50 plus liefde zoeken
Online Lingerie- en Latex Shop
Boost je seksleven
Download nu de hele video!

Knappe jonge vrouw met prachtige grote borsten heeft sex met een oudere man

0 views
0%

De mooiste borsten die hij ooit gezien heeft

“Wat zou je ervan denken als je er zo’n vriendin bijkrijgt?”, vroeg Eline, terwijl ze de knoopjes van haar blouse losmaakte. “Het kan alleen zijn dat het je enige vriendin wordt, die zorg zal dragen voor al je benefits.”

Ze had ondertussen haar blouse uitgetrokken en Leon keek recht naar haar prachtige grote borsten, die in een sexy bh verstopt waren.

“Je hoeft alleen maar ja te zeggen, dan krijg je te zien, waar je de hele avond al stiekem naar aan het kijken bent”, zei ze met een geil stemmetje. “Dus wat gaat het worden?”

Eline was met haar handen achter haar rug gegaan, klaar om haar bh los te maken en keek met een geile blik naar Leon.

“Dat lijkt me een geweldige ervaring”, wist hij er uit te brengen en hij voelde zich gelijk weer een oude lul met zijn formele taakgebruik. Hij had iets moeten zeggen met geil erin of iets dergelijks, maar Eline deed het ervoor. Ze maakte de sluiting van haar bh los en liet sensueel de bandjes van haar schouders glijden en pakte haar bh van voren vast. Ze liet haar handen langzaam zakken en Leon zijn pik, die al stijf aan het worden was, stond in één keer keihard omhoog.

“Dat zijn prachtige mooie borsten, de mooiste die ik ooit gezien heb”, zei hij vanuit de grond van zijn hart en hij maakte zich er niet meer druk om over hoe hij iets zei. Het bleek bij Eline allemaal in goede aarde te vallen.

“Met complimentjes kom je een heel eind”, zei ze vrolijk en boog zich vervolgens naar hem voorover en begon zijn broek los te knopen. Leon bleef stokstijf zitten, want hij was niet gewend dat een vrouw het initiatief nam en werkte pas een beetje mee, toen ze zijn schoenen uittrok. Het duurde niet lang of hij zat naakt op de bank met een keiharde pik, die fier omhoog wees.

De knappe jonge vrouw kan heerlijk pijpen

“Oh, maar dat is een mooie”, zei Eline verrukt en ging er met haar mond naar toe. Die ga ik lekker verwennen en kijken of ik er iets uit kan krijgen.”

Ze voegde daad bij woord en Leon voelde hoe haar lippen zich om zijn eikel sloten en ze hem zachtjes begon te pijpen. Hij liet zich relaxed in de kussens van de bank vallen en wreef zachtjes met zijn hand over haar rug. Als dit een droom was, dan hoopte hij dat die nooit over zou gaan. Hij keek naar haar mooie ronde billen en haar hoofd, die langzaam op en neer ging.

Hij slaakte een zucht van opwinding en gromde vervolgens toen ze zijn pik uit haar mond liet glijden.

“Wees gerust”, zei Eline snel, “even van plek veranderen, ik wil naar je kijken als je in mijn mond klaar gaat komen.”

Ze was nu op haar knieën voor hem op de bank gaan zitten en ging verder waar ze mee gestopt was. Af en toe keek ze omhoog en Leon genoot van alles wat ze deed. Hij zag haar grote borsten zachtjes heen en weer gaan tijdens het pijpen en nam haar schoonheid in zich op. Ze kon heerlijk pijpen, want telkens als hij dreigde klaar te komen, stopte ze even en gaf hem de tijd om zijn drang om klaar te komen minder te laten worden.

Of hij in haar mond wil spuiten

Eline gooide er echter een schepje bovenop toen ze na iets langer dan een kwartier voelde dat hij het echt niet meer in kon houden. Ze begon hem sneller te pijpen en haar tong deed wonderen op zijn eikel. Net voordat hij klaar zou gaan komen, stopte ze even en haalde haar mond weer van zijn pik af en zei:

“Je moet mijn hoofd stevig vastpakken als je klaarkomt en al je zaad in mijn mond spuiten.”

Daarna ging ze weer snel met haar hoofd naar zijn pik toe. Ze ging nog een paar keer op en neer met haar hoofd, toen ze het voorvocht al proefde en Leon deed wat ze aan hem had gevraagd. Hij was van plan geweest om zijn pik uit haar mond te halen en dan klaar te komen, maar Eline wilde het blijkbaar anders. Hij pakte haar hoofd stevig vast en drukte, zonder er bij na te denken, zijn pik zover als hij kon in haar mond en begon te spuiten. Eline blikte of blooste niet van de grote pik in haar mond en begon alles keurig door te slikken. Ze liet geen druppel verloren gaan en likte, toen hij leeggespoten was, keurig zijn eikel schoon en stond toen pas op.

Oudere man kan heel goed beffen

Ze liet haar rokje van haar lekkere kontje glijden en ging vervolgens op de bank zitten om haar lange laarzen uit te trekken. Daarna volgde haar sexy onderbroekje en uiteindelijk had ze alleen nog maar haar panty’s aan. Ze spreidde haar benen en keek verlekkerd naar Leon, die gelijk wist wat ze wilde. Hij vond het heerlijk om een vrouw te beffen en na zo’n geweldige pijpbeurt deed hij extra zijn best.

Dat werd zeer gewaardeerd, want Eline kreeg al na vijf minuten haar eerste orgasme en na haar tweede, duwde ze zijn hoofd weg omdat het te gevoelig werd.

“Zo”, zei ze met een hese stem, “ik denk dat ik je maar hou, als je het niet erg vindt.”

“Alles om een dame te plezieren”, zei Leon die tevreden was met zichzelf. Hij voelde zich steeds meer op zijn gemak bij de vrolijke en mooie jonge vrouw. “Dat zullen we nog wel eens zien?”, zei ze uitdagend, terwijl ze opstond.

“Je zou me natuurlijk mee kunnen nemen naar je slaapkamer, zodat we kunnen kijken of je net zo goed met neuken bent als met beffen.”

Leon moest heel even wennen aan de directe taal, want zijn “friends-with-benefits” noemden het vrijen en waren duidelijk meer op leeftijd.

Ze is aan een goede neukbeurt toe

Hij liep voor haar de trap op en deed galant de deur voor haar open. Ze nam gelijk een duik op bed en zei:

“Ik zie dat je alweer een stijve pik hebt gekregen. Dat komt goed uit, want ik ben hard aan een neukbeurt toe. De eerste in een hele lange tijd.”

De sex was onvergetelijk. Hij neukte haar eerst terwijl ze op haar rug lag en genoot van haar zware borsten die langzaam heen en weer deinden. Vervolgens moest hij op zijn rug gaan liggen en speelde hij met haar prachtige grote borsten, terwijl ze hem aan het berijden was. Ze hield van seksstandjes, want hij nam haar ook van achteren en hij was blij dat hij al een keer was klaargekomen, want nu duurde deze ongelooflijke lekkere vrijpartij een stuk langer.

Hij had gelijk door toen ze haar derde orgasme kreeg en hij wist dat hij heftig ging klaarkomen toen ze begon te zachtjes roepen: “kom in me klaar, kom in me klaar, ik wil je hete zaad voelen spuiten. Maak me je vrouw, ik doe alles voor je.”

Dat was een heleboel informatie in het heetst van de strijd, maar hij merkte dat ze serieus was. Aan de bar hadden ze het nog over beide interesses gehad, maar net voordat ze weggingen, en ze alles over haar voorbije relatie vertelde, had ze al gezegd dat ze monogaam was en eigenlijk niet zo van de one-night-stands. Het had hem dan ook hogelijk verbaast dat ze hem begon te pijpen en dat ze nu al die dingen riep.

Ze wil dat hij in haar klaarkomt

Aangemoedigd door haar geile teksten, kwam zijn eigen orgasme snel dichterbij. Hij gaf haar nog een paar stoten om vervolgens haar kutje helemaal vol te spuiten. Dit was één van de meest intense orgasmes die hij in zijn leven had gehad en het leek wel alsof er geen einde aan kwam. Met een paar laatste stoten, spoot hij zijn laatste restje sperma in haar kutje en viel toen hijgend naast haar neer.

Ze dook, nadat ze hem op de mond gezoend had, in zijn armen en legde haar hoofd op zijn borstkas. “Zullen we even lekker gaan slapen”, zei ze met een geeuw, “dan hebben we morgen genoeg energie om weer verder te gaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een heerlijke manier van wakker worden

Hij werd die ochtend wakker uit een hele erotische droom en keek snel naast zich, maar hij zag Eline niet liggen. Hij begon zich net af te vragen of dat van de avond ervoor ook geen droom was, toen hij goed wakker werd en besefte dat hij gepijpt werd onder de dekens. Hij zag de dekens op en neer gaan en voelde het genot door zijn lichaam schieten. Eline deed haar best, want nog geen tien minuten later spoot hij voor de tweede keer de mond van haar vol. Weer slikte ze alles keurig door en kwam met een grote glimlach onder de dekens vandaan.

Gezellig samen onder de douche

“En nu eerst douchen, want ik heb het gevoel dat ik een uur in de wind stink”, zei ze even vrolijk als gisteren en liep de slaapkamer uit. “Ik vermoed dat de badkamer naast je slaapkamer zit”, hoorde hij nog en even later hoorde hij de douche aan gaan. Hij bleef heel even liggen, nagenietend van zijn orgasme en stond toen op om een handdoek voor de mooie jonge vrouw te halen.

Hij wist nog steeds niet waar hij het aan verdiend had, maar hij besloot er van te genieten zo lang als het zou duren. Hij liep de badkamer in en zei: “niet schrikken, ik leg alleen een handdoek voor je neer.”

“Hoezo schrikken, jij bent toch dezelfde man die me gisteren drie orgasmes heeft bezorgd. Die laat me echt niet schrikken. Kom maar gezellig samen met me onder de douche, dan zal ik je eens goed schoon schrobben.”

“Ben ik vies dan?”, vroeg Leon een beetje gepikeerd, maar liet zijn kamerjas op de grond vallen en ging naast haar onder de douche staan. Hij was blij dat hij een ruime douche had en een grote douchekop, zodat ze er allebei onder konden staan.

Ze viel altijd al op oudere mannen

Die zaterdag hadden ze nog meer seks, afgewisseld met goede gesprekken en het bleek dat ze heel goed bij elkaar pasten. Het was tevens de laatste avond dat hij alleen geslapen had, want ze waren ouderwets stapelverliefd op elkaar geworden.

Eline had hem uit de doeken gedaan dat ze altijd al op oude mannen viel, maar dat ze dacht dat het een fase was. Ze was dan ook blij dat haar ex-man vreemd was gegaan, zodat ze een reden had om hem uit het huis te zetten en hem financieel uit te kleden. Ze had haar schaapjes op het droge en met haar webwinkel verdiende ze ook al bakken vol met geld.

“Maar ik ben maar een gewone man, met een beetje spaargeld op z’n rekening”, had Leon gezegd, “wat moet zo’n knappe jonge vrouw met mij.”

Geen nacht meer alleen slapen

“Complimentjes zijn altijd goed”, zei Eline terwijl ze hem een zoen op zijn mond gaf. “Ik had gelijk al het gevoel dat het goed met je zat, toen ik je voor het eerst zag in de kroeg. De gesprekken en de heerlijke sex hebben me ervan overtuigd dat die gevoelens juist waren. Dus nu zit je met me opgescheept en kan je je “friends-with-benefits” gaan bellen dat je niet meer beschikbaar bent. Ik ben namelijk wel monogaam.”

“Ja natuurlijk”, zei Leon die in staat was om gelijk de telefoon te pakken.

“Of je moet aan partnerruil willen doen, dan wordt het een ander verhaal.”

Leon keek alsof hij het in Keulen hoorde donderen en wilde wat gaan zeggen, maar Eline was hem voor.

“Daar is het nog te vroeg voor”, merk ik al, zei ze lachend, en zei vervolgens snel dat hij zich moest gaan aankleden, want ze moesten inkopen gaan doen.

“Ik ga vanavond voor je koken, bij mij thuis, en dan gaan we daarna lekker genieten in de Jacuzzi. Als je dat tenminste een goed plan vindt?

From:
Date: mei 21, 2020
Pornosterren: Eli Tetona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *