Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe jonge vrouw met prachtige grote borsten heeft sex met een oudere man

0 views
0%

Knappe jonge vrouw met prachtige grote borsten

“Ik val op oudere mannen”, fluisterde een knappe jonge vrouw, die een paar prachtige grote borsten heeft, “in zijn oor. Dus als je zin hebt, dan kunnen we misschien bij jou thuis die film gaan kijken? Of als je iets anders kan verzinnen, vind ik het ook goed?”

Leon wist niet wat hem overkwam. Hij zat aan de bar in zijn stamkroeg, aan het begin van de avond. Dan was het nog lekker rustig, want de middagploeg was net vertrokken en de avondploeg zou pas veel later binnenkomen. Er zaten nog drie andere mannen en twee vrouwen, die hij wel vaker in de kroeg had gezien. Hij zat op zichzelf aan het hoekje van de bar en hij vermaakte zich uitstekend. Hij zat te bedenken wat hij die avond zou gaan eten en dan zou hij op de bank gaan liggen en een film opzetten, waar hij al een tijdje naar had uitgekeken. Hij had toen nog niet het vermoeden dat dit een hele fijne avond voor hem zou gaan worden, waar geen film aan te pas kwam.

Ze komt naast hem zitten

Hij had net zijn tweede biertje besteld, toen er een knappe jonge vrouw kwam binnenlopen, die even in het rond keek en besloot om de barkruk naast Leon te pakken.

“Je vindt het toch niet erg dat ik naast je kom zitten”, zei ze vrolijk, want alleen aan de bar is ook zo ongezellig.”

“Je moest eens weten”, dacht Leon terwijl hij de jonge vrouw eens goed bekeek. Ze had een strak topje aan, waarin haar prachtige mooie grote borsten goed in uitkwamen. Verder droeg ze een kort rokje en had ze lange laarzen aan. “Echt eentje die op zoek is naar een one-night-stand”, ging er door Leon zijn hoofd heen, “die man heeft alle geluk van de wereld als ze hem uitkiest.”

Over goede intenties en eerbare bedoelingen

“Ik ben Eline”, zei ze met dezelfde vrolijke stem, en stak haar hand uit.

“Hoi Eline, ik ben Leon, leuk je te ontmoeten”, zei Leon een beetje slapjes. Hij wist zichzelf niet zo goed een houding te geven bij deze knappe jonge vrouw. Ze zat volgens hem gewoon op haar vriend te wachten en ze had wat aanspraak nodig. Hij kon zich geen andere reden verzinnen waarom zo’n knappe jonge vrouw naast hem aan de bar kwam zitten.

“Barman, het biertje van Leon is voor mij en kan je er nog een witte wijn bij doen, alsjeblieft”, zei ze tegen de barman die net met het biertje van Leon aan kwam lopen.

“Ik ben Fred, jongedame, en ik schenk u met alle plezier een heerlijk wit wijntje in”, zei de barman, die vervolgens naar Leon keek en hem een knipoog gaf.

“Ik neem normaal geen biertjes aan van vreemde jonge vrouwen, dus ik hoop dat uw intenties goed en eerbaar zijn”, grapte Leon en hij had gelijk spijt van zijn opmerking. Als hij met dit soort zinnetjes uit de hoek bleef komen, dan zat ze binnen vijf minuten aan de andere kant van de bar.

Een goed gesprek in zijn stamkroeg

Tot zijn grote verbazing moest ze er zelfs om lachen en ging ze er in mee:

“Dat is voor u een vraag en voor mij een weet”, zei ze, terwijl ze hem met een blik aankeek waar Leon het warm van in zijn broek kreeg. Hij besloot om even zijn mond te houden, want hij wist dat hij bij de volgende zin zou gaan stotteren, aangezien hij best een beetje van slag was. Als hij niet beter zou weten, dan was Eline bezig om hem te verleiden.

Hij had wel enige ervaring met vrouwen, want hij zag er redelijk normaal uit en verzorgde zich goed. Het waren echter over het algemeen vrouwen van zijn eigen leeftijd die voor zijn charmes vielen, geen jonge dames prachtige grote borsten. Hij merkte dat hij net even te lang naar haar borsten aan het staren was en keek schuldig weer in het gezicht van Eline toen die vroeg of hij wel vaker in deze kroeg kwam.

“Het is m’n stamkroeg, ik zit hier meestal aan het begin van de avond, als het lekker rustig is. Heel af en toe blijf ik tot laat, maar dan kost het me weer twee dagen om bij te komen, dus dat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden.”

“Ik ben ook niet zo van het late uitgaan”, zei Eline, die een paar mooie ogen had waar hij bijna in verdronk. “Ik kijk liever een film of iets dergelijks.”

Leon had door dat de knappe jonge vrouw op zoek was naar gezelschap en daar niet zat te wachten tot haar vriend haar eindelijk zou ophalen. Hij zag dat haar wijntje op was en bestelde er nog eentje bij Fred en een biertje voor hem zelf. Ze raakte in een leuk gesprek verwikkeld, en hij het viel hem op dat er steeds meer mensen kwamen binnendruppelen. Hij keek even op de klok en zag dat ze al twee uur verder waren en dat het de avondploeg was die de kroeg kwam overnemen.

Ze gaat met hem mee om film te kijken

Eline zag zijn blik en fluisterde in zijn oor dat ze graag een film met hem wilde kijken en voegde er aan toe dat als hij iets anders wist, dat ook goed was. Leon kreeg een rood gezicht en verslikte zich bijna in zijn biertje. Hij keek Eline recht in haar gezicht aan om te controleren of hij het goed gehoord had. Ze gaf een kort knikje om aan te geven dat hij niet doof begon te worden en vroeg de barrekening aan Fred. Zet die van Leon er ook maar bij en voordat hij wat kon zeggen, was ze al op weg richting de wc, met de mededeling dat ze even moest plassen.

“Jij oude schuinsmarcheerder”, zei Fred, “een lekker jong ding met enorme memmen, die gewoon naast je blijft zitten en je rekening betaald. Echt veel beter kan het niet worden.”

Leon knikte alleen maar en was blij dat een andere klant om een drankje vroeg, zodat Fred aan het werk moest. Hij besloot om aan te kijken wat er zou gaan gebeuren want wat ze met dat stukje: “als je iets anders weet”, bedoelde was hem nog niet geheel duidelijk. Het zou om sex kunnen gaan, maar dat was vast niet wat ze ermee bedoelde.

Hij zat nog in gedachten verzonken toen Eline al weer naast hem stond. Ze had haar jas al aangetrokken en vroeg, nadat ze Fred had betaald, of hij mee ging.

Arm in arm naar zijn huis toe

“Euh ja natuurlijk”, zei Leon verstrooid, “maar je hoeft mijn barrekening niet te betalen hoor, ik heb geld genoeg.”

“Kan wel zo zijn”, zei ze weer vrolijk, “maar ik had er gewoon zin in. Niet zeuren dus en opstaan, want anders is de avond voorbij, voordat je het doorhebt.”

Leon stond op en trok zijn jas aan en nadat ze nog even gedag hadden gezwaaid naar Fred, stonden ze buiten en vroeg ze:

“Waar gaan we naar toe? Naar jouw huis of die van mijn?”

“Euh, ik woon hier een paar straten vandaan, ik weet niet of jouw huis dichterbij is?”

“Mooi”, zei Eline, “het wordt jouw huis, want ik woon in één van die nieuwbouw wijken, een stuk hier vandaan.” Ze noemde een straat op en Leon wist gelijk wat ze bedoelde, een wijk waar alleen maar hele dure huizen stonden.

Ze had ondertussen haar arm door die van hem gestoken en samen liepen ze richting haar huis. Ze was tijdens de wandeling iets meer persoonlijkere dingen aan het vertellen dan in de stamkroeg. Ze praatte over haar echtscheiding, die alweer een jaar geleden was en dat ze nu eindelijk op zoek was naar nieuw gezelschap. Haar ex-man bleek haar bedrogen te hebben, maar ze had hem financieel weten uit te knijpen dat ze eigenlijk niet meer hoefde te werken. Dat bleek ze wel te doen, want ze was een eigen bedrijf begonnen, een webwinkel, die uitermate goed bleek te lopen.

Naast haar op de bank zitten

Ze waren bij zijn huis aangekomen, voordat hij het doorhad en hij was blij dat hij nogal netjes was. Deze mooie jongedame zou niet in een standaard vrijgezellenappartement terechtkomen, maar in een keurig opgeruimd huis. Hij zette haar op de bank neer en vroeg of ze nog een witte wijn wilde en liep naar de keuken. Hij pakte voor zichzelf nog een biertje en ging in de stoel tegenover Eline zitten.

“He doe niet zo ongezellig”, zei Eline, terwijl ze met haar hand naast haar op de bank tikte. “Kom lekker bij me zitten.”

Leon stond op en deed wat er van hem gevraagd werd en Eline ging naadloos verder met het gesprek, waar ze onderweg gebleven waren. Hij knikte af en toe en keek naar de knappe jonge vrouw die naast hem zat en vroeg zich af hoe het in godsnaam had kunnen gebeuren. Hij had even gedacht dat ze één van die vrouwen was die aan een babbeltruc deed en hem geld afhandig wilde maken, maar hij had een goed voorgevoel bij haar en zijn gevoel liet hem normaal niet in de steek.

“Maar genoeg over mij”, zei Eline opeens, “vertel eens iets over jou en je liefdesleven.”

“Nou”, zei Leon, “daar kunnen we vrij kort over zijn. Mijn vrouw is een jaar of tien geleden overleden en ik ben nooit meer aan een nieuwe relatie begonnen. Ik vind het eigenlijk wel lekker zo, m’n eigen ding kunnen doen.”

“Oh jee”, zei Eline, “ik hoop dat je me niet te brutaal vindt.”

“Nee hoor”, zei hij gemoedelijk, “dat van mijn vrouw is al lang geleden, al gaat er nog steeds geen dag voorbij of ik denk heel even aan haar.”

Zijn seksleven en friends-with-benefits

“Dat is mooi”, zei Eline, die even stil was en voorzichtig vroeg of ze hem een nog een vraag mocht stellen.

“We zitten er toch en je mag alles aan me vragen”, zei Leon een beetje uitgelaten.

“Ik ben toch een beetje brutaal, want ik ga nu naar je seksleven vragen. Dat van mij kan je ondertussen wel een beetje inschatten, niet bestaand”, zei ze lachend, “maar hoe zit het met die van jou.”

Weer verslikte Leon zich bijna, maar hij besloot om de knappe jonge vrouw in alle eerlijkheid te beantwoorden.

“Ik heb een paar dames waar ik zeer goed bevriend mee ben, die zijn ook allemaal vrijgezel, en af en toe dan is het een soort friends-with-benefits, zoals de jongere garde het noemt. Dus in dat opzicht kom ik gelukkig niets tekort.”

Pagina 2, van dit romantische sexverhaal

Visited 169 times, 1 visit(s) today
From:
Date: mei 21, 2020
Pornosterren: Eli Tetona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *