Download nu de hele video!

Latex Panty’s en erotisch masturberen

0 views
0%

Mooie vrouw doet latex panty’s aan

Helena Moeller is een mooie blonde vrouw die een voorkeur voor latex heeft. Ze vindt het heerlijk om een kort latex rokje aan te hebben, een heel strakke latex broek of mooie latex lingerie. Ze koopt regelmatig nieuwe latex kleding en ook dit keer is geen uitzondering. Ze heeft strakke latex panty’s gekocht, die ze niet zomaar kan aantrekken. Daar komt een heel ritueel bij kijken met olie, om haar benen gladder te maken.

Als ze de latex panty’s uiteindelijk aanheeft, dan is ze zichtbaar opgewonden geraakt. Het liefst had ze haar beste vriendin, waarmee ze een biseksuele relatie mee heeft, opgebeld, maar ze wist dat die het druk had. Dat nam niet weg dat ze over haar kon fantaseren, want al snel lag ze met haar benen wijd en was ze met haar hand naar haar kutje gegaan. Haar beste vriendin houdt ook van latex en waarschijnlijk had ze strakke latex broek en hoge knielaarzen aangetrokken.

Fantaseren over haar beste vriendin

Voor de rest zou ze topless zijn geweest en kon ze niet wachten om haar beste vriendin te beffen, maar ze nam toch de tijd. Ze zou eerst naast Helena gaan liggen om uitgebreid met elkaar te kunnen zoenen. Vervolgens was ze met haar vinger naar het kutje van de mooie blondine gegaan en had zachtjes over haar clitoris gewreven. Helena hoorde bijna hoe ze aan het kreunen was in haar fantasie.

Ze had haar ogen gesloten en zag hoe haar beste vriendin langzaam met haar hoofd naar haar kutje toeging en haar begon te beffen. Het zou nu niet meer lang gaan duren voordat ze klaar zou komen. De mooie blonde vrouw ging steeds sneller over haar clitoris heen en ze kreeg een heerlijk orgasme. Ze wist dat haar fantasie werkelijkheid moest gaan worden, want ze was alleen nog maar meer opgewonden geraakt door het masturberen.

Een sexy selfie en een afspraak

Het enige dat ze aanhad, toen ze voor de spiegel stond, waren haar latex panty’s. Ze maakte een selfie en stuurde die naar haar beste vriendin op, met de vraag of ze zin had om die avond te komen eten. Het duurde nog geen halve minuut voordat ze een antwoord kreeg:

“Ik ben er om zeven uur”, stond er te lezen en Helena moest glimlachen. Dit zou een hele mooie avond gaan worden.

Visited 57 times, 1 visit(s) today
From:
Date: december 14, 2021
Pornosterren: Helena Moeller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *