Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Sensueel aftrekken, Frenulum, door mijn heerlijke echtgenote die handschoenen aanheeft

0 views
0%

Sensueel aftrekken door mijn echtgenote

De officiële Latijnse benaming is: Frenulum praeputii penis en het staat ook wel bekend als voorhuidsbandje. Een prachtig woord voor Galgje, want bijna niemand weet dat dit woord ook bestaat. Dat wil niet zeggen dat mannen niet weten wat het is. Het is namelijk een zeer gevoelig plekje op de penis, een klein dun toompje dat in verticale richting over de eikel loopt, de mooie omschrijving op Wikipedia. Vanaf het moment dat ik het masturberen ontdekt had, was ik dit gevoelige gedeelte van mijn eikel tegengekomen en kwam erachter dat ik er zeer opgewonden van raakte als ik er overheen wreef en ook sneller klaarkwam. Zelfs nu ik een stuk ouder ben, getrouwd en masturberen als hobby heb aangehouden, weet ik het plekje nog steeds te vinden.

Het mooie is, mijn heerlijke echtgenote, weet het plekje ook te vinden. Vanaf het moment dat we voor het eerst seks met elkaar hadden, vond ze het geil om naar me te kijken als ik me aan het aftrekken was. Ze zat er nog net niet met haar neus bovenop als ik zelf bezig was, om te kijken wat ik precies aan het doen was. Soms zat ze er wel met haar neus bovenop als ze te opgewonden was geraakt van het kijken en me begon te pijpen, maar dat is weer een ander verhaal.

Frenulum is een nogal gevoelig plekje

Tijdens het aftrekken vroeg ze precies wat ik allemaal lekker vond en zo kwam ze erachter dat mijn Frenulum, een nogal gevoelig plekje was. Dit hield ze in gedachten als zij mij aan het aftrekken was en ik was in de zevende hemel als ze er extra aandacht aan besteedde. Gelukkig is mijn vrouw niet iemand die van half werk houdt, dus maakte ze het nog geiler voor me. Het komt gelukkig vaak genoeg voor dat we uitgebreid de tijd nemen voor seks en we elkaar intens plezieren. Ik weet ondertussen namelijk ook precies waar mijn vrouw van houdt, want mijn neus heeft ook bovenop een aantal zaken gezeten, zelfs erin, maar dat is het volgende andere verhaal. We houden ons nu even bij het sensueel aftrekken.

Het was op een zaterdag dat we zowaar niets te doen hadden, dat ik mijn ogen uitkeek. Mijn mooie echtgenote kwam de huiskamer binnenlopen in een sexy lingeriejurkje en ze had zwarte latex handschoenen aan. Ik vroeg me niet eens af wat ze ging doen, want het kon niet anders zijn dan dat het een opwindende ervaring zou worden. Ik moest me helemaal uitkleden van haar en met mijn benen wijd op de bank gaan zitten. Zij ging voor me zitten en ze liet me voelen wat sensueel aftrekken precies is. Ze nam de tijd wreef zachtjes over de lengte van mijn pik. Vervolgens ging ze met haar ene hand naar de onderkant van mijn pik en mijn ballen en deed daar heerlijke dingen. Met haar andere hand ging ze naar mijn eikel en wreef zachtjes over mijn Frenulum en ze wist me helemaal gek te maken.

Langzaam aftrekken en een intens orgasme

Ze bleef het langzame tempo aanhouden en hoewel ik af en toe het liefst had dat ze me sneller zou gaan aftrekken omdat ik klaar wilde komen, was ik blij dat ze zich volledig niet aan mij stoorde. Mijn echtgenote deed gewoon haar ding en het was te lekker. De handschoenen voelden heerlijk op mijn pik en op een gegeven moment hield ik het niet meer. Ik spoot niet mijn zaad op haar gezicht of op haar mooie borsten of iets dergelijks, het liep gewoon mijn pik uit en het was één van de meest intense orgasmes van mijn leven.

Vanaf dat moment weet ik wat me te wachten staat als ze haar handschoenen aanheeft. Het kan zijn dat ze helemaal naakt is, super sexy gekleed in lingerie of dat ze gewoon haar rode huispak aanheeft. Het maakt allemaal niet uit, ik trek gelijk m’n kleren uit en ga op de bank zitten en wacht tot ze tussen mijn knieën komt zitten en me naar een heerlijk hoogtepunt brengt. Ze weet het trouwens steeds opwindender te maken, want de laatste paar keer is ze steeds meer geil aan het praten als ze met mijn pik bezig is. Ze weet er hele verhalen van te maken en me een paar nieuwe fantasieën te bezorgen. Ik vermoed dat daar ook een stukje eigenbelang bijzit, want op de één of andere manier komt ze altijd keihard klaar als ik die fantasieën bij haar uitvoer.

Excuses overigens voor het beeld dat heel af en toe wegvalt, ik heb nieuwe videosoftware en nee, die snap ik nog niet helemaal. Kan er trouwens ook een beetje mee te maken hebben, dat mijn mooie vrouw onder het bureau zit en me aan het pijpen is. Zij maakt mij klaar, terwijl ik de video aan het klaarmaken ben om op het internet te zetten. Eén van haar dingetjes. Ze vindt het geil om te weten dat er talloze onbekende mannen naar haar kijken als ze seks heeft. Dit is nog maar het begin, want uit haar geile gepraat tijdens het sensueel aftrekken, heb ik begrepen dat we er nog een camera bijnemen en we ook de verdere seks als het neuken en pijpen gaan opnemen en op het internet zetten.

Ik ben benieuwd.

Visited 307 times, 1 visit(s) today
From:
Date: augustus 23, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *