Een heet erotisch trio met twee mannen en één vrouw

0 views
0%

Een heet erotisch trio

Samantha had toegegeven aan de fantasie van haar vriend. Die wilde heel graag een erotisch trio met haar en een andere man erbij. In het begin had het de blonde vrouw er grote moeite mee, maar naarmate de tijd vorderde, ging ze er al een stuk beter mee om. Had er een beetje mee te maken dat ze op de diverse pornotubes een hele lading sexvideo’s had bekeken, waarin een vrouw een heet erotisch trio had met twee mannen erbij.

Ze wist dat het een trio ging worden met de beste vriend van haar vriend erbij. Dat vond ze geen enkel probleem, zelfs wel opwindend, want ze moest toegeven dat de beste vriend er zeer goed uitzag. Volgens haar vriend had hij net zo’n grote pik als hijzelf en waren ze allebei voor haar om mee te spelen.

Masturberen en geile sex

“Dan doen we het”, had ze op een woensdagavond gezet en haar vriend had gelijk de afspraak geregeld. De zaterdag erop zouden ze een heet erotisch trio hebben en Samantha had elke avond, tot aan het trio, besteed aan stevig masturberen en geile sex met haar man. Ze had op een gegeven moment zelfs een dildo in haar lekkere kontje gestopt en was op handen en knieën op het bed gaan zitten. Op die manier kon haar vriend haar van achteren neuken, terwijl de dildo diep in haar kontje zat. Dat zorgde voor een onverwachts heftig orgasme en ze wist dat ze klaar was voor wat er die zaterdag zou gaan komen.
 
 

 
 

Visited 358 times, 24 visit(s) today
From:
Date: mei 19, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *