Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Gezamenlijk masturberen in de sauna met een onbekende vrouw

0 views
0%

Masturberen in de sauna

Ik wist dus niet wat me overkwam. Ik zat in de laatste, en ook kleinste, sauna van het complex, samen met een onbekende vrouw. Een onbekende knappe vrouw want de dame naast me had een strak lijf, een paar mooie borsten en een prachtig geschoren kutje. Ik zat waarschijnlijk te dagdromen over sex met deze mooie vrouw en wist even de realiteit en fantasie niet uit elkaar te houden. Waarschijnlijk daardoor pakte ik mijn pik vast en begon me langzaam af te trekken. Het duurde even voordat ik het doorhad en ik heel even opzij keek. De onbekende vrouw was nog niet gillend weggerend uit de sauna, maar keek met een enigszins opgewonden blik naar mijn grote pik en ze begon over haar stevige grote borsten te wrijven. Het begin van het gezamenlijk masturberen.

Het wrijven over haar mooie borsten hielp niet om m’n opwinding in te tomen, ik werd er juist dapperder door en begon nu steviger aan mijn pik te trekken, die ondertussen keihard omhoog stond. We hadden nog niets tegen elkaar gezegd en dat was ook niet nodig, want de vrouw ging met haar hand naar haar kutje toe en begon langzaam haar clitoris te verwennen. Dat ging een korte tijd door, totdat ze stopte en ik ook. Ze pakte mijn pik vast en begon me af te trekken, terwijl ik over haar borsten wreef en met mijn hand naar haar kutje ging. We waren nu elkaar aan het masturberen in de sauna en het was vreselijk opwindend. Dat gevoel werd nog versterkt omdat er altijd kans op ontdekking was.

Kans op ontdekking is altijd aanwezig

We zaten in de minst populaire saunaruimte, aan het einde van de gang en het merendeel van de bezoekers was al weg, maar toch, je weet het nooit. Vandaar dat we allebei snel naar een orgasme toewerkten, wat totaal geen moeite koste. De onbekende vrouw kwam als eerste klaar en richtte zich daarna volledig op mijn pik. Het kostte haar een minuut om me klaar te laten komen. We keken elkaar voor het eerst goed aan en de vrouw kreeg een grote glimlach op haar gezicht en zei:

“Het lijkt me nu gepast dat je me netjes uitnodigt voor een drankje of dat je me uit eten vraagt. Dat laatste mag bij jou thuis, dat we desnoods wat bestellen en dan kijken of we verder kunnen gaan waar we hier gestopt zijn.”

“Dat lijkt me een heel goed plan”, zei ik en ik kuste haar op haar mond en die kus werd beantwoord. Het begin van één van de beste eerste dates die ik ooit heb gehad en tevens het begin van een voorzichtige relatie.

Visited 3.375 times, 54 visit(s) today
From:
Date: februari 1, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *