar vroegere stamkroeg, waar ze haar toenmalige verkering snel aftrok of, als er echt niemand voorbij kwam, hem ook nog pijpte. Zehad een beetje een naam als pijpslet gekregen, maar dat deerde haar niet. Ze hield van sex en daar hoorde orale sex gewoon bij, of ze het nu gaf of aan de ontvangende kant zat.

Bart kwam in ieder geval snel tot de conclusie dat hij niet opgewassen was tegen deze knappe oudere milf die hem aan het pijpen was. Hij hield zich niet meer in, maar pakte haar hoofd vast en probeerde zijn lul zo ver mogelijk in haar keel te stoten. Nica had daar geen enkele moeite mee, want ze begon gewoon door haar neus te ademen en liet Bart zijn gang gaan. Ze begon automatisch te slikken en ze voelde hoe haar kutje begon te tintelen.

Ze zoog de laatste restjes zaad uit zijn pik en likte die vervolgens helemaal schoon. Bart had één hand tegen de muur gedaan, omdat hij een beetje stond te trillen op zijn benen het overweldigende orgasme. Omdat zijn broek op zijn enkels zat, maakte hij nog meer kans om te vallen, dus besloot hij om maar gewoon te blijven staan en te kijken wat er ging gebeuren.
 
 

 
 

Mooie oudere moeder krijgt een onverwachte orale verrassing

De mooie oudere milf was al bezig om het probleem voor hem op te lossen. Ze maakte zijn schoenen los, trok zijn broek en boxershort helemaal uit en liep vervolgens naar de trap toe. Bart volgde haar gedwee, nadat hij snel zijn jas had uitgetrokken en gewoon maar op de grond had laten vallen, op zijn broek en zijn boxershort.

Nica was ondertussen de trap opgelopen en had haar zomerjurkje naar beneden getrokken. Met een vloeiende beweging had ze haar bh losgemaakt en stond Bart vervolgens topless op te wachten. Die keek zijn ogen uit, want de oudere milf heeft een paar prachtige grote borsten en hij was een echte borstenman.

Hij stond even te treuzelen toen hij naast haar stond, waarop Nica begon te glimlachen en zei:

“Je mag er aanzitten hoor, ze bijten niet.”

Meer aanmoediging had Bart niet nodig en hij viel haar grote borsten nog net niet aan. Hij begon aan één van haar tepels te zuigen en met zijn andere hand kneedde hij in haar andere borst. Dit wisselde hij met elkaar af en nu was het de beurt aan Nica om met knikkende knieën te staan. Ze had gevoelige borsten en ze voelde de tintelingen door heel haar lijf. Die werden nog heftiger toen Bart iets deed wat ze niet had verwacht, hij ging voor haar op haar knieën, trok haar zomerjurkje een stukje omhoog en haar sexy onderbroekje naar beneden.

“Kunnen we dit niet op bed doen”, vroeg Nica met een trillende stem, toen ze begreep wat er ging gebeuren.

Bart antwoordde niet eens, maar begon haar kutje te beffen en dat deed hij goed. Nu was hij degene die Nica dingen liet voelen, die ze lang niet gevoeld had of beter gezegd, niet kende. Hij had twee vingers in haar kutje gestopt, waarmee hij heen en weer ging, terwijl hij met zijn tong haar clitoris aan het verwennen was.

Nica kon niets anders doen dan zijn hoofd vastpakken en ze was nog genoeg bij pinken om te besluiten dat ze het gewoon zou gaan laten gebeuren en geen poging zou doen om haar orgasme in te houden. Dat was haar waarschijnlijk niet eens gelukt, want op het moment dat Bart haar G-spot gevonden had, ontplofte ze zowat.

De knappe mature vrouw drukte zijn hoofd tegen haar kutje aan en ze maakte draaiende bewegingen met haar onderlijf. Het werd een daverend orgasme en ze moest zich stevig aan de leuning en het hoofd van Bart vasthouden. Die deed zijn armen om haar middel en stond op, terwijl hij haar stevig vasthield. Hij tilde haar op alsof ze een veertje was en liep met haar de slaapkamer binnen.

Een multipel orgasme en zachtjes neuken

Nica zat nog steeds in de naweeën van haar orgasme en die kwam in alle heftigheid weer terug, nadat hij haar op bed had gelegd en zonder omhaal zijn dikke penis in haar kutje had gestoten. Hij begon haar zachtjes te neuken, want hij wist hoe gevoelig de vagina van een vrouw kon zijn na een orgasme en hij er, samen met de mooie oudere milf, ten volle van genieten.

Dat bleek een goede inschatting te zijn, want Nica kwam in een multipel orgasme terecht en de controle die ze graag had willen hebben, was ze helemaal kwijt. Hij neukt haar in een tempo waar ze gek van opwinding van werd en haar orgasme bleef maar terugkomen. Uiteindelijk hield ze het niet meer en duwde ze Bart van zich af en liet zijn pik uit haar kutje glijden.

“Het wordt me even teveel”, zei ze hijgend, “kom naast me liggen, dan trek ik je af.”

“Blijf maar even lekker genieten”, zei Bart, die wel naast haar was komen liggen, maar haar hand wegduwde. Hij begon zelf aan zijn pik te trekken, terwijl hij zijn andere arm om haar heen sloeg en ze met haar hoofd op zijn borstkas ging liggen.

Ze is hem geil aan het aftrekken

Het duurde een paar minuten voordat Nica weer helemaal bij was en dit keer mocht ze de hand van Bart wel wegduwen. Ze begon hem geil af te trekken en zei tegen hem dat hij achterover moest gaan liggen en genieten.

Vanaf het moment dat ze haar eerste vriendje had afgetrokken, had Nica zich min of meer gespecialiseerd in de kunst ervan. Net zoals ze het heerlijk vond om een pik in haar mond te hebben, vond ze er eentje in haar hand ook onweerstaanbaar. Sommige van haar exen hadden zelfs gezegd dat ze het lekkerder vonden dan wanneer ze zelf aan het masturberen waren en dat was een mooi compliment.

Ze lag nog steeds met haar hoofd op de borstkas van Bart en begon hem sneller af te trekken. Dat langdurige neuken was voor haar nu toch even van de baan, dus wilde ze hem snel klaar laten komen, zodat ze in elkaars armen in slaap konden vallen. Dan konden ze er de volgende ochtend weer goed tegenaan, tenminste, als Bart bij haar bleef slapen.

De mooie mature moeder besloot om het direct te spelen en vroeg gewoon of hij bleef slapen, terwijl ze hem ietsje sneller begon af te trekken.

“Ja, als je dat wil, dan graag”, had Bart een beetje kreunen geantwoord en Nica kreeg een grote glimlach op haar gezicht. Als het aan haar lag zouden ze de rest van het weekend sex met elkaar hebben en als het zo goed zou zijn als tot nu toe, dan zou ze hem niet eens meer laten gaan.

Het idee om met meer jonge mannen sex te hebben had ze spontaan laten varen, want Bart had zich in haar hoofd en in haar hart genesteld. Ze was reëel genoeg om te beseffen dat het alleen bij de sex zou blijven, omdat hij het misschien wel spannend vond om het met een oudere milf te doen, maar om gelijk een relatie te beginnen was een ander verhaal.

Ze hoopte er in ieder geval een sexrelatie aan over te houden en bij de gedachten dat hij haar vaker zou neuken, kreeg ze het alweer warm van binnen. Haar hand ging steeds sneller heen en weer, terwijl ze met haar andere hand zijn ballen aan het masseren was. Dat bleek zijn uitwerking te hebben, want ze voelde hoe de grote pik van Bart begon te steigeren en zijn voelde hoe zijn eikel aan het opzwellen was.

Hij komt op haar mooie grote borsten klaar

Nica ging vlug dichter tegen zijn pik aanliggen, zodat zijn eikel tegen haar tepel bewoog, terwijl ze hem naar een orgasme aan het brengen was.

“Je gaat op mijn grote borsten klaarkomen, lieverd. Vind je dat niet geil?”

“Ik wil niets liever”, kon Bart er nog met moeite uitbrengen en vervolgens kwam hij hard klaar. Nica drukte zijn pik tussen haar grote tieten en ging langzaam met haar hand heen en weer over zijn pik, terwijl hij zijn zaad op haar grote borsten spoot. Heel voorzichtig wreef ze over zijn eikel en kreeg op die manier al zijn zaad eruit.

Ze draaide zich om en wreef zijn zaad in haar borsten en keek hem met een geile blik aan. “Ik heb begrepen dat dit goed voor mijn huid is, dus wrijf ik het lekker in als je het niet erg vindt.”

Bart trok haar naar zich toe en voor het eerst begonnen ze te tongzoenen met elkaar. Iets waar ze daarvoor de kans niet voor hadden genomen. Bart bleek een uitstekende kusser te zijn en van allebei kon het niet lang genoeg duren. Uiteindelijk legde Nica haar hoofd weer op de borstkas van Bart en binnen een paar minuten lagen ze allebei te slapen en droomden ze over de volgende ochtend en wat het hen zou brengen.
 
 

 
 

Visited 366 times, 5 visit(s) today
From:
Date: juli 11, 2022
Pornosterren: Darla Crane / Nica Noelle

3 thoughts on “Oudere milf wil sex met een jongere man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *