Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Knappe donkere vrouw met hele grote borsten heeft sex

0 views
0%

Knappe donkere vrouw met grote borsten

Jasmin is een mooie exotische vrouw die een paar heerlijke grote borsten heeft. Ze is net gescheiden en is daar dolblij mee, ze is er dan ook helemaal klaar voor om sex te hebben met een andere man dan haar ex-man. Hun seksleven was volledig doodgebloed, dus ze kan niet wachten om voor het eerst in een half jaar weer sex te hebben. Ze is een hele tijd getrouwd geweest, dus weet ze niet precies hoe het gaat in de datingscene, maar ze is een snelle leerlinge.

Ze had van een vriendin gehoord, dat online sexdating de manier zou zijn om snel aan geschikte mannen te komen, maar dat leek Jasmin niets. Dat was een optie die ze altijd nog uit kon proberen als het in een café of kroeg niet zou lukken. De eerste zaterdag nadat haar scheiding er door was, dofte ze zich helemaal op en ze was zeer tevreden met zichzelf. Ze keek in de spiegel en dacht bij zichzelf:

“Ik zou ook graag sex met mezelf willen hebben als ik er zo uitzie.”

De knappe milf had om tien uur een taxi besteld en om 10.15 nam ze haar eerste glas wijn in een nette kroeg, waar ze wel over gehoord had, maar nog nooit geweest was. Af en toe was ze met haar ex-man naar een andere kroeg gegaan als ze gingen stappen en ze had geen behoefte om daar nu ook naar toe te gaan. Als ze haar ex-man per ongeluk daar zou tegenkomen, dan was haar avond verpest.

Ze heeft als snel beet

Het was niet zo druk in de kroeg waar ze zat en al snel had ze de aanwezige mannen gescand. Die waren allemaal een stuk jonger dan dat zij was en net toen ze had besloten om een andere kroeg op te zoeken, waar wat meer mensen van haar eigen leeftijd zaten, kwam één van de jongemannen op haar af en bood haar een wijntje aan. Ze raakten in gesprek en al snel had Jasmin door dat als ze iets wilde, het van haar af zou moeten komen.

Nadat ze een uurtje met elkaar gekletst hadden en nog een paar wijntjes hadden genomen, ging ze met haar hoofd naar die van de jongeman toe en fluisterde ze in zijn oor: “ik zie dat je mijn grote borsten kan waarderen, zou je ze in het echt willen zien?”

De man kreeg een rood hoofd en wist even niets te zeggen, hij knikte alleen maar en wenkte de barman dat hij de rekening wilde betalen. Hij had niet durven dromen dat deze knappe donkere vrouw sex met hem zou willen hebben en normaal had hij subtiele hints niet zo door, maar ze was gelukkig zeer direct. Hij betaalde gelijk de rekening van Jasmin en al snel zaten ze al zoenend in een taxi op weg naar het nieuwe appartement van Jasmin. In de lift, drukte ze zich stevig tegen hem aan en ze voelde dat hij een nogal grote pik had, die keihard omhoog stond.

“Owh”, zei ze met een onschuldig stemmetje, “dat moet vast pijn doen.”

Eindelijk weer een grote pik in haar mond

Ze wreef met haar hand over zijn grote pik en het liefst was ze in de lift al op haar knieën gegaan om hem te pijpen, maar ze wist zich in te houden. In haar appartement aangekomen, trok ze hem direct mee naar haar slaapkamer en al snel lag haar roze strakke jurkje op de grond en keek de jongere man zijn ogen uit. De mooie getinte vrouw had sexy zwarte lingerie aan en het duurde niet lang voordat ze zijn broek uittrok en haar volle lippen zich over zijn eikel sloten. Ze kon goddelijk pijpen en hij kon het niet nalaten om hard te kreunen, terwijl hij normaal niet zo luidruchtig was tijdens de sex.

Hij raakte steeds meer opgewonden van de knappe donkere vrouw, die erotische dingen deed met haar mond en tong. Hij wilde echter niet in haar mond klaarkomen en hij wilde nog het mooie kutje van Jasmin proeven. Hij duwde haar op haar rug op bed en nu was hij degene die met zijn hoofd naar beneden ging om haar te beffen. Dat werd zeer gewaardeerd door Jasmin, die automatisch haar benen wijd deed. Ze kon zich niet heugen wanneer ze voor het laatst goed gebeft was en Pepijn, haar one-night-stand, was een expert. Op oraal gebied pasten ze in ieder geval bij elkaar, want ze wist dat ze goed kon pijpen en nu had ze iemand gevonden die goed kon beffen. Ze dacht er nu al over na om er een two-night-stand van te maken.

Een paar heerlijke orgasmes

Ze kreeg een heerlijk orgasme, die alleen nog maar beter werd toen Pepijn zijn grote pik in één keer in haar kletsnatte kutje stootte. Dit was wat ze al die tijd gemist had, een lekkere grote pik, diep in haar kletsnatte kutje. Hij kon niet alleen goed beffen, als het om neuken ging stond hij ook zijn mannetje. Hij wist haar op het randje van een orgasme te houden en toen ze het niet lang meer hield, verwisselde ze van standje en duwde ze hem op zijn rug op het bed. Ze besteeg zijn grote pik en binnen een paar minuten had ze zichzelf naar een orgasme gereden. Ze duwde haar handen stevig op de borstkas van Pepijn en ze kon niet voorkomen dat haar nagels zich in zijn vlees drukten. Ze kwam zo heftig klaar, dat ze even helemaal de weg kwijt was.

Heel even kreeg ze rust, maar al snel zat ze op haar handen en knieën op haar bed en was hij haar van achteren aan het neuken. Haar orgasme bleef op de achtergrond aanwezig en af en toe voelde ze dat die in heftigheid toenam. Ze was gewoon in een multipel orgasme terechtgekomen, iets dat ze nog nooit had meegemaakt.

Hij komt op haar kutje klaar

“Je mag met me doen wat je wil, lekker geile beer van me”, zei ze hijgend, “als je klaar komt, dan mag je je zaad spuiten waar je wil. Als je wil dat ik ga slikken, dan spuit je het lekker in mijn mond of spuit het op mijn grote tieten.”

“Op je kutje”, wist Pepijn er nog net uit te brengen en Jasmin reageerde direct. Ze ging op haar rug liggen, deed haar mooie benen wijd en keek verlangend naar de grote pik van Pepijn. Die gaf er een paar rukken aan en spoot vervolgens zijn zaad op haar geile kutje. Jasmin pakte zijn pik vast en trok hem zachtjes af, tot er geen zaad meer uitkwam. Daarna kwam ze omhoog en likte zachtjes zijn eikel schoon en zoog de laatste druppels zaad eruit.

Ze had verwacht dat Pepijn zich na de sex snel zou aankleden en richting huis zou gegaan, maar daar had ze zich in vergist. Zijn pik bleef namelijk keihard omhoog staan, totaal anders dan bij haar ex-man, die na tien minuten neuken zijn zaad spoot en vervolgens een half uur moest wachten voordat hij weer kon neuken. Meestal was hij echter al in slaap gevallen en moest Jasmin zich met haar vibrator naar een orgasme werken.

“Oh”, zei ze met een lief stemmetje, “je bent blijkbaar nog niet klaar. Wat denk je ervan als we eens lekker gaan douchen en je me hard van achteren neemt, de douchecabine is er in ieder geval groot genoeg voor.”

Het begin van een weekend vol met sex en ze had een afspraak voor het weekend erop op zak. Ze wist niet wat zo’n jongeman met een oudere vrouw moest, maar je hoorde haar niet klagen.

Visited 267 times, 2 visit(s) today
From:
Date: mei 28, 2021

2 thoughts on “Knappe donkere vrouw met hele grote borsten heeft sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *